13 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;


Ε.ΣΥ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Υπό σύσταση
Δημήτριος Μαίανδρος Δημητρακόπουλος ΔΕΣ ΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα
ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΙΚΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΤΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ !!!
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΞΕΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!!
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ;;;
ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1928 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ »ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ (αρθρο 47) ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;; !!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ (αρθρο 48) ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ;;; !!!
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠ” ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΦΕΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ………….. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ !!!
…………………………………
………………………………..
………………………………..
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣΠεριφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας: Μεταφορά του ταμειακού διαθεσίμου στην ΤτΕ – Απ. Κατσιφάρας: Λάβαμε δεσμεύσεις για τη διασφάλιση των χρημάτων
Την απόφαση να μεταφερθεί το ταμειακό διαθέσιμο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Τράπεζα της Ελλάδας, έλαβε κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο, έπειτα από τις διαβεβαιώσεις για τον προσωρινό χαρακτήρα του μέτρου, καθώς και για την διασφάλιση του συνόλου των χρημάτων των πολιτών.
Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των κατηγορηματικών δεσμεύσεων που είχε ζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην προηγούμενη έκτακτη συνεδρίασή του και οι οποίες και δόθηκαν τόσο από τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά τις πρόσφατες συναντήσεις που έγιναν με τους 13 Περιφερειάρχες, ανάμεσά τους και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς και βάσει της απόφασης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
«Λάβαμε την πολιτική διαβεβαίωση ότι η δέσμευση για τα ταμειακά διαθέσιμα είναι έκτακτο και προσωρινό μέτρο και συνεπώς σε εύλογο χρονικό διάστημα θα γίνει προαιρετικό, κατόπιν σχετικής τροπολογίας του νόμου. Προχωράμε, λοιπόν, στη μεταφορά, συμμετέχοντας έτσι στην εθνική προσπάθεια, έχοντας όμως διασφαλίσει τον θεσμό, τη λειτουργία των υπηρεσιών μας και την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματός μας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.
Και συνέχισε ο κ. Κατσιφάρας: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει και το εννοούμε και σήμερα, πως θέλουμε και συμμετέχουμε στην προσπάθεια σωτηρίας. Όμως θέλουμε να κρατήσουμε Αρχές για το θεσμό που υπηρετούμε. Θέλουμε να είμαστε συμμέτοχοι και να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια, διασφαλίζοντας όμως τον θεσμό της Περιφέρειας και τα χρήματα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και αυτό κάνουμε σε κάθε μας βήμα».
Κατά την εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος τόνισε πως θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τα οποία τηρούνται στις εμπορικές τράπεζες, εξαιρουμένων των κεφαλαίων που, αφ’ ενός έχουν ήδη δεσμευτεί για εξόφληση ανειλημμένων υποχρεώσεων, αφ’ ετέρου απαιτούνται για την άμεση κάλυψη των ταμειακών αναγκών του επομένου δεκαπενθημέρου, σύμφωνα με τις εντολές του προαναφερόμενου νόμου.
- ΒΙΝΤΕΟ: 2015.05.06 – ΠΔΕ – Περιφερειακό Συμβούλιο (Κατσιφάρας για διαθέσιμα) https://www.youtube.com/watch?v=Ev1Djye0HVs
…………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου