28 Νοεμβρίου 2008

Ο δηλητηριασμός του Αραφάτ και η χρήση δηλητηρίων στη βίβλο!!!!!!

Κι εδώ δηλητήρια!!!!!Αυτή η Μεσοποτάμια Χαλδαική,Αβρααμική δηλητηριογνωσία,βρίσκεται πάντα πίσω από κάθε θάνατο επιφανών ανδρών!!!!

Διαβάστε τα παρακάτω από το βιβλίο του Μιχάλη Καλόπουλου,"ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΟΛΟΣ",συγκρίνετε τα αποτελέσματα του πορίσματος για το θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ και βγάλτε συμπεράσματα!!!!!Θα θυμάστε ίσως σε τι κατάσταση ήταν ο Αραφάτ!!!!

_______________________________________________________________





































































______________________

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για το θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ

Η εφημερίδα του Ομάν “Ar-Raya”, αποκάλυψε λεπτομέρειες αναφορικά με το θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ τον Οκτώβρη του 2004, επιβεβαιώνοντας τη δολοφονία του με δηλητήριο και την εμπλοκή παλαιστίνιου ανωτάτου επιπέδου.
Η εφημερίδα αναφέρεται σε αξιόπιστες πηγές της στην Φατάχ, σύμφωνα με τους οποίους η απόλυση του Tawfiq at-Tirawi, διευθυντή των παλαιστινιακών μυστικών υπηρεσιών, από τον πρόεδρο Αμπάς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, επιτροπή προσωπικοτήτων που εξέτασε την υπόθεση, παρέδωσε πόρισμα στον πρόεδρο Αμπάς όπου: αναδύεται με διαύγεια η εμπλοκή του Tawfiq at-Tirawi στη δολοφονία του Γιάσερ Αραφάτ.
Η επιτροπή πρότεινε την παραπομπή του Tawfiq at-Tirawi σε στρατιωτικό δικαστήριο, αλλά ο Αμπάς εκτίμησε ότι θα πρέπει απλώς να απολυθεί και να παραμείνει ως σύμβουλος ασφαλείας του υπουργού πληροφοριών της Παλαιστινιακής Αρχής, για ευνόητους λόγους.Η πηγή από τη Φατάχ, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία, τόνισε εφημερίδα: «Πρέπει να γίνει γνωστή στη κοινή γνώμη και σ’ όσους αγαπούσαν τον Αραφάτ, η αλήθεια. Επίσης πρέπει να μάθουμε ποιος συμμετείχε σ’ εκείνο το έγκλημα, ξεκινώντας από τον Tawfiq at-Tirawi. Ο πρόεδρος [Αμπάς] όφειλε να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του at-Tirawi και να δικαστεί από στρατιωτικό δικαστήριο, κι όχι να τον βραβεύσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου