14 Αυγούστου 2008

Οι Εβραίοι απροκάλυπτα πλέον βγαίνουν στο προσκήνιο!!!

http://olympia.gr/
Ομολογούν οι ίδιοι την καταγωγή τους,δεν κρύβονται πλέον,βγαίνουν ανοικτά χωρίς μάσκες και λένε ποιοί είναι!!!!!!
Με αυτή την ομολογία όμως ξεσκεπάζουν και τους συνεργάτες τους!!!!
Έχουμε παρακολουθήσει παλαιότερα σε Ρώσικο κανάλι,όλη τη συνέντευξη του Μποροζόφσκι μέσα από ένα ντοκυμαντέρ για τα γεγονότα της εποχής της διάλυσης της ΕΣΣΔ,στην οποία ομολογούσε ότι ο ίδιος είχε προτείνει τον Πούτιν για Πρόεδρο της Ρωσίας,θεωρώντας τον ως ένα άβουλο όργανο της ομάδας των Εβραίων που είχαν διαλύσει την ΕΣΣΔ και είχαν καταφέρει να κάνουν ιδιοκτησία τους σχεδόν όλη τη Ρωσία(ο Μποροζόφσκι την Αεροφλοτ,ο Αμπράμοβιτς σχεδόν όλα τα Ουράλια,κάποιοι άλλοι τα εργοστάσια αλουμινίου,του αερίου,του πετρελαίου και πάει λέγοντας...).Το κάζο όμως που έπαθαν από τον Πούτιν το φυσάνε και δεν κρυώνει!!!
Έχουν λυσσάξει και ειδικά ο Μποροζόφσκι εναντίον του Πούτιν επειδή μετά την ορκομωσία του ως Προέδρου της Ρωσίας,άρχισε να βγάζει τις βδέλες από το σώμα της Ρωσίας,παίρνοντας πίσω όλες τις επιχειρήσεις κάνοντάς τες κρατικές,καταφέρνοντας σιγά-σιγά να φτάσει τη Ρωσία στη σημερινή κατάσταση(Θα θυμόσαστε βέβαια σε τι άθλια κατάσταση είχε φτάσει επί εποχής Γιέλτσιν).
Μετά από τόσες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Πούτιν(πάνω από 150),μετά από τόσες δολιοφθορές "τρομοκρατικές" επιθέσεις,πόλεμο της Τσετσενίας,εξαγορά συνειδήσεων,προσπάθεια Νατοποιήσεως όλων των..."Δημοκρατιών" που συνορεύουν με τη Ρωσία κι αφού είδαν ότι δεν τους βγαίνουν τα χαρτιά,ρίχνουν τώρα στο παιχνίδι κρυφούς άσους,μπαλαντέρ και ό,τι άλλο όπλο έχουν στη φαρέτρα τους, παίζοντας πλέον τα τελευταία τους χαρτιά!!!!!!!
ΤΩΡΑ πια δεν έχουν κανένα λόγο να....κρύβονται!!!!
Βλέπουν ότι δεν προλαβαίνουν με τίποτα να καταλάβουν ολόκληρη τη Γη,μιας και πλησιάζει η ώρα που θα εμφανιστούν ΕΚΕΙΝΟΙ,κάνουν την τελική απέλπιδα προσπάθειά τους!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!
________________________________________
Ο Γεωργιανός υπουργός Γιακομπασβίλι ευχαριστεί τους Ισραηλινούς για την εκπαίδευση που παρείχαν στον στρατό της Γεωργίας

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αύγουστος 13, 2008

“Σαν Εβραίος ένιωσα περήφανος για την εκπαίδευση που οι Ισραηλινοί παρείχαν σε τμήματα του Γεωργιανού στρατού!” Δήλωσε στην εφημερίδα Jerusalem Post ο κύριος Τιμούρ Γιακομπασβίλι. Και συμπλήρωσε: “τα αποτελέσματα αυτής της εκπαίδευσης ήταν ορατά (στη διάρκεια των εχθροπραξιών”!

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν προηγούμενες δηλώσεις Ισραηλινού αξιωματούχου περί εκπαίδευσης μονάδων από την Ισραηλινή ανεξάρτητη εταιρεία “Homat Magen” που ιδρύθηκε από τον εν ενεργεία αξιωματικό Gal Hirsch. Αυτή η δήλωση βεβαίως είναι άκρως δυσφημιστική για την Ισραηλινή εταιρεία αφού ο Γεωργιανός στρατός διακρίθηκε σε δύο πράγματα: Στη σφαγή αμάχων χωρίς αντίπαλο και στην άτακτη υποχώρηση και εγκατάλειψη οπλισμού πάλι χωρίς αντίπαλο. Θυμίζει μάλλον τις ευχαριστίες του Σημίτη στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Παρά την προσπάθεια Ισραηλινών και υπουργού να απεμπλέξουν το επίσημο κράτος του Ισραήλ δηλώνοντας ότι δεν υπήρχε διακρατική συμφωνία αλλά απλή ανάθεση έργου σε ιδιωτική εταιρεία του Ισραήλ, υπάρχουν δύο αμείλικτα ερωτήματα:

1. Επικεφαλής της εταιρείας και της εκπαίδευσης ήταν υψηλόβαθμος εν ενεργεία Ισραηλινός αξιωματικός.

2. Θα μπορούσε λ.χ. το Ιράν να προσλάβει την εν λόγω εταιρεία για τον ίδιο σκοπό;

Κα Μπακογιάννη μη σας μπαίνουν ιδέες!

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , , | 1 σχόλιο »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου