03 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς φτιάχνουμε μια μεγάλη παράλληλη λεωφόρο, την «ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΟΡΚΟΜΩΣΙΑ-ΟΜΙΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ 26/1/2015
«ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ..»
ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Είμαι υποχρεωμένος να πάρω το μικρόφωνο. Συνέλληνα μου, ευχαριστώ για τον λόγο σου, όμως μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους. Δεν υπάρχει «εμείς οι άντρες και εσείς οι γυναίκες» κι ούτε ο άνθρωπος ήρθε και είχε τόξο. Οι Έλληνες είχαν τόξα και καταλαβαίνω ότι η ιστορία έχει διαβαστεί με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, ή μας έχουν δώσει οι επικυριάρχοι.

Σας δηλώνω, με στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας και δεν μπορούμε να τα βγάλουμε όλα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και πρέπει να τις διαχειριστούμε, γιατί κι ο κόσμος είναι σαν το κλωσσόπουλο που ζητάει να φάει, αλλά άμα του δώσεις παραπάνω, μπορεί και να πεθάνει. Υπάρχουν τεράστια στοιχεία. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ. Είχαμε και τόξα βέβαια, αλλά υπήρχε και μια τεράστια τεχνολογία. Η θεωρία του homo sapiens και του homo Neanderthal, δεν υπάρχει για τους Έλληνες! Είναι δικά τους πειράματα, όταν αυτοί θέλησαν να γίνουν άνθρωποι. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. Αυτό ζηλεύουν για να γίνουν άνθρωποι και γι’αυτό σας διώκουν. Έχω πει ότι ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝΕμείς κι όσοι από εμάς είναι Άνθρωποι είναι ήδη το δισκοπότηρο και αυτό κυνηγούν.
Άντρας και γυναίκα δεν υπάρχει καμία διαφορά! Κατά την άποψη μου λέω πάντα, αλλά αν θέλετε, μπορούμε να το συζητήσουμε. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! Για να μην σας πω κι αυτό, ότι όλοι οι άντρες είμαστε γεννημένοι θηλυκοί! Όταν είμαστε έμβρυα δεν έχουμε φύλο, παρά στους δύο με δυόμισι μήνες καθορίζεται το φύλο και το όργανο της γυναίκας, η κλειτορίδα, γίνεται πέος και οι ωοθήκες της γίνονται όρχεις! Αυτό είναι ιατρικά και επιστημονικά αποδεδειγμένο.
Προσέξτε όμως τι γίνεται στον πλανήτη: όλα τα ιερατεία είναι αρσενικά! Και τι σκοτώνουν; Την γυναίκα! Την βιάζουν από πέντε χρονών, τις κόβουν όλα τα δικαιώματα και την κλωτσούν. Εκεί σκοτώνουν την ίδια την μήτρα. Γιατί εμείς οι άντρες έχουμε στήθος; Τι θα θηλάσουμε; Είναι το κατάλοιπό μας! Το δικαίωμα να γεννάμε μας το δίνει πάντα η γυναίκα. Μόνο η γυναίκα μας γεννάει και το σύμπαν είναι θηλυκό! Δεν λέω τίποτα παραπάνω, για να μην εκθέσω πολλά πράγματα. Άρα, την γυναίκα κυνηγούν στον πλανήτη. Κοιτάξτε τι κάνουν! Ακόμα κι οι δυτικοί, όταν δίνουν διαζύγια, δίνουν το δικαίωμα στην γυναίκα να σκοτώσει το απόκτημα της που είναι ο άντρας. Άρα, ο Άνθρωπος είναι Ένας! Οι γυναίκες είναι λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι του άντρα και δεν πήρε ποτέ ο Θεός παΐδια! Αυτό το έκανε ο θεός των Εβραίων! Το λέω μετά λόγου γνώσεως!ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.
Συμβαίνουν τεράστια τεχνολογικά πράγματα. Άρα, δεν υπάρχει διαχωρισμός.
Θα σας πω και το εξής: ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ! Υπάρχει κάποια αρσενική; Η Ανδρεία είναι θηλυκή, η Ελευθερία, η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία… είναι όλες θηλυκές! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ!
Αγαπητοί μου φίλοι, ας λέμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομα τους και να μην τα διαχωρίζουμε. Βγήκε εδώ στο Αλιβέρι, ένας συνέλληνας και μου λέει: «βρε παιδί μου, εδώ είναι πολλοί χριστιανοί». Όλη η Ελλάδα είναι χριστιανική. Κι εγώ βαπτισμένος είμαι, βάπτισα τα παιδιά μου…δεν καταλαβαίνω! Εάν κάποιος παπάς διαφωνεί γιατί παίρνει το χιλιάρικο και δεν είναι κάτι άλλο, γιατί αν το κόψεις θα σε καταριέται, και δεν ξέρει τι κάνω και γιατί μαζεύουμε Έλληνες, του λέω να διαθέσει την Εκκλησία να κάνουμε ομιλία. Αύριο!
ΕΓΩ ΜΑΖΕΥΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΩΜΑ, ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ. Ας μας δώσει την εκκλησία για να κάνουμε μια ομιλία για την Ελλάδα για να την βοηθήσουμε και να την απελευθερώσουμε και να έρθει κι αυτός, γιατί έχει παιδιά Έλληνες, αν έχει Έλληνες και ζουν ανάμεσα μας σίγουρα. Τέλος λοιπόν οι ιστορίες με τα δόγματα. Σήμερα κινδυνεύει ο Ελληνισμός και η Ελλάδα. Ούτε τα χρώματα, ούτε τα δόγματα, ούτε τα κόμματα.
Πώς χαρακτηρίζουμε δηλαδή τον Έλληνα, αν είναι κομμουνιστής, όπως παλιά; Έφτασε όμως η ώρα να δούμε και το σφυροδρέπανο στο Σύνταγμα. Πώς τα καταφέραμε έτσι, να ξαναδούμε τον εβραϊκό κομμουνισμό στο Σύνταγμα μου και να χειροκροτάμε γιατί κερδίσαμε; Μάλιστα βγήκε κι ένας «μεγάλος Αμερικανός οικονομολόγος» το «οικονομολόγος» σε εισαγωγικά και λέει: Τελείωσε ο εφιάλτης της Ελλάδας. Βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ». Δηλαδή, μέχρι τώρα είχαμε εφιάλτη και τώρα που βγήκε το άλλο εβραιόπαιδο δεν έχουμε εφιάλτη; Τώρα αρχίζει κύριοι ο εφιάλτης.
Εμείς φτιάχνουμε μια μεγάλη παράλληλη λεωφόρο, την «ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».
Αυτοί κάνουν εκλογές, εμείς κάνουμε ομιλίες και ορκομωσίες και δεν φαινόμαστε πουθενά, ξέροντας ότι αυτή είναι η δημοκρατία. 
Αλλά αυτή δεν είναι δημοκρατία. Σας άρεσε που έκαναν δώρο 50 έδρες; Τελικά χαρίζουμε στα εβραιόπαιδα πενήντα ψήφους;
Τελικά, το ξέρετε ότι είναι παράνομο στο σύνταγμα να μετρούν τα άκυρα και τα λευκά; Δηλαδή, κάποιος φτιάχνει μια μούτζα στο ψηφοδέλτιο και μετράει υπέρ του πρώτου κόμματος; Δηλαδή, πόσο γελοία είναι τα πράγματα;
Βέβαια, τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές, μπορώ να μιλήσω. Είχαν βγάλει ψευδώς ότι η αποχή μετράει υπέρ του πρώτου κόμματος. Είσαστε γελοίοι! Τότε να βάλετε και τα νεκροταφεία μέσα! Δεν υπάρχει λόγος! Γιατί να πάμε να ψηφίσουμε; Ας μας βάλουν στο πρώτο κόμμα! Δηλαδή, δεν πάω να ψηφίσω και μετράει η απουσία μου; Φυσικά αυτό δεν γίνεται και σας το είπαν για να πάτε να ψηφίσετε! Να ψηφίσετε τι; Υπάρχει κάτι ελληνικό εκεί μέσα; Υπάρχει κάτι που σε εκπροσωπεί;
Αυτός ο κύριος που ήταν αντιπολίτευση τόσο καιρό και είναι ήδη ενημερωμένος, τι έκανε; Τι έκανε για τα παγκόσμια ταμεία, όταν του τα πήγαμε στο γραφείο του; Τι έκανε όταν του έδωσαν την εξώδικο δήλωση, όταν καταθέσαμε την μήνυση; Έκανε κάτι; Δεν ήταν αντιπολίτευση και δεν μπορούσε να κάνει; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ; Βλέπετε να κάνει κανείς κάτι; Άρα, μιλούμε για στημένες εκλογές και κλεμμένους ψήφους.
Ήδη, στο blog «Αλφειός ποταμός» βγήκε αυτό το ποσοστό που έλεγε ότι σε όλη την Ελλάδα, τα άκυρα και τα λευκά ήταν 2,2 ή 2.9! Σώπα! Τόσο σύμπτωση! Είναι σαν να πηγαίνεις σε εστιατόρια, να είναι όλα τα ψάρια ίδια και να σου λένε ότι είναι φρέσκα! Σου λέει: «Τώρα τα πιάσαμε!». Καλά,τώρα πιάσατε όλη την οικογένεια; Όλα ίδια; Πού τα βρήκατε;
 
ΚΥΡΙΟΙ, ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Ένα θα σας πω: Δεν είναι δυνατοί, αλλά είσαστε φοβισμένοι και μαζεμένοι και φοβάστε να πείτε ότι είσαστε Έλληνες! Κοιτάξτε να δείτε τι πάθατε! Φοβάστε να ορκιστείτε στην Ελλάδα, στον Ελληνισμό, σε αυτό που είσαστε! Φοβάστε να πείτε ότι είσαστε κομμάτι της συμπαντικής συνειδητότητας – και δεν μιλάω για αυτούς που ορκίστηκαν! Τι είσαι δηλαδή; Ένα κομμάτι κρέας όπως λέει η παλαιά διαθήκη; Είσαι τεράστια τεχνολογία! Φοβάστε την Ελληνικότητα και όλα αυτά τα αληθινά πράγματα που είσαστε. Έτσι, για να μπει μια πλατφόρμα Όρκου που να μην βγει ποτέ και να ξέρουμε πάντα ποιοι είμαστε!
 
Έχουμε τόσες τεράστιες τεχνολογίες στα χέρια μας που φοβόσαστε να τις ακουμπήσετε. Έχουμε έναν τεράστιο πλούτο που για να τον πάρετε, πρέπει να μαζευτείτε όλοι μαζί.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ, ΕΙΤΕ ΛΕΙΠΩ!
 
Είναι πάντα εκεί, κρέμεται πάνω από τα κεφάλια σας και πρέπει να ενωθείτε όλοι και να τον πάρετε.Είναι δικός σας! Γιατί αν είχε κατέβει, θα σας τον είχαν κλέψειΠρέπει να αλλάξετε συνείδηση και αλλάζει η συνείδηση σιγά-σιγά στην Ελλάδα.
 
Όλοι σκέφτονται: «να πάρω τα λεφτά, να ξεχρεώσω αυτό, εκείνο…», δηλαδή, έχεις κάνει ήδη κουμάντο που θα τα βάλεις; Αυτή η νοοτροπία υπάρχει σήμερα, που είναι της ύλης. Πώς θα τα χαλάσεις! Δεν σκέφτεσαι πώς θα κάνεις το «ευδαιμονείν» όλοι μαζί!
 
Άρα, σήμερα στην Ελλάδα συστρατεύεται σε όλη την Ελλάδα, όχι ο λαός που θα πάει για την Εθνοσυνέλευση, γιατί αυτοί θα ακολουθήσουν. ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Μπορούν να διαχειριστούν μια Ε.ΣΥ. Δεν έχουμε την απαίτηση να γίνουν όλοι εξειδικευμένοι, όμως μέσα από αυτόν τον λαό, να βρούμε αυτά τα άτομα που αποτελούν την κρίσιμη μάζα. Αυτούς χρειαζόμαστε κι όχι άλλους. Χρειάζομαι 100.000 στρατιώτες κι όταν θα τους έχω, θα τους λιώσω παγκοσμίως, γιατί κάνω περισσότερη δουλειά παγκοσμίως, παρά εδώ.
 
Σας ανακοινώνω σήμερα λοιπόν το εξής: Εσείς δεν μπορείτε να δείτε πόσο δυνατοί είσαστε, όλοι σας και σήμερα, κρύβεστε και από τους Συνέλληνες σας, για να μην παρεξηγηθείτε. Οι αδύναμοι είναι αυτοί κι ας σου φαίνονται δυνατοί. Δεν έχουν τίποτα. Η δικαιοσύνη είναι δική σου, το σύνταγμα δικό σου, τα λεφτά είναι δικά σου, οι τράπεζες δικές σου και όλες έχουν χρηματοδοτηθεί από εσένα. Τα παγκόσμια ταμεία είναι δικά σου. Οι νόμοι και η εξουσία είναι δική σου, εσύ την μεταβιβάζεις σε αυτούς και αυτοί στην κλέβουν και στην καπηλεύουν. Αυτοί δεν έχουν τίποτα και για αυτό δεν πρόκοψε κανένας. Πείτε μου ένα κόμμα που να πήγε καλά και τι ανάγκη έχει; Για ποιον λόγο να κάνουν συγκυβερνήσεις; Αν έχεις μια σωστή και αληθινή ιδεολογία και είσαι καλά φορτωμένος, προχωράς! Ποια είναι αυτή; Καμία! Και κάνουν συγκυβερνήσεις. Πείτε ένα κόμμα που να πάει καλά, εκτός από τους φανατισμένους μουτζαχεντίν των δογμάτων; Αυτοί κάνουν και κάποια μεροκάματα. Υπάρχουν πολλοί στα δόγματα που κάνουν μεροκάματο και ζουν από αυτό. σήμερα, είτε λέγονται μασόνοι, είτε χριστιανοί, είτε καθολικοί, είτε ιεχωβάδες….
 
Αν ήταν λοιπόν τόσο καλά τα πράγματα και τα δόγματα ήταν σοβαρά και αληθινά, γιατί να κάνουν την πανθρησκεία; Γιατί βγήκε η πανθρησκεία νομίζεις; Όχι βέβαια γιατί πάνε καλά τα δόγματα, απλώς στέκονται γιατί έρχεται η επόμενη ημέρα. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ! Αυτό έχει συμβεί! Δεν είναι κανένας τους δυνατός και χωρίς εσάς, αυτοί δεν υπάρχουν! Εσείς έχετε την δύναμη. Υπάρχουν 6.500 θρησκείες και χιλιάδες ιδεολογίες που πέρασαν και οι πρώτοι ήταν οι βασιλείς. Βασιλιά είχαμε παλιά, έτσι δεν είναι; Ναι, αλλά ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ «Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».
Δεν είναι ο βασιλιάς που γνωρίσατε στα χρόνια μας και ο κάθε μπάσταρδος να γίνεται βασιλιάς γιατί είναι λέει γόνος γαλαζοαίματου; Κανένας δεν έχει γαλάζιο αίμα. Μόνο το ιχώρ έχει άλλο χρώμα κι όχι γαλάζιο, αλλά μπορντοπράσινο. Αυτοί δεν έχουν τίποτα και για αυτό έκαναν το δικαίωμα αυτό κληρονομικό, γιατί δεν μπορούν να πάνε σε εκλογές.
 
Μόνο οι βασιλιάδες που ήταν στην Ελλάδα ήταν από εκλογές. Η Σπάρτη είχε δύο από εκλογές. Ένας ήταν αυτός ο τεράστιος Λεωνίδας που ήταν εκλεγμένος βασιλιάς της Σπάρτης. Όταν ο Λεωνίδας ζητάει στρατό από την Σύγκλητο, αυτή του αρνείται, ας μην εξετάσουμε καλώς ή κακώς. Αυτός όμως σεβάστηκε την δημοκρατία κι ας ήταν βασιλιάς. Λέει λοιπόν: «Εντάξει κύριοι, δεν παίρνω, αλλά ζητώ από τους φίλους μου να έρθουν μαζί μου» κι έτσι πήγαν 300 παλικάρια πήγαν στις Θερμοπύλες να πεθάνουν μαζί με τον αρχηγό τους. Σκεφτείτε το λίγο: ακόμα κι ο βασιλιάς δεν μπορούσε να ξεπεράσει τις δημοκρατικές διαδικασίες, με σεβασμό στην πραγματική δημοκρατία. Ήταν η βάση του λαού και σκεφτόταν μόνο τι ήταν καλό για την πατρίδα. Αυτός είναι ο βασιλιάς. Είναι εκπρόσωπος του λαού και η βάση του.
 
Σήμερα, κοιτάξτε πώς είναι! Γι” αυτό έπεσαν όλοι, γιατί δεν ακολούθησαν την διαδικασία. Γι” αυτό και μετά είδατε, τον κομμουνισμό, τον σοσιαλισμό, την αριστερή, κεντρώα, δεξιά δημοκρατία και όλο αυτό ήταν μια μόνιμη υπομόνευση, δογματισμένη και πάντα εβραϊκή. Το δόγμα ήταν πάντα με μασόνους και υπομονευτές και δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο, γιατί ήταν ξενόφερτο μόρφωμα που υπήρχε για να καθοδηγούν τα έθνη και τα κράτη. Σήμερα, η λύση μας για Δημοκρατία, το 2015, σας λέμε ότι πάμε για Εθνοσυνέλευση. Η Εθνοσυνέλευση θα καθορίσει και θα κόψει όλα αυτά, των οποιονδήποτε εβραίων κερατάδων, βάρβαρων Ελλήνων που όταν γίνονται αποστάτες, είναι οι χειρότεροι απέναντι στους Έλληνες. Και ας μην ξεχάσουμε ποτέ ότι όλοι οι αποστάτες είχαν ελληνικό DNA, όπως ο Δαρείος, ο Πρίαμος… ουσιαστικά, ίσως πολεμάμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Σκεφτείτε το! Δεν έχουν καμία δύναμη. Η δύναμη είμαστε εμείς! Ανοίγουμε την Ε.ΣΥ κι όλες τις ελληνικές λεωφόρους. Αφήστε τον κόσμο να έρθει! Ακούστε το πρόβλημα του. Το πρόβλημα του είναι καθαρά η ελληνικότητα του, γιατί δεν βλέπει ότι αυτή πολεμάνε. Ο Έλληνας πολεμιέται και έχουμε χιλιάδες ανακοινώσεις τι γίνεται στα βιβλία μας, στην γλώσσα μας, στα οικονομικά μας. Σήμερα σας δείξαμε πόσο καλά φορτωμένοι είμαστε εμείς. Δικά σας είναι, όχι δικά μου! Εμείς είμαστε μηχανισμοί και δη, εγώ ο οποίος διώκομαι και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Όσο αντέξω θα είμαι μαζί σας, μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματος μου. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!
 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου