27 Ιουλίου 2015

ESM ( ΕΜΣ ) : η νέα δικτατορία! ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΚΤΕΙΣ; «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΣΥ !


ESM

………………………………………………………………
………………………………………………………………
Athanasios Dimitrios Ntompros ΕΛΛΗΝΕΣ………………………!!!!!!!!
Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…… ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ……ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ………
<<ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ>>
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ ( ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕΚΟΜΙΣΙΟΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ………….
ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ????????? (ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ……………
Η ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΣ…….(ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΝΤΕ Η” ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ)…………….
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ??????????
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΕΛΕΓΧΟ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ, Η” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ……….
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ………….ΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ???????……,…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ………..
ΑΡΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ……
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ (ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ (ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ……..ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ….
ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ………………
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ??????????
Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ……….
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ………
ΑΡΑ……
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ…………………
ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ
ΕΝΩΣΗ………………………:
Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΚΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ………………….
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ…..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ…………..
ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ε.ΣΥ. (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ……………..
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ……..
Ε.ΣΥ. (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
……………………………………………………………………
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ… 
…………………………………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου