14 Αυγούστου 2008

Η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ και η...εφαρμογή της!!!!!!

Στη συνέντευξη της Δ.Ο.Ε. ως συνήθως η εκπρόσωπος των..."Αθανάτων"!
Ρωτάει και...καλά ο Εγγλέζος δημοσιογράφος αν η Δ.Ο.Ε. βρίσκεται σε αμηχανία επειδή η Κίνα δεν εφάρμοσε τις οδηγίες περί ανθρώπινων...δικαιωμάτων!Αμήχανη η...εκπρόσωπος(αυτή η ανεκδιήγητη...πανέμορφη κίσσα που είχε κατουρηθεί από τη χαρά της όταν πριν τέσσερα χρόνια ανακοίνωνε την τιμωρία του Κεντέρη και της Θάνου),δεν ήξερε τι να πει και σφύριζε κλέφτικα.
Ξαναρωτά ο δημοσιογράφος,τα ίδια αυτή! Την ξαναρωτά για τρίτη φορά λέγοντάς της μάλιστα ότι της δίνει μια τρίτη ευκαιρία να απαντήσει και τότε αυτή του βγάζει κίτρινη κάρτα λέγοντάς του πως ήδη του έχει...απαντήσει!!!!!
Μέχρι εδώ όλα καλά με τους ....διαπιστευμένους δημοσιογράφους.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ..."ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ",ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!!!!!!!!!
Αλλά δεν ακούσαμε και τον Γιωργάκη Παπανδρέου που είναι "πρόεδρος" της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ,να καταδικάζει τη Γεωργία και τον Ισαακασβίλι ως προδότη της ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ και παραβιαστή αυτής τη έρμης ΕΙΡΗΝΗΣ και μάλιστα με τόσο κυνικό τρόπο!!!!!!!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλά,βέβαια,ανθρώπινα δικαιώματα έχουν μόνο οι φίλοι, τα τσιράκια,τα παπαγαλάκια και όλα τα άλλα....ζωάκια της Γης που είναι κολλητοί της...υπερδύναμης!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου