09 Οκτωβρίου 2008

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες!!!!!

Ιερά εξέτασις!Μεσαίων!

Ο εισαγγελέας Σανιδάς στέλνει Αμελλητί στη Βουλή την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του κ. Αλαβάνου

Ο έντιμος και αδέκαστος δικαστής Σανιδάς, αυτός που αποκάλυψε όλα τα σκάνδαλα της περασμένης πενταετίας (να θυμηθούμε ορισμένα… υποκλοπές, ομόλογα, Ζαχόπουλος, κουμπάρους, καρτέλ κ.λ.π.), άσκησε δίωξη κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του Αλέκου Αλαβάνου, που οι μεν σήμερα έδωσαν συνέντευξη τύπου και τα συμβόλαια της Στοάς Βατοπεδίου, ο δε κ. Αλαβάνος μίλησε την Κυριακή σε συλλαλητήριο στο άγιο όρος.
Η απόφαση του Σανιδά, δεν στηρίζεται στις καταγγελίες των βουλευτών, αλλά στην υποκίνηση της κοινής γνώμης εναντίον της οικογενείας Πελέκη (ναι, θυμάστε εκείνον τον ανεκδιήγητο πεθερό που απειλούσε θεούς και δαίμονες για την «τιμή» της οικογένειας του;).
Μετά από γνωμάτευση «ειδικών», η κυρία Πελέκη (ναι, η σύζυγος του Βουλγαράκη, που συμπτωματικά επέλεγαν για τις αγοραπωλησίες οι μαφιόζοι), ζήτησε να μην παραστεί η ίδια και ν’ απολογηθεί μέσω δικηγόρων.
Για όλα αυτά είναι υπεύθυνοι οι παραπεμπόμενοι βουλευτές.
Επίσης, η κυρία Πελέκη μήνυσε τον κύριο Πελέκη (πρώην Βουλγαράκη), διότι την αποπλάνησε και την διαβεβαίωσε ότι όλα ήταν νόμιμα, ώστε να συντάξει τα συμβόλαια της Στοάς.
Ο κ. Σανιδάς, δεν θα δεχτεί να απολογηθούν οι βουλευτές μέσω δικηγόρων, αν δεν προσκομίσουν σχετικές γνωμοδοτήσεις εγκύρων «ειδικών» και θα πρέπει αύριο το πρωί να παραστούν αυτοπροσώπως στα δικαστήρια που μετακομίζουν στη Βουλή.
Αργά το βράδυ, οι βουλευτές ζήτησαν συγχώρεση από την οικογένεια Βουλγαράκη, αλλά δεν έγινε δεκτή, αφού δεν προηγήθηκε σχετική βεβαίωση από τον πνευματικό πατέρα της κυβέρνησης Καραμανλή και εκπρόσωπο του Θεού στη γη, εντιμότατο Άγιο Εφραίμ της Στοάς βατοπεδίου.
Αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις…
* Απλοί πολίτες, σε συμπαράσταση της οικογένειας Πελέκη-Βουλγαράκη και σια, θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για να ενισχυθούν οι φτωχές οικογένειες και για να μην πεινάσουν τα τέκνα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου