21 Μαΐου 2015

Η «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΕΣΥ ΕΛΛΑΣ ΖΕΥΣ
Γιάννης Καλογερόπουλος: < Ε. ΣΥ. > Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ -ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 12388_1426029690975516_1288559917_n
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ……………….. 
«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ»…!!!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 30.04.2015
ΑΚΟΥΣΤΕ «ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ» ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA.

ΒΙΝΤΕΟ: 
https://www.youtube.com/watch?v=lSN8p8UpnRo&feature=youtu.be
[ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
ΑΡΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΡΩΝ – ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
Κατά αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει και άρση των βαρών που έχουν από τις τράπεζες δηλαδή το οικονομικό βάρος προς τις τράπεζες που έχουν από δάνεια οι πολίτες να αρθεί με εντολή του δημάρχου.
Και πως δουλεύει αυτό θα σας πω δυο λόγια, δίνει εντολή ο δήμαρχος και λέει επειδή έχω ανθρωπιστική βοήθεια να εκτελέσω, έχω και κοινωνικές παροχές να εκτελέσω επειδή μου δίνει το δικαίωμα και το πρόγραμμα και ο νόμος να συμμετέχω ενεργά στο να έχει ο πολίτης κατοικία …
… αντί να τους φτιάξω σπίτια όσοι έχουν πρόβλημα με την τράπεζα και τους έχει κατασχέσει το σπίτι,δίνει εντολή στο ταμείο ειδικού σκοπού και τους λέει πήγαινε αγόρασε το δάνειο από την τράπεζα, πάρε τις υποθήκες εσύ ταμείο ειδικού σκοπού – προσέξτε όχι ο Σώρρας για να πουλήσει το δάνειο ή να το δώσει σε άλλη τράπεζα αλλά το ταμείο ειδικού σκοπού που δουλεύει υπέρ του δήμου και των δημοτών –αγόρασε όλα τα δάνεια λοιπόν, πάρε τις υποθήκεςσταματάς (τράπεζα) να κυνηγάς τον κόσμοτο ταμείο εσύ κρατάς τις εξασφαλίσεις που έχουνε δώσει στην τράπεζα και τους γυρίζεις τα δάνεια όλα σε άτοκη αποπληρωμή έως 35 μέχρι και 40 και 42 χρόνια και θα τους δώσεις 2 ή 3 χρόνια περίοδο χάριτος και θα επιστρέψουνε πίσω μόνο το κεφάλαιο άτοκα.
Αυτό αυτομάτως είναι το μεγαλύτερο ευεργέτημα για όλους τους δημότες διότι όταν έρχεται κάποιος και σου πληρώνει το δάνειο σταματάει η τράπεζα να σε κυνηγάει. Στο γυρίζει άτοκο έως 35, 40, 45 χρόνια,ταυτόχρονα το ίδιο μπορεί να γίνει και με όλες τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε δημότης, …
… δηλαδή χρωστάει στην εφορία έρχεται το ταμείο και του τα πληρώνει και τα αποπληρώνει στο ταμείο άτοκα χωρίς προσαυξήσεις και με περίοδο χάριτος 2-3 χρόνια.
Γιατί πρέπει να μεσολαβήσει η περίοδος χάριτος; Διότι από τη στιγμή που τα χρήματα είναι καταπιστεύματος και είναι όλοι δικαιούχοι και πρέπει όλοι να απολαύσουνε και να αποκατασταθούνε και πρέπει να μηδενιστεί η ανεργία, δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα αυτό πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα 1, 2, 3 χρόνια.
Αυτό το διάστημα δίνεται περίοδο χάριτος. Από κει και πέρα συμμετέχοντας ο καθένας στα έργα είτε ως προμηθευτής είτε σαν συνέχεια ως υπάλληλος του δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις απολαβές που θα πάρει από τα έργα ή από τον μισθό που θα παίρνει από την συμμετοχή του ως φυσικό πρόσωπο στην λειτουργία για την επάνδρωση του κάθε έργου, θα πληρώνει ένα πολύ μικρό ποσό άνευ τόκων και να ξεχρεώνει την υποχρέωση που είχε για να επιστρέφουνε και τα χρήματα στο ταμείοΑλλά όλα αυτά άτοκα, …
… δηλαδή σταματάει κάθε δίωξη από εφορία, από ΙΚΑ, από τράπεζες, γιατί έρχεται το ταμείο ειδικού σκοπού και τους τα αποπληρώνει και οι δημότες αποπληρώνουνε την υποχρέωσή τους έως και σε 45 χρόνια, ατόκως και με 2-3 χρόνια περίοδο χάριτος. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό ευεργέτημα προς τους ανθρώπους, τι να πω. Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο μεγάλο είναι.
ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ταυτόχρονα όμως αν δούμε τις λίστες το τι μπορεί να φτιάξει – αρκεί να έχει και λίγο όραμα, που θα το αποκτήσει και να μην το έχει – ο κάθε δήμαρχος στον δήμο του, μέχρι να βοηθηθεί όλος ο αγροτικός κόσμος, να χρηματοδοτείται η καλλιέργεια, να απορροφάται η παραγωγή, υπό την επίβλεψη του δήμου να εξοφλούνται όλοι μετρητοίς και όχι όπως γίνεται το εμπόριο σήμερα που αν θέλει δεν σε πληρώνει ή δεν με πληρώσανε εκεί που τα έδωσα και έχασα τα λεφτά, τα γνωστά δηλαδή που συμβαίνουν.
Υπό την επίβλεψη του δήμου θα εξοφλούνται μετρητοίς στην παράδοση τα αγροτικά προϊόντα και τα κτηνοτροφικά και υποχρεούται το ταμείο ειδικού σκοπού να κάνει από μονάδες επεξεργασίας, συσκευασίας, τυποποίησης των αγροτικών προϊόντων και διάθεση εμπορική παντού.
Μέχρι αντιπροσωπείες σε ξένες χώρες που επιβάλει ο δήμαρχος, αν διαβάσουμε τα χαρτιά είναι ένας από τους 51 όρους, για την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων.
Εάν και εφόσον το ταμείο ειδικού σκοπού δηλαδή η πλευρά Σώρρα κερδίσει από το εμπόριο τα κέρδη ανήκουν στον δήμο, …
… εάν χάσει θα χάσει το ταμείο δεν έχει αναγωγή προς τους δημότες, προς τους αγρότες, προς τους κτηνοτρόφους παράδειγμα  εάν υπάρχει χάσιμο και δεν υπάρχει κέρδος.
Δηλαδή από όλες τις πλευρές είναι ευεργετικό και είναι απόλυτα διασφαλισμένοι όλοι ότι δεν θα τους έρθει καμίας μορφής επιβάρυνση ή θα χάσουν έστω και ένα ευρώ… ]

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

……………………………………………………..
…………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου