27 Δεκεμβρίου 2008

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!!!

Οι Ολυμπιακοί αγώνες στην υπηρεσία του Διεθνούς Εξουσιασμού

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Δεκέμβριος 26, 2008

Έχει γίνει ρουτίνα πια. Αλλά τα γεωπολιτικά παιχνίδια και η ψυχολογία των μαζών είναι στο στόχαστρο των οργανωτών. Η θέση μας παραμένει απαράλλαχτη: Άμεση αποχώρηση από τους Οργουελικούς Αγώνες.

Ιδού η ξεφτίλα του Ρόγκ και της ΔΟΕ-Διαβάστε να καταλάβετε …


Αποκαλυπτική ήταν η Γαλλίδα διαιτητής Σαντάλ Ζιλιέν, η οποία υποστήριξε πως στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Πεκίνο είχε λάβει εντολές να αντιμετωπίσει ευνοϊκά την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, η Ζιλιέν δήλωσε στο περιοδικό BasketNews πως οι ανώτεροί της της είχαν πει να «…μην σφυρίζεις τα ίδια πράγματα στους Αμερικάνους και στις υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να τους χρεώνεις τις πιο εμφανείς από τις εμφανείς παραβάσεις. Εάν δίνεις βήματα κάθε φορά που ο Κόμπε Μπράιαν ξεκινάει μία προσπάθεια, τότε θα δέχεσαι προειδοποίηση».
Μόνο οι Έλληνες τους ενοχλούν και ξεκινούν ελέγχους να….
αρπάξουν ότι βρούνε και με όποιον τρόπο τα βρούνε. Αν για ένα σφύριγμα γίνεται συνωμοσία φανταστείτε τι κάνουν με τα υπόλοιπα. Θέλει μυαλό δηλαδή;
Η Ζιλιέν διαιτήτευσε στον αγώνα των ΗΠΑ με την Γερμανία στην πρώτη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων, στον οποίο οι Αμερικανοί νίκησαν άνετα με 106-57. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε πάντως και για τον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο, όπως τόνισε, αδικήθηκε η Ισπανία:

«Στη διάρκεια του τελικού η ισπανική ομάδα τιμωρήθηκε για τα βήματα των ΗΠΑ. Με τις συνέπειες που είδαμε στο τέλος με τις δυο τεχνικές ποινές για τα βήματα που δεν σφυρίχτηκαν. Ήταν λίγο ντροπιαστικό».
(ΝΕΑ)

Δημοσιεύθηκε στο olympic crimes, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Κανένα σχόλιο »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου