01 Ιουνίου 2015

Ιταλός πιλότος σκοτώθηκε σε φρικτή σύγκρουση 2 αεροσκαφών πριν από αεροπορική επίδειξη (VIDEO)


Screenshot from YouTube user Luca Rastelli
Screenshot from YouTube user Luca Rastelli
Ένας πιλότος έχει σκοτωθεί μετά από σύγκρουση δύο αεροπλάνων στην πτήση πριν από την έναρξη του τοπικού airshow στις παραλίες της Tortoreto στην Αδριατική ακτή της Ιταλίας. Το δυστύχημα συνέβη σε μια ηλιόλουστη ημέρα, καθώς οι οικογένειες συγκεντρώνονται για μια διασκεδαστική μέρα στην παραλία.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ένας 47- ετών πιλότος από τη Σιένα, ο Marco Ricci, σκοτώθηκε στη συντριβή. Βρέθηκε νεκρός κάτω από την άτρακτο του αεροπλάνου του περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Τeramo. Το σώμα του ανακτήθηκε από δύτες που χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ένα αερόστατο για να τραβήξουν το ελαφρό αεροσκάφος στην ξηρά.
Ο άλλος πιλότος, Luigi Wilmo Franceschetti, 43, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην παραλία και κατάφερε να επιβιώσει. Έχει ήδη νοσηλευτεί μόνο με μικροτραυματισμούς. Μια έρευνα έχει ανοιχθεί για το δυστύχημα, από τον Οργανισμό Ασφάλειας Πτήσεων (ANSV), ανακοίνωσε ο αναπληρωτής εισαγγελέας του Τέραμο, Stefano Giovagnoni, προσθέτοντας ότι ο επιζών πιλότος είναι ύποπτος ανθρωποκτονίας. http://rt.com/news/263761-planes-collide-italy-beach/
…………………………………….
……………………………………
…………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου