17 Μαρτίου 2015

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ


11013199_1620625568171634_3922347858765360846_n
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ 
ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ 12/03/2015

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Τον όρκο δεν τον βγάλαμε εμείς, ο όρκος είναι πανάρχαιος. Όλα τα πράγματα στον πλανήτη έχουν γίνει με όρκο και βλέπουμε ότι ο όρκος υπάρχει μέχρι σήμερα ακόμα. Όλοι όταν παίρνουν πτυχίο ορκίζονται. Όλη η δημόσιο διοίκηση ορκίζεται. Οι κυβερνήσεις ορκίζονται, που σημαίνει ότι σαν θεσμός υπάρχει οπότε εμείς δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από ότι κάνουν, το μόνο που κάνουμε εμείς είναι ότι ορκιζόμαστε σε κάτι συγκεκριμένο και ορκιζόμαστε με πραγματικό όρκο γιατί όταν ορκίζεσαι πρέπει να αναφέρεις την ποινή αν παραβείς τον όρκο, γιατί αν δεν έχει ποινή δεν υπάρχει όρκος. Δεν έχει νόημα να ορκιστείς αν δεν τιμωρηθείς αν παραβείς τον όρκο, δεν υπάρχει όρκος.

Αλλά γιατί ορκιζόμαστε; γιατί εμείς σήμερα πρέπει να πάρουμε αυτόν τον όρκο; Βλέπετε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα μιλάνε για διαχείριση πολιτικού χρέους, ένα χρέος το οποίο μας το έχουν φορτώσει χωρίς να είναι υπαρκτό και όλοι μας μιλάνε για χρέος. Εμείς δεν έχουμε. Το μόνο χρέος που αναγνωρίζουμε είναι το χρέος να ελευθερώσουμε την Ελλάδα. Είναι το χρέος να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και αυτό το οφείλουμε στο γένος μας και στους απογόνους μας και σε αυτό το πράγμα ορκιζόμαστε. Οπότε είναι καθαρά ένας Ελληνικός όρκος, που τον παίρνουμε εμείς σαν πολεμιστές γιατί μας έχουνε κηρύξει τον πόλεμο και μας τον έχουν κηρύξει πολλά χρόνια τώρα. Ήρθε λοιπόν η εποχή και η στιγμή να γίνουμε πολεμιστές και να διεκδικήσουμε αυτά τα δικά μας και τα δίκαια μας που μας έχουν αφαιρέσει. Γι’ αυτό λοιπόν ορκιζόμαστε. Πέστε μου τι άλλο τόσο δυνατό μπορείς να ορκιστείς και πως μπορείς να μην ορκιστείς σε αυτό; Είναι καθαρά το γένος μας που είναι καθαρά ο Ελληνισμός είναι καθαρά το χρέος που έχουμε. Γι’ αυτό λοιπόν ορκιζόμαστε, είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να ορκιστούνε.
Επειδή έχει κυκλοφορήσει ο όρκος αν υπάρχει κάποια απορία επί του όρκου πολύ ευχαρίστως να την συζητήσουμε. Έχετε κάποια απορία; 
Νέο Μέλος: Ναι, ναι θα πρέπει να τον διαβάσω πρώτα.
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Να τον διαβάσουμε.
Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγο της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός με καρδία και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε ; Οι Ζευκτικές δυνάμεις, οι δυνάμεις της ζεύξης, είναι αυτές οι οποίες είναι οι δημιουργικές δυνάμεις οι οποίες πηγάζουν από το φως. Και όταν λέμε Ζευς εννοούμε τις ζευτικές, τις δυνάμεις της ζεύξης.
Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ. Συμπαντική συνειδητότητα. Υπάρχει μία συνειδητότητα συμπαντική και σε αυτήν την συνειδητότητα όλες οι ιερές ψυχές αποτελούν μία μονάδα γιατί όπως έλεγε ο Εμπεδοκλής εμείς δεν γεννιόμαστε, είναι λάθος η λέξη γεννιόμαστε, εμείς είμαστε μίξη, μίξη ουσιών που υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Μια από τις ουσίες αυτές είναι η ψυχή. Με την ψυχή λοιπόν αυτή ενωνόμαστε όλοι μαζί σαν μία ψυχή για να αποτελέσουμε αυτήν την δύναμη που είναι το κοσμικό πυρ.
Γιάννης Καλογερόπουλος: Γι’ αυτό και δηλώνεται η γέννηση με δύο Ν είναι άλλο η γένεση με ένα Ν η δημιουργία το πλαστούργημα και άλλο η γέννηση με δύο ΝΝ και η γέννα.
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ορκίζομαι ως πολεμιστής ταγμένος στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας. Σε τι άλλο μπορείς να ορκιστείς ; απανταχού της Γαίας, να υπηρετώ πάντα την αλήθεια, το δίκαιο, την αρμονία, την αρετή, την αφθονία με ανιδιοτέλεια. Αυτό που θέλει ο κάθε άνθρωπος να βιώνει σε μια πολιτεία που ζει.
Ορκίζομαι και τάσσομαι ολόψυχα στην εγκαθίδρυση του Ελληνισμού, του σκοπού του και των αξιών του όπου ου ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος. Σήμερα δεν ζούμε κάτω από συνθήκες Ελληνισμού. Έχουνε κλέψει τα δικά μας αξιακά τα έχουν παραποιήσει έχουνε κλέψει πολλές έννοιες, έχουνε κλέψει πολλές ιδέες. Την λέξη δημοκρατία, η λέξη δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο brand name που υπήρξε και θα υπάρξει ποτέ, το χρησιμοποιούν όλοι αλλά το χρησιμοποιούνε δολοφονώντας το γιατί δημοκρατία είναι μία δεν υπάρχει άλλη. Δεν υπάρχει κουμμουνιστική δημοκρατία, δεν υπάρχει σοσιαλιστική δημοκρατία. Οτιδήποτε λοιπόν αξιακό υπάρχει είναι δικό μας παραποιημένο και λέμε τώρα να φέρουμε το πραγματικό, το υπαρκτό, το δικό μας.
Ορκίζομαι να θέτω το συμφέρον του Ελληνισμού πάνω από κάθε προσωπική μου ή οικογενειακή μου επιθυμία. Πάντα έτσι ‘κάναν οι Έλληνες, η πατρίδα τους ήταν το πρώτο μέλημά τους.
Ορκίζομαι να υπερασπίζομαι με κάθε δύναμή μου τα δίκαια του Ελληνισμού.
Ορκίζομαι να συμπαραστέκομαι και να προφυλάσσω τους συμπολεμιστές μου και κάθε Έλληνα που έχει ανάγκη. Είναι ανάγκη από την στιγμή που είμαστε συμπολεμιστές ο ένας να προφυλάσσει τον άλλον, έτσι μόνο θα κερδίσουμε. Ο Αλέξανδρος πήρε τους στρατιώτες μαζί όλοι μαζί αποτελούσανε μία δύναμη. Ο κάθε ένας στρατιώτης ξεχωριστά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, όλοι μαζί όμως είχανε συνηθίσει ο ένας να προφυλάσσει τον άλλον γι αυτό είχανε τις επιτυχίες που είχανε. 
Ορκίζομαι να πράττω πάντα σύμφωνα με το Ελληνικό αξιακό σύστημα και αν επιζητώ πάντα νόηση φωτός. Αυτονόητες έννοιες.
Ορκίζομαι να είμαι ένα σώμα και ένας νους και να ενεργώ με τους συμπολεμιστές μου ως σφαίρα πυρός που στο πέρασμά της κατακαίει κάθε αποστατική ενέργεια και την μετουσιώνει σε δύναμη φωτός. Αυτή είναι και η έννοια του Ελληνισμού. Ναι μεν οι αποστάτες είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση και εμείς θέλουμε να την ανατρέψουμε μετά και θέλουμε να κατακάψουμε αυτές τις αποστατικές ενέργειες αλλά το μεγαλείο του Ελληνισμού είναι ότι αυτές δεν τις απαξιώνει δεν τις τελειώνει αλλά τις μετουσιώνει, τις κάνει προς το καλό του ανθρώπου και τις κάνει δύναμη φωτός.
Ορκίζομαι στον απόλυτο σεβασμό των εντολών του Ζευς του Διός υγεία, κάλος, πλούτος, ισχύς, σωφροσύνη, δικαιοσύνη, ανδρεία. Οι εντολές του Ζευς του Διός, όλα στην δημιουργία είναι ζεύξη και διαίρεση, τα πάντα. Ακόμη και το ένα που είναι η αρχή, η αρχική ενέργεια που συμβολίζεται με το Α. Ξέρετε το Α έχει την στερητική σημασία που σημαίνει εκ διαμέτρου αντίθετη έννοια. Λέμε λήθη – αλήθεια, λήθη είναι κάτι το οποίο έχει φύγει από την μνήμη μας ενώ αλήθεια είναι κάτι που υπάρχει πάντα. Λέμε το πας και άπας που είναι αθροιστικό που σημαίνει τα πάντα όταν είναι γενεσιουργά όταν ξεκινούν την δημιουργία είναι πάντα διαίρεση και ζεύξη.
Ορκίζομαι υπακοή στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί. Ελληνικά αξιακά πρωτόκολλα, ποια είναι αυτά ; Ξέρετε όταν γεννιόμαστε μέσα στα κύτταρά μας έχουμε όλες τις πληροφορίες που έχει η γνώση. Μέσα μας λοιπόν υπάρχει η νομοτέλεια αυτή που έχει τεθεί από την αυθύπαρκτη έννοια που υπάρχει από τον νου και την νόηση και το νοητό. Αυτή λοιπόν η νομοτέλεια που υπάρχει είναι μέσα μας, ξέρουμε πολύ καλά πότε υπάρχει αδικία και πότε δεν υπάρχει αδικία, ξέρουμε το σωστό και ξέρουμε το λάθος γιατί είναι μέσα μας, είναι φυτεμένες αυτές οι γνώσεις μέσα μας. Αυτά λοιπόν είναι τα αξιακά πρωτόκολλά τα οποία τα φέρουμε όλοι μέσα μας από την στιγμή που γεννιόμαστε. Όσον αφορά τώρα για τον πολέμαρχο, όταν εμείς αποφασίσουμε ομόνοα και ομόψυχα να εκτελέσουμε το χρέος μας προς την πατρίδα αυτό που δημιουργείται, αυτή η δύναμη είναι αθροιστική και γίνεται ο πολέμαρχος. Ο πολέμαρχος λοιπόν είμαστε όλοι εμείς οι οποίοι έχουμε ένα σκοπό είμαστε συνενωμένοι και πάμε να εκτελέσουμε το αποτέλεσμα γι’ αυτό που συνεννοούμαστε.
Ο πάρα πάνω ιερός όρκος του πολεμιστή σφραγίζεται ενώπιων της συμπαντικής μνήμης του ενεργού ύδατος το οποίο δέχεται νν πιεί ενώπιον συνημόνων θεών και ανθρώπων. Συνήμονες είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει σε κάτι ιερό. Συνημοσύνη είναι μία ιερή συμφωνία όπως την λέει ο Όμηρος στην Ιλιάδα. Υπάρχουνε λοιπόν συνήμονες άνθρωποι και συνήμονες θεοί και μέσα σε αυτή την ύπαρξη εμείς κάνουμε τον όρκο μας ενώπιον των συνημόνων θεών και ανθρώπων.
Και οπωσδήποτε αυτός ο όρκος σφραγίζεται ενώπιον της συμπαντικής μνήμης του ενεργού ύδατος γιατί το νερό είναι αυτό το οποίου αλληλεπιδρά στις ενέργειες και στις μνήμες τις ενεργειακές. Όλες οι συμπαντικές εντολές έρχονται μέσω του νερού και μέσω του νερού μεταδίδονται σε όλα τα έμβια όντα γιατί δεν είμαστε ουσιαστικά παρά τα αιμοφόρα αγγεία της Γης μας. Επαναφέρουμε μέσω του νερού τις συχνότητες με τις οποίες είναι εμπλουτισμένο το νερό.
Αυτός λοιπόν ο όρκος ο οποίος δίνεται τώρα, δίνεται στο νερό και μέσα από αυτήν την αλληλεπίδραση που υπάρχει ενέργειας και νερού αυτός ο όρκος μέσα από το δικό μας το νερό αποθηκεύεται σε αυτό που λέμε συμπαντική μνήμη.
Πίνω το ύδωρ τούτο και σφραγίζω τον όρκο στην συνείδησή μου, στην ύπαρξή μου, στην οντότητά μου, στην ψυχή μου και κρυσταλλώνω τον λόγο που έδωσα στον όρκο αυτό. Ανάλογα με την συχνότητα με την οποία εκπέμπουμε, με την συχνότητα του όρκου το νερό λαμβάνει μια δική του κρυσρτάλλωση και αυτή η κρυστάλλωση αντιπροσωπεύει την συχνότητα την οποία έχουμε εμείς κατά τον όρκο. Ξέρετε η κρυστάλλωση του νερού μπορεί να προσλάβει πολύ μεγαλύτερα ποσά ενέργειας από όταν το νερό είναι χωρίς κρυστάλλους, είναι άμορφο.
Αν παραβώ τον όρκο μου όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη.Ναι αν παραβώ τον όρκο μου και δεν συμπαραστέκομαι στους Έλληνες και προδίδω τους Έλληνες και δεν θέλω τον Ελληνισμό να τον φέρω στην θέση του και είμαι κατά της Ελληνικότητας και του Ελληνισμού ναι να γίνω χώμα και λάσπη. Αυτονόητο δεν είναι; Όταν χάσουμε την ψυχή μας, χάσουμε την οντότητά μας, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης οπότε ναι, γινόμαστε έτσι κι αλλιώς χώμα και λάσπη. Αυτός είναι ο όρκος.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
……………………………………………………………………………..
……………………………………………………
…………………………………………
Ο ΟΡΚΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ !
Αὐτὰρ Ἔρις στυγερὴ τέκε μὲν Πόνον ἀλγινόεντα
Λήθην τε Λιμόν τε καὶ Ἄλγεα δακρυόεντα
Ὑσμίνας τε Μάχας τε Φόνους τ᾽ Ἀνδροκτασίας τε
Νείκεά τε ψευδέας τε Λόγους Ἀμφιλλογίας τε
Δυσνομίην τ᾽ Ἀάτην τε, συνήθεας ἀλλήλῃσιν,    
Ὅρκον θ᾽, ὃς δὴ πλεῖστον ἐπιχθονίους ἀνθρώπους
πημαίνει, ὅτε κέν τις ἑκὼν ἐπίορκον ὀμόσσῃ.
«ΚΙ Η ΜΙΣΗΜΕΝΗ Η ΕΡΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ, ΓΕΝΝΗΣΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥ ΤΙΣ ΠΟΤΙΖΕΙ,
ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ Τ” ΑΝΤΡΟΣΚΟΤΩΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΝΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Τ” ΑΠΑΤΗΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΟΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΚΑΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΠΟΥΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΦΙΛΙ – ΚΛΕΙΔΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ,
ΚΑΙ ΤΟΝ Ο Ρ Κ Ο, Π” ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΣΩΡΙΑΣΕΙ ΣΥΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΛΟΙ, Σ” ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΕΥΤΙΚΑ – ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ- ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ!». ( Ησίοδος, Θεογονία ).
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ
[… ἴστω νῦν Ζεὺς πρῶτα θεῶν ὕπατος καὶ ἄριστος
Γῆ τε καὶ Ἠέλιος καὶ Ἐρινύες, αἵ θ᾽ ὑπὸ γαῖαν
ἀνθρώπους τίνυνται, ὅτις κ᾽ ἐπίορκον ὀμόσσῃ,
μὴ μὲν ἐγὼ κούρῃ Βρισηΐδι χεῖρ᾽ ἐπένεικα,
οὔτ᾽ εὐνῆς πρόφασιν κεχρημένος οὔτέ τευ ἄλλου.
ἀλλ᾽ ἔμεν᾽ ἀπροτίμαστος ἐνὶ κλισίῃσιν ἐμῇσιν.
εἰ δέ τι τῶνδ᾽ ἐπίορκον ἐμοὶ θεοὶ ἄλγεα δοῖεν
πολλὰ μάλ᾽, ὅσσα διδοῦσιν ὅτίς σφ᾽ ἀλίτηται ὀμόσσας…]
Ομήρου Ιλιάδα, Ραψωδία Τ, στ. 260
«Μάρτυρας μου κατ αρχήν ο Δίας, ο ανώτερος και καλύτερους από τους θεούς, και η Γη και ο Ήλιος, και οι Ερινύες, οι οποίες κάτω από την γη εκδικούνται τους πεθαμένους, όποιον ορκιστεί και παραβεί τον όρκο του, ότι του λόγου μου ποτέ δεν άγγιξα με τα χέρια μου την κόρη Βρισηίδα, ούτε ζητώντας να ξαπλώσω μαζί της στο κρεβάτι ούτε και για άλλον λόγο. Αλλά παρέμεινε μέσα στις σκηνές μου δίχως να έχει αγγιχτεί. Και αν για κάτι από αυτά ορκίστηκα ψεύτικα, ας μου δώσουν οι θεοί οδύνες πολυάριθμες, όσες δίνουν σε όποιον παραβαίνει τον όρκο τον οποίον έκανε». 
Ομήρου Ιλιάδα, Ραψωδία Τ, στ. 260
……………………………………………………………………………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου