16 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ (15/1/2015). ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ π. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΙΜΙΤΖΗ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ !!!


1259_kavala_by_night

…………………………………..
Σχόλιο Αλφειού: ΤΙΜΗ ΜΑΣ κ. ΣΙΜΙΤΖΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ !!! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ( Αν οι όποιες προτάσεις είναι προτάσεις με κομματικές σκιές, υπάρχουν τόσα άλλα μέσα να τις διαφημίσετε… )
ΔΗΛΑΔΗ, κ. ΣΙΜΙΤΖΗ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ κ. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ;;; ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!
ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΑΤΟΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!!
 Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, ΡΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ κ. ΣΙΜΙΤΖΗ, ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ !!! ΙΔΟΥ Η ΚΑΒΑΛΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…
Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ κ. ΣΙΜΙΤΖΗ, ΟΣΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου