21 Ιουλίου 2015

Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Κύριοι Βουλευτές, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκετε… Στις μέρες της Ελλήνων Πολιτείας θα σας αποδοθούν οι ποινές που σας αναλογούν από πραγματικούς Δικαστές.


ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥNanci Georgossopoulou Κύριοι Βουλευτές , σε όποιο κόμμα κι αν ανήκετε….
Προχθές όλος ο Ελληνικός λαός σας παρακολούθησε από τις γυάλινες οθόνες των δεκτών τους να τους κοιτάτε στα μάτια , όλοι σας να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για το κατάπτυστο μνημόνιο 3 , αλλά την ίδια ώρα τα 2/3 της Βουλής να το υπερψηφίζετε και περίπου το ένα τρίτο να το καταψηφίζει ή να δηλώνει παρών……

Κύριοι βουλευτές , αν πραγματικά δεν θέλατε να περάσει το τρίτο μνημόνιο που με μαθηματική βεβαιότητα δεν θα το αντέξει ο ελληνικός λαός …. θα έπρεπε πολύ απλά να παραιτηθείτε……
Αφού δεν το πράξατε σε αυτό το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και της γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού , της παντελούς διάλυσης του Κράτους Δικαίου και της οριστικής παράδοσης κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας μας είστε όλοι συνυπεύθυνοι……
Στις μέρες της Ελλήνων Πολιτείας θα σας αποδοθούν οι ποινές που σας αναλογούν από πραγματικούς Δικαστές , που θα σέβονται το λειτούργημά τους και θα υπηρετούν τους νόμους και τον πολίτη κι όχι το Κράτος Δήμιο , λειτουργώντας ως υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας…..
Κύριοι , τα ψέμματα τελείωσαν….
Οι πολίτες πλέον γνωρίζουμε , ότι μόνη σας έγνοια είναι η πλουτισμός των τραπεζών και η απέκδυση του λαού από κάθε μορφής πλούτου , είτε ιδιωτικού , είτε δημόσιου !!!!!!!!!!!!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
………………..
Η Ελλήνων Πολιτεία ήρθε για να μείνει…..
Είναι η Ιθάκη…..
Το φυσικό μας αραξοβόλι και το ορμητήριό μας…..
Δια μέσου των Ελλήνων Συνελεύσεων θα μάθουμε να λειτουργούμε με τις Ελλάνιες Αρχές και Αξίες , που είναι προαιώνιες και πανανθρώπινες….
Μόνον η Άμεση Δημοκρατία μπορεί να υποστηρίξει το άτομο και τα δικαιώματά του….
Μάθετε ότι τα κόμματα είναι ξένα σώματα προς την Δημοκρατία….
Εισήχθησαν με επιβολή στην Ελλάδα μας , με το που αποτινάξαμε τον τουρκικό ζυγό….
Φρόντισαν οι φίλες Μεγάλες Δυνάμεις να μας επιβάλλουν μαζί με τον Βασιλέα Όθωνα και τους επιτρόπους του Αντιβασιλείς…. και τρία κόμματα….
Το Φιλο-γαλλικό , το Φιλο-ρωσσικό και το Φιλο-αγγλικό….. Φιλελληνικό κόμμα από τότε και μέχρι σήμερα δεν υπήρξε στην Ελλάδα μας ούτε κυριολεκτικά , ούτε μεταφορικά….
Τα κόμματα δημιουργήθηκαν με μόνη τους αποστολή το κομμάτιασμα , ημών των πολιτών………
Μας εγκλώβισαν , μέσα σε ψεύτικες ιδεολογίες , μας έμαθαν να σκεφτόμαστε μόνο μέσα στα όρια της ιδεολογίας μας , απορρίπτοντας ως εχθρικό και ξένο , ο,τιδήποτε διαφορετικό απ” την δική μας ιδεολογία…..
Κι όσο εμείς χωριζόμασταν σε ιδεολογίες και κόμματα , τόσο αυτοί -οι πίσω από τα κόμματα- τραπεζίτες από τότε και μέχρι σήμερα οργάνωναν την κλοπή του πλούτου μας και κάθε πλουτοπαραγωγικής μας πηγήςς….. Τόσο πλούταιναν σε βάρος μας …. Κι όσο αυτοί πλούταιναν , τόσο δημιουργούσαν συνθήκες σκλαβιάς νοητικής και φτώχειας ουσιαστικής σε βάρος μας….
Ακόμη , αλήθεια υπάρχουν κάποιοι μεταξύ μας που δεν έχουν αντιληφθεί , ότι όσο κι αν αλλάζουν οι πολιτικοί στην εξουσία και εναλλάσσονται τα κόμματα , το ένα μετά το άλλο και οι ιδεολογίες , οι πολιτικές των πολιτικών δεν αλλάζουν ;;;;;
Κοινή πολιτική όλων των κομμάτων είναι πρωτίστως μια….
Η με κάθε τρόπο εξυπηρέτηση των τραπεζιτών και των πολυεθνικών …
Μέσα ενημέρωσης και η Δικαιοσύνη μας δημιουργούν την αίσθηση της Δημοκρατίας , όταν επί της ουσίας όλο αυτό είναι μια τεράστια ψευδαίσθηση…. Επίφαση Δημοκρατίας ή μάλλον Δημ(ι)οκρατία !!!!!!!!!!!!!
Άνθρωποι τώρα είναι η ώρα να ξυπνήσουμε…..
Αν προσδιορίσουμε και ταυτοποιήσουμε τον εχθρό μας έχουμε κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα…..
Μετά θα αντιληφθούμε ότι η Ένωσή μας σε συνθήκες άμεσης Δημοκρατίας είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να επανακτήσουμε τα δίκαια και τα δικά μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!!!!!
…………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου