27 Δεκεμβρίου 2008

Ο 60ος ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!!!

-----------------------------------------------------------------------------------
http://olympia.gr/

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Δεκέμβριος 27, 2008

Εκατοντάδες νεκροί από τις επιθέσεις της Ισραηλινής Αεροπορίας σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας. Πολλοί άμαχοι αλλά και αξιωματούχοι στον κατάλογο των θυμάτων. Όλα αυτά τη δεύτερη ημέρα άρσης αποκλεισμού της Γάζας και πλέον όλοι έχουν καταλάβει το άθλιο παιχνίδι της προβοκάτσιας με σκοπό τη συνεχιζόμενη σφαγή Γηγενών.

Όλα αυτά σε απάντηση των υπεραισιόδοξων που πίστευαν ότι η έλευση του Ομπάμα θα έφερνε κάποια ελπίδα για ειρήνευση στον πλανήτη. Πόσοι εξάχρονοι, δίχρονοι, αγέννητοι “Αλέξηδες” φεύγουν αυτή τη στιγμή; Για ποιές Γένοβες και Παρίσια μας μιλάτε; Που είστε ρε λαλίστατοι υπηρέτες του παγκόσμιου εξουσιασμού; Υβριστές που τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας την Ιντιφάντα και τα ξυπόλητα τάγματα μέσα από τα “all stars” και τα “timberland”; Που είστε ρε ανεκδιήγητοι συνδικαλισταράδες καθηγητές της αμορφωσιάς που βγάζετε 14χρονα στους δρόμους για να λαδώσετε το αντεράκι σας; Που είσαι Ρεπούση να γράψεις για το συνωστισμό στη Γάζα; Μια ευχή μόνο για τις “Άγιες Ημέρες”. Όλες αυτές οι αθώες ψυχές που φεύγουν, να μείνουν λίγο ακόμα σε αυτό τον άθλιο κόσμο και να πνίξουν -άτρωτες πλέον- τους σφαγείς του Ανθρώπου. Τους καταστροφείς του Πλανήτη.

Τους περισπούδαστους μεγαρίνους διοπτροφόρους - διανοητές. Τους επιτελείς της ακατάληπτης μπουρδολογίας και διακινητές μεσσιανιστικών θεωρημάτων και συγγραμάτων που μας ποτίζουν αγραμματοσύνη. Που φτιάνουν φασισμούς και τυραννίες με δόγματα τύπου Σμιθ και σωτήρες τύπου Ένγκελς. Που φτιάχνουν μπαμπούλες για να κρύψουν την ασχήμια τους και τη γνωστική τους ανυπαρξία.

Και εμείς, χρόνια υπόδουλοι στην άγνοια, στο βόλεμα, στα φοβικά μας σύνδρομα, στην υπαρξιακή μας ανυπαρξία.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: , , , | Κανένα σχόλιο »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου