20 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ «ΜΕΝΟΥΝΕ ΕΥΡΩΠΗ» , ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;; ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ !!!


χαχαχα2
ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ… ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ , ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;;; ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ… ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ… ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟ… ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!! ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…
«ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»  /  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ  /  ΙΔΡΥΣΗ ΔΝΤ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ  /  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  /  ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…  /  Magna Grecia, Comitato Italiano Popolo Sovrano – Direzione Nazionale ### IO SONO GRECO! ### ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ !   
«Η καθαρεύουσα ως πρωτότοκος απεβίωσε και υπογράφομεν σήμερον την πράξιν του ενταφιασμού της». Γιώργος Ράλλης, υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας 1976 .
…………………………………………………………………………..
Η… «ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ» ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… «ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ» ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ… ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ… «ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ» ;;; «ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» ΟΙ ΜΕΝ… «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» ΟΙ ΔΕ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;;
χαχαχα1χαχαχα3ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
………………………………………………………….
ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ…
υπευθυνη δηλωση ΕΣΧΑΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ 
……………………………………..
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ
Άστραψε η Μύκονος και βρόντηξε η Εκάλη την Πέμπτη στη συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη», που αποδείχθηκε εντέλει μια υπέροχη και διασκεδαστική συγκέντρωση, στην οποία θα μπορούσε κανείς να κάθεται σε μια γωνιά, να χαζεύει με τις ώρες και να γελάει με το θέαμα, αλλά και να δει από κοντά επιτέλους, μαζεμένους, πολλούς από αυτούς που ωφελήθηκαν από την κρίση.
……………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου