19 Σεπτεμβρίου 2008

"Φάκελος" Ισαακασβίλι.Όταν ο θύτης θα παρουσιαστεί ως θύμα!!!!!!

Κι ενώ όλοι,ακόμα και οι ΗΠΑ,έχουν παραδεχθεί ότι τον πόλεμο ξεκίνησε ο "σχιζοφρενής" κατ'εμάς Ισαακασβίλι,ένα καθαρά όργανο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και του μέλους της οργάνωσης "Κρανίο και οστά" Τζωρτζ Μπους,έρχεται στις 29/9/2008 ο Παπαχελάς της λέσχης Μπίλντερμπεργκ,ανοίγοντας τους φακέλους της νέας σαιζόν,με μιά συνέντευξη "καρμπόν" του Ισαακασβίλι να εμφανίσει τον θύτη ως θύμα!!!!!Η...συνέχεια επί της οθόνης του ΣΚΑΙ στις 29 του μήνα για να απολαύσετε το ύφος των συνομιλητών!!!!!!

______________________________________________________
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Η Οσετία έρχεται από το µέλλον;

Η Οσετία έρχεται από το µέλλον;
Περικλής Κοροβέσης*

Η «Επιτροπή Διεθνών Κρίσεων» πρόσφατα έδωσε στη δηµοσιότητα µια έκθεση, που περιγράφει το καθεστώς τού Σαακασβίλι ως ένα ιδιαίτερα αυταρχικό καθεστώς που τσακίζει βίαια κάθε αντιπολίτευση και κλείνει όλα τα ανεξάρτητα ΜΜΕ.
Όλα τα ΜΜΕ και όλες οι κυβερνήσεις των «προθύµων» που υποστήριξαν ενεργά τη στρατιωτική κατοχή στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, όπως και τη σφαγή περισσοτέρων των χιλίων αµάχων Λιβανέζων από το Ισραήλ πριν δύο χρόνια, ξαφνικά –προφανώς ύστερα από θεϊκή φώτιση– ανακάλυψαν µετά την εισβολή των Ρώσων στη Νότια Οσετία το Διεθνές Δίκαιο, θυµήθηκαν τη Συνθήκη τής Βεστφαλίας, που έλεγε πως «κανένα κυρίαρχο κράτος δεν επιτίθεται σε άλλο κυρίαρχο κράτος», και, φυσικά, τα ανθρώπινα δικαιώµατα µαζί µε το απαραβίαστο των εθνικών συνόρων. Πρωταθλητές αυτού του ευγενούς αγώνα, ο Ντικ Τσένυ και ο Τζορτζ Μπους. Ο πρώτος δήλωσε πως τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να µένουν αναπάντητες και ο δεύτερος είπε πως τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες στον 21ο αιώνα.
Η στήλη αυτή δεν πάσχει από στείρο αντιαµερικανισµό και είναι πρόθυµη να δεχτεί και την αλήθεια των αντιπάλων. Αυτές οι δηλώσεις θα µπορούσαν να είχαν και µια άλλη ανάγνωση. Οι ΗΠΑ, βάσει των δηλώσεων αυτών, αναγνωρίζουν τα λάθη τους, τόσο για το Ιράκ όσο και για το Αφγανιστάν, αναθεωρούν τη θέση τους για το Ισραήλ και υποστηρίζουν τη δηµιουργία ενός Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό αργότερα, αλλά µέχρι τη στιγµή που γράφονται αυτές οι γραµµές τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Οπότε, σύµφωνα µε την κοινή λογική, η υποκρισία είναι η ιδεολογία του «Αµερικάνικου 21ου αιώνα».
Αν κάποιος κοιτάξει τον χάρτη τής πρώην ΕΣΣΔ, θα διαπιστώσει πως µόνο εφτά από τις πρώην Σοβιετικές Δηµοκρατίες έχουν σχηµατίσει Οµοσπονδία µε τη Ρωσία. Όλες οι υπόλοιπες, από τις Βαλτικές χώρες µέχρι το Κιργκιστάν, έχουν σχηµατίσει ένα ασφυκτικό κλοιό γύρω από την Κεντρική Οµοσπονδία των οκτώ δηµοκρατιών, που αρχίζει από τη Βαλτική θάλασσα και φτάνει µέχρι την Κίνα. Όλες αυτές οι χώρες έχουν λίγο ή πολύ φιλοδυτικές κυβερνήσεις, µε έντονο αντιρωσικό χαρακτήρα, θεωρούν τη Ρωσία τού Πούτιν µεταµφιεσµένη ΕΣΣΔ, και ο κύριος παράγοντας «εκδηµοκρατισµού» αυτών των χωρών είναι η CIA που µ’ ένα πακτωλό χρηµάτων αγοράζει ΜΜΕ και συνειδήσεις και µε κωδικούς ονόµατα χρωµάτων, δηµιουργεί τις «πορτοκαλί» ή τις «ροζ» «επαναστάσεις».
Ο Σαακασβίλι, όπως και ο προκάτοχός του, ποτέ δεν αρνήθηκαν πως η Γεωργία είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ, η Γεωργία κάνει λόµπι στους Ρεπουµπλικάνους, δίνοντας χρήµατα από τον κρατικό προϋπολογισµό για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, διαθέτει το έδαφός της για στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και ο στρατός της έχει δηµιουργηθεί από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Αυτή η µικρή χώρα έχει στείλει στο Ιράκ τον τρίτο µεγαλύτερο στρατό σε απόλυτα νούµερα, µετά τις ΗΠΑ και το Ηνωµένο Βασίλειο. Η «Επιτροπή Διεθνών Κρίσεων» πρόσφατα έδωσε στη δηµοσιότητα µια έκθεση που περιγράφει το καθεστώς τού Σαακασβίλι, ως ένα ιδιαίτερα αυταρχικό καθεστώς που τσακίζει βίαια κάθε αντιπολίτευση και κλείνει όλα τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, όπως στην περίπτωση του ανεξάρτητου «Δηµοκράτη» τον περασµένο Νοέµβριο. (Η πληροφορία που έχω δεν διευκρινίζει αν ήταν εφηµερίδα, ραδιόφωνο ή τηλεόραση και αυτό σηµαίνει πως πρέπει να µάθω να µπαίνω στο ίντερνετ).
Σύµφωνα µε διεθνείς παρατηρητές, η βία τού στρατού τής Γεωργίας είχε πολλά κοινά σηµεία µε τη βία των Ισραηλινών στην Παλαιστίνη, πράγµα που εξηγείται µε την «ισραηλινή του στρατιωτική εκπαίδευση». Σε δυο-τρεις µέρες δολοφόνησαν πάνω από 4.000 αµάχους και δηµιούργησαν ένα πρωτοφανές κύµα προσφυγιάς που ο αριθµός τους ανέρχεται περίπου στις 130.000. Να σηµειώσουµε πως τόσο η Νότια Οσετία όσο και η Αβγασία, ουδέποτε είχαν δεχτεί την κυριαρχία των Γεωργιανών και έχουν ρώσικα διαβατήρια. Ειδικά στη Νότια Οσετία, υπήρχε και µια ειδική ειρηνευτική δύναµη που την αποτελούσαν Ρώσοι, Οσέτοι και Γεωργιανοί. Πράγµα που σηµαίνει πως το επίσηµο επιχείρηµα του Σαακασβίλι για την στρατιωτική εισβολή, που ήταν η επιβολή τού νόµου και της τάξης, δεν στέκει, γιατί η «αταξία» τού σήµερα υπάρχει από το 1990.Το ερώτηµα που απασχολεί όλους τους διεθνείς αναλυτές είναι γιατί τώρα αυτή η παρέµβαση και όχι εχθές και γιατί αυτή η στρατιωτική εισβολή, που ήταν σίγουρο πως θα προκαλούσε στρατιωτική παρέµβαση από την πλευρά τής Ρωσίας.
Μια µαριονέτα µπορεί να αποφασίσει µόνη της ή έχει πάρει πράσινο φως από τους προστάτες της; Τι θα γινόταν αν αυτό το υποψήφιο µέλος τού ΝΑΤΟ, ήταν ήδη στο ΝΑΤΟ, όπως οι Βαλτικές χώρες; Θα είχαµε πόλεµο µεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας; Όπως και να έχει το πράγµα, ένα είναι σίγουρο. Η Ρωσία βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και µε τους πυραύλους που θέλουν να εγκαταστήσουν οι ΗΠΑ στην Πολωνία και την Τσεχία γίνονται και στρατιωτικός στόχος. Η Οσετία να είναι µια πρώτη δοκιµή από αυτά που θα δούµε στο µέλλον;
* Και Βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ
"ΓΑΛΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου