08 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ.!!!!!

Τι λέτε ρε καθίκια!!!!Τι λέτε ρε ξεφτυλισμένα ρασοφορεμένα σκουλίκια!!!!!!!
Μιλάτε εσείς,τέρατα,σαββούρα της γης,αποτρόπεα όρνεα,εσείς;;;;;;
Εσείς που ο χριστιανός Παπαρρηγόπουλος,σας αναφέρει με τα πιο μελανά χρώματα ως καταστροφείς και σφαγείς όλων των Ελλήνων;;;;;;
Πλάκα θα έχει να τον...αφορίσετε κι αυτόν,γιατί σας ξεμπροστιάζει,δολοφόνοι!!!!!!
Πάντως η πρεμούρα σας να...προλάβετε το γύρισμα του καιρού,δείχνει πόσο τρέμετε,σάπιοι!!!!!!!!!!Και είστε σάπιοι ακόμα και στη ψυχή,γιατί το αίμα που ήπιατε των Ελλήνων,είναι αχώνευτο και σας πνίγει........
Έρχετε ο καιρός να πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα.
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ!!!!!!!!!
ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑ-ΦΥΓΗ.
--------------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009 4:19 μμ | 6 σχόλια
------------
ΟΡΔΟΔΟΞΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
"Ούτε ιερό ούτε όσιο" δεν έχουν σίγουρα όσοι πασχίζουν απεγνωσμένα να επιβάλουν στις συνειδήσεις μας ως "ιερή" τη φλόγα που ανάβει με τη μέθοδο των κατόπτρων στην Ολυμπία από μια ηθοποιό που παριστάνει την... "ιέρεια" και επικαλείται τον... Απόλλωνα, το "θεό του φωτός"...
Και ο ταλαίπωρος λαός μας, που έχει απόλυτη άγνοια για το θέμα, φουσκώνει από εθνική υπερηφάνεια, επειδή τάχα όλες οι χώρες του κόσμου περιμένουν να τους δώσουμε την... "ιερή φλόγα" μας για να πραγματοποιήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Για τους περισσότερους βέβαια δεν είναι παρά μια καλοστημένη εντυπωσιακή φανφάρα με φολκλορικά στοιχεία� κάτι σαν το "άρτος και θεάματα" με τα οποία "ψυχαγωγούσαν" το μαινόμενο ρωμαϊκό όχλο οι αιμοδιψείς αυτοκράτορες της ειδωλολατρικής παλαιάς Ρώμης στο Κολοσσαίο... Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι δύστυχοι νοσταλγοί της παραφροσύνης του Ιουλιανού του Αποστάτη και Παραβάτη, του ψυχοπαθούς εκείνου και ταλαιπωρημένου πλάσματος που μόλις πήρε στα χέρια του την εξουσία άρχισε να βγάζει τα εφιαλτικά του απωθημένα ενάντια στους Χριστιανούς και την Εκκλησία!
Αυτοί οι ταλαίπωροι δήθεν "εθνικοί υπερέλληνες" καθυβρίζουν και βλασφημούν ξεδιάντροπα τον Σωτήρα του Κόσμου, τον Ενανθρωπήσαντα Υιόν και Λόγον του Θεού, τον Κύριόν μας Ιησούν Χριστόν! Καθυβρίζουν και απειλούν την Αγία μας Εκκλησία και τους Χριστιανούς! Και θέλουν λέει να... επαναφέρουν την αρχαία θρησκεία των Ελλήνων, το δωδεκάθεο!!!
Ταλαίπωροι αρνησίχριστοι και αντίχριστοι! Δούλοι καί έρμαια του Σατανά, του "Εωσφόρου" (πρβλ. "θεός του φωτός"...), του "ολετήρος" (=καταστροφέως, όπως και "απόλλων" από το απόλλυμι=καταστρέφω)!!!
Διότι ο Σατανάς, όταν λόγω της υπερηφανείας του εξέπεσε από τη Χάρη του Θεού - ακριβώς επειδή ο αποστάτης ήθελε να λατρευτεί σαν... "θεός" - επεχείρισε και πέτυχε το μιαρό σκοπό του στα ειδωλολατρικά έθνη, ανάμεσα στα οποία και οι αρχαίοι πρόγονοί μας, που παρά την σοφία και τον πολιτισμό τους υστερούσαν ως προς την γνώση της Αλήθειας, αφού δεν λάτρευαν τον αληθινό Θεό. Γι' αυτό και έχοντας επίγνωση ότι βρίσκονται στο πνευματικό σκότος της ειδωλομανίας προσπάθησαν δια της φιλοσοφίας να αναζητήσουν την Αλήθεια. Μάταια όμως! Γιατί η Αλήθεια δεν είναι επινόημα του ανθρώπινου νου και της διανόησης. Η Αλήθεια είναι Πρόσωπο, είναι Ενυπόστατος, είναι ο Χριστός! Και τον Χριστόν δεν Τον "ανακαλύψαμε" ούτε Τον "επινοήσαμε", αλλά ο Ίδιος αποκαλύφθηκε στην ανθρωπότητα.
Και μόλις οι πανέξυπνοι πρόγονοί μας έμαθαν για τον Χριστόν από το κήρυγμα των Αγίων Αποστόλων - και μάλιστα του Αποστόλου των Εθνών Παύλου - έσπευσαν εκουσίως και ενσυνειδήτως να αποδεχθούν τη Χριστιανική Πίστη και να αποδοκιμάσουν την πλάνη και το σκότος της ειδωλομανίας! Οι Έλληνες έγιναν οι πρώτοι που εντάχθηκαν στο Σώμα του Χριστού, την Εκκλησία. Και αυτοί οι αρχαίοι πρόγονοί μας είναι που θα μάς καταδικάσουν και θα μάς χλευάσουν εάν τώρα - μετά από 2.000 χρόνια - προσπαθούμε δήθεν να... αναστήσουμε τη νεκρή και ατελέσφορη και σκοταδιστική πλάνη των ειδώλων που εκείνοι με προθυμία και ενθουσιασμό απαρνήθηκαν!!!
Για όλους αυτούς τους λόγους με μεγάλη οδύνη και ντροπή ακούμε όλα αυτά τα σαχλά και γελοία περί "ιερής φλόγας", περί "ιερού βράχου της Ακροπόλεως" και κάθε παρόμοια ανοησία!
Έλληνες, στώμεν καλώς! Ας προσκολληθούμε στον Χριστό μας, στην Παναγία μας, στους Αγίους μας, γιατί μόνο Αυτοί μας έχουν σώσει μέχρι τώρα άπειρες φορές και θα εξακολουθούν να μας σώζουν! Όσο για τους εφιαλτικούς ολύμπιους δαίμονες ο προορισμός τους είναι μαζί με τον αρχηγό τους Εωσφόρο το ατελεύτητον πυρ της γεέννης!!!
--------
ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ..ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΏΝΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ !!!!ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ .....ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!! ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΕΛΕΙΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου