13 Ιουλίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ....ΚΩΛΟΥ!!!

____________________________________________

Από το http://www.greekalert.com/

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ....ΚΩΛΟΥ!!!

από το karsilama

στην αρχή του ποστ αναφέρετε στο άρθρο μας για το περισπούδαστο άρθρο της κας Κουναλάκη!
και συνεχίζει προσθέτωντας αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Εγώ από την πλευρά μου δεν θα μακρυγορήσω.Απλά θα αναφέρω ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν την δουλειά τους πολύ καλά,ανεξάρτητα από την ιδεολογία τους. Υπάρχουν και λαμόγια που αντιγράφουν,κοπιάρουν,κλέβουν,πείτε το όπως θέλετε,συναδέλφους τους και παρουσιάζουν ξένη δουλειά σαν δική τους.Και μάλιστα πληρώνονται αδρά για το έργο τους αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι...λαμόγια. Ετσι και όλοι όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους δεν είναι ούτε Χίτλερ,ούτε Μουσολίνι,ούτε Μπούς. Για να πάρετε λοιπόν όλοι σας μιά ιδέα περί τίνος δημοσιογραφικού κολοσσού μιλάμε όταν αναφερόμαστε στην ευειδή Ξένια δείτε εδώ.

http://lysippos.blogspot.com/2008/02/blog-post_11.html http://niemandsrose-niemandsrose.blogspot.com/2008/02/blog-post_7846.html http://magicasland.com/i-pornes-tou-kivernochorou/2008/02/11/ http://rodiat7.blogspot.com/2008/02/boomerang.html

-->> Για οποιον δεν καταλαβε και τα θελει "μασημενα", η κυρια Ξενια Κουναλακη μετεφρασε ενα αρθρο της Sarah Boxer απο εδω:
http://www.nybooks.com/articles/21013
και το "περασε" στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, εδω:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_167424_07/02/2008_258371

Το εν λόγω άρθρο αποκαλούσε τους bloggers λίγο πολύ ως πουτάνες του κυβερνοχώρου. Μόνο που δεν ήξερε ότι στις πουτάνες δεν χωράνε πουτανιές. Δεν πειράζει όμως,μικρή είναι θα μάθει. Εχει και τον αγωνιστή μπαμπά της που από τα τραπέζια του ΦΙΛΙΟΝ δίνει εδώ και χρόνια τις μάχες του για τον παγκόσμιο σοσιαλισμό (χα,χα,χα...)


Greek Alert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου