09 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;


Αρκεί μια σπίθα,φτάνει να σταματήσει ο ωχαδελφισμός και η ιδιοτέλεια,για να ανάψει η φλόγα της αφυπνιστικής επανελλήνισης!!!!!!!
Ξυπνάτε Έλληνες,όπου γης,αυτή η γη που είναι η ρίζα σας,αγωνιά και αναρωτιέται,που είναι εκείνοι οι Αγαμέμνωνες,οι Αχιλλείς,οι Περικλείδες,οι Θεμιστοκλείδες,οι Λεωνίδες,οι Αλέξανδροι και τόσοι άλλοι που έβγαλε από τα σπλάχνα της;;;;;;;;;;;;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;;;;;;;;;;

Τώρα πρέπει να ετοιμαστεί η Γενική Αντεπίθεση των Ελλήνων!!!!!!
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τους Έλληνες,αρκεί να πετάξουν όλες τις κατασκευασμένες διαφορές τους και να ομοννοήσουν!!!!!!!!!
Είναι τόσο "μικροί",αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα,μη τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν και τα κόκκαλα των ΠΡΟΓΟΝΩΝ!!!!!!!!!!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
________________________________________________________________
http://alkimosarchive.blogspot.com/
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την πατριωτική δράση ομογενών στις ΗΠΑ

.
Πως μια ιδιωτική πρωτοβουλία του «ΕΝΟΣ», έγινε υπόθεση των πολλών…
To Greek American News Agency δίνει σήμερα μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας
και γνήσιου (υπεύθυνου) πατριωτισμού.
.
Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες, η εξής «είδηση»: «Δυναμική αντεπίθεση στα Σκόπια από την Ομογένεια των ΗΠΑ-Διαδήλωση στον ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων στα Σκόπια». Η «είδηση» μεταδόθηκε επίσημα πρώτα από την ιστοσελίδα του «Greek Insight» και εν συνεχεία στάλθηκε με email σε αρκετά blogs και sites. Κάποιοι -και μάλιστα γνωστά και πετυχημένα blogs και sites- την αναπαρήγαγαν -άλλοι για κάποιες ώρες και άλλοι την ανάρτησαν χωρίς περαιτέρω έρευνα, διασταύρωση και ρεπορτάζ, αφού προέρχεται από ένα έγκυρο site. Κάποιοι όμως σε Αθήνα και Νέα Υόρκη άρχισαν να ψάχνονται. Ένας από αυτούς είναι και ο Άλεξ Στεφανόπουλος (Greek American News Agency), ο οποίος έχει αποδείξει μέσα από την δουλειά του ότι διακατέχεται από ειλικρινή, ανιδιοτελή πατριωτικά αισθήματα, και έχει ξεχωρίσει για την έγκυρη και μαχητική δημοσιογραφική του δράση.

Σήμερα έλαβα και εγώ ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Άλεξ, στο οποίο με παραπέμπει σε ένα δικό του ρεπορτάζ, το οποίο φανερώνει το παρασκήνιο αυτής της πρωτοβουλίας των ομογενών, που προαναφέρθηκε.

Το ρεπορτάζ είναι συγκλονιστικό, διότι φανερώνει, εκτός των άλλων, πως υπάρχει ακόμα κάποιο ζωντανό κύτταρο γνήσιου ελληνισμού και ίσως κάποια ελπίδα αφύπνισης του κοιμώμενου πατριωτισμού.

Στο ρεπορτάζ αυτό –το οποίο πρέπει να διαβαστεί από όλους όσους νοιάζονται και ασχολούνται με τα εθνικά μας θέματα- βγαίνουν συμπυκνωμένα στο φως όλα όσα συμβαίνουν στους κόλπους του οργανωμένου ελληνισμού της Ομογένειας στην Αμερική, καθώς και μια νέα δυναμική που έχει κάνει την εμφάνισή της.

Εδώ θα βρείτε όλο το ρεπορτάζ του Άλεξ, το οποίο παροτρύνω να διαβαστεί προσεκτικά, διότι δείχνει να έχει κίνητρο έναν ειλικρινή και υπεύθυνο πατριωτισμό, και διότι περιέχει στοιχεία τα οποία σίγουρα θα μας απασχολήσουν έντονα στο μέλλον:
.
.
~~~~~
.
___________________________________________________________________

Διαβάστε ειδήσεις της Ομογένειας και στο...

http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου