10 Σεπτεμβρίου 2008

Το Άγιο Όρος δεν κατακτήθηκε από τους Τούρκους!Συνθηκολόγησε μαζί τους προκαταβολικά!!!Δηλαδή πρόδωσε!!!


Για να γίνει πιο κατανοητή η ομολογία της προδοσίας των καλογέρων προς τους Σουλτάνους,ας πούμε ένα παράδειγμα:Παρουσιάζει κάποιος ένα χαρτί με τη βούλα και την υπογραφή του Γερμανού κατακτητή,με το οποίο του έχει παραχωρήσει κάποιες εκτάσεις και ζητά από το...Ελεύθερο Ελληνικό κράτος εν έτει 2008,την κατοχύρωση της...ιδιοκτησίας.Και για να δικαιολογήσει πως έχει τέτοιο χαρτί παραχώρησης από τον...Γερμανό κατακτητή,τι γράφει ο θεοπαίκτης!Ότι πριν ακόμα έρθουν στην Ελλάδα και την κατακτήσουν οι Γερμανοί,αυτός είχε συνθηκολογήσει μαζί τους και είχε γίνει συνεργάτης τους,δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!Απολαύστε,Έλληνες,την ομολογία προδοσίας των χριστιανών (καλογέρων,δεσποτάδων,Πατριαρχών)!

Αφού για χίλια χρόνια κατέσφαζαν με διατάγματα όποιον επέμενε να μην αλλάξει θρησκεία και να τους προσκυνήσει,αφού είχαν κατακλέψει όλη τη γη από τους Έλληνες,δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνεργαστούν και με το Σατανά τους προκειμένου να διατηρήσουν τα κερδισμένα!Τι λέει,λοιπόν,το κατάπτυστο παρακάτω έγγραφο;Ότι το "¨Αγιο Όρος" δεν αλώθηκε με δόρατα,αλλά συνθηκολόγησε (υπέγραψε συνεργασία) με τους Σουλτάνους κι αυτοί με τη σειρά τους για να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους προσυπέγραψαν τα προηγούμενα παραχωρητήρια των Νεορωμαίων του Βυζαντίου,με τα οποία είχαν δωθεί οι περιουσίες των Ελλήνων βορά στους ρασοφόρους!

Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

"Δεν ήταν δορυάλωτες, συνθηκολόγησαν...
.
...οι Μονές του Αγίου Ορους"! Τα απίστευτα επιχειρήματα του Εφραίμ για να βουτήξει τις περιουσίες...
.

Του Γ. Καρβουνιάρη
.
Ύστερα από τα ντοκουμέντα των πρηγουμένων ημερών, σήμερα σας στέλνω δύο σελίδες απο το συμβόλαιο που συντάχθηκε για την ανταλλαγή των εκτάσεων της Βιστωνίδας με τα δάση της Χαλκιδικής, για να δείτε τι επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι καλόγεροι, σκεπτόμενοι προφανώς ότι ο ελληνικός λαός αποτελείται απο χαϊβάνια, άξια μόνον για κούρεμα, για άρμεγμα και για ξεπούλημα. Προσέξτε ιδιαίτερα τις λέξεις "δορυάλωτες" και "συνθηκολόγηση" καθώς και τις χρονολογίες των φιρμανίων... (Κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν).

PRESS-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου