22 Μαΐου 2015

ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ… ΜΕ 960.000€ ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ… ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)


AphaiaΙΣΛΑΜ»≈””¡ÀœÕ… «-–—œ”≈’◊« √…¡ ‘œ —¡Ã¡∆¡Õ… ”‘œ √≈Õ… ‘∆¡Ã…  ¡… ”‘œ ¡Õœ…◊‘œ √«–≈ƒœ Ö¡” ≈‘ Ã≈Õ≈Ã≈Õ«” (PHASMA/A.MICHAILIDIS)
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ», Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…..

ΔΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ !!!!…..
ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…..
ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ «ΚΡΙΣΙΣ» ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ «ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ»….
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΟΥΔΕΝΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΥΣ !!…..
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΘΡΟΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΙΒΑΣΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΜΑΣ ΤΟΠΟΝ!!….
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ), ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΙΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΞΙΑΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ !!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ Basilis Drosos
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
………………………………………………………….
το έργο χρηματοδοτείται με 960 χιλ. ευρώ…
ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η… Έγκριση της δημοπράτησης του τζαμιού στον Βοτανικό
………………………………………………………….
11263932_1665882646974202_3008596853250071974_n…………………………………………………
Artemis Sorras ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ [ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ] Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ?????? ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ???? Η ΤΙΠΟΤΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ???? ΓΙΑΤΙ ????? ΜΑΘΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΞΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ??????? ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ???????? ΕΜΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
………………………………………………..
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,
 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 
ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.
…………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου