08 Φεβρουαρίου 2009

Πως και από ποιούς σφάχτηκαν οι Έλληνες όταν η Αρμενία έγινε χριστιανικό κράτος!!!

Σπάνια θα βρεις σήμερα κάποιον Αρμένιο να γνωρίζει την αρχαία ιστορία της χώρας του.
Ξεκίνησαν τον εκχριστιανισμό από εκεί,έχοντας μελετήσει πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία τους!!!!Δεν υπάρχει πιο ευκολόπιστος λαός!!!Τους ήξεραν απέξω κι ανακατωτά,γιατί στα μέρη τους είχαν διασκορπιστεί οι εβραίοι από τον Ναβουχοδονόσορα!!!!!Έτσι είχαν πολλούς συνεργάτες στο εγχείρημα...Υπάρχει μια περίπτωση,οι σφαγείς να ήταν μόνο εβραίοι Χάζαροι....Υπάρχει και το παράδειγμα της Εσθήρ,στην παλαιά διαθήκη τους!!!!!

-----------------------------------------------------------------------
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Αρμενίας από Χριστιανούς

Το έτος 252 μ.χ. ο βασιλιάς της Αρμενίας Τιριδάτης ο Γ΄ μέσω ενός καλοστημένου σχεδίου χριστιανών προσηλυτίσθηκε και με ένα αυτοκρατορικό διάταγμα του ανακήρυξε τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του κράτους .

Υπό την ηγεσία του πατριάρχη τους Γρηγορίου , του λεγόμενου και *Φωτιστή* ο στρατός του Τριδάτη και οι ορδές των μοναχών του Γρηγορίου , θα γενοκτονήσουν τους Έλληνες της Αρμενίας και των γύρω περιοχών και θα ισοπεδώσουν όλα τα ελλήνικά μνημεία και τους αρχαίους ναούς της χώρας , χτίζοντας επάνω τους ως ταφόπλακες τις χριστιανικές εκκλησίες . Πρόκειται για την βίαιη εγκαθίδρυση του πρώτου θεοκρατικού κράτους στον κόσμο και την δοκιμή για την ισοπέδωση του αρχαίου ελληνικού κόσμου , που ακολούθησε λίγα χρόνια μετά . Ο χριστιανός συγγραφέας Φαύστος ο Βυζάντιος στην *Εκκλησιαστική Ιστορία* , κεφ. 3 , παρ. 20 , αναφέρει ότι οι εκχριστιανισμένοι Αρμένιοι *κατέστρεφαν για έξι (6) συναπτά έτη όλη την Ελληνική Επικράτεια σφάζοντας όλους τους Έλληνες , μην αφήνοντας κανέναν να τους ξεφύγει* και πως *ήταν απερίγραπτο το μέγεθος των θησαυρών που λεηλάτησαν από αυτούς* (κεφ. 4 παρ. 11) .

Το χριστιανικό σχέδιο προέβλεπε τρόμο , θάνατο , καταστροφή , φυλακίσεις εκτελέσεις , βασανιστήρια , καταλήστευση , δημεύσεις...: *Οίτινες όλοι (και μάλιστα και ο βασιλεύς και οι πρόκριτοι) , ίνα φανερώσουν , ότι επίστευσαν ολοψύχως εις τον Χριστόν , εχάλασαν από τα θεμέλια όλους τους ναούς των ειδώλων και λαβόντες απ΄ τα σκευοφυλάκια όλους τους θησαυρούς , ήτοι χρυσίον , αργύριον , σκεύη αργυρά και χρυσοΰφαντα ιμάτια , τα αφιέρωσαν εις τας εκκλησίας , τας οποίας εις δόξαν Χριστού οικοδόμησαν και όχι μόνον τα κινητά , αλλά και τα ακίνητα , ήτοι χωράφια και άλλα όμοια και έκαμαν την άτιμον ύλην και ανωφελή , ύλην ψυχοφελή και πολύτιμον* . (*Συναξαριστής* , σελ 673) .

Οι Αρμένιοι υπό τις ευλογίες πλέον της Ορθοδόξου Εκκλησίας διεξήγαγαν τους πρώτους ιερούς - θρησκευτικούς πολέμους της Παγκοσμίου Ιστορίας , με σκοπό το βίαιο εκχριστιανισμό των γύρω λαών και ειδικά στα εδάφη που κατοικούσαν οι τόσο μισητοί για τους χριστιανούς , οι *ειδωλολάτρες* Έλληνες .



Η γενοκτονία γινόταν υπό την επίβλεψη και την συνεργία του Βυζαντινού κράτους και πατριαρχείου (Ιεροσολύμων) .

Η ελληνική γενοκτονία και η ολοκληρωτική πολιτισμική καταστροφή της Αρμενίας ήταν χριστιανική συνωμοσία , σχέδιο που όπως φαίνεται είχαν μελετήσει και συμφωνήσει από κοινού προ ολίγων χρόνων ο Γρηγόριος και ο Τιριδάτης με τον Μέγαν Κωνσταντίνον .

Αξίζει εδώ να διαβάσουμε το απόσπασμα του έργου του πατριάρχη Ιεροσολύμων Δοσιθέου από την *Δωδεκάβιβλον* , σελ. 1218 , όπου ο Δοσίθεος αναφέρεται στην στιγμή που ο Γρηγόριος και ο Τιριδάτης πήγαν να ανακοινώσουν επίσημα στην Α΄Οικουμενική Σύνοδο , τα αποτελέσματα της ελληνικής γενοκτονίας , επισκέπτες του Μέγα Κωνσταντίνου .

Γράφει ο Δοσίθεος :

*Προ της αναχωρήσεως αυτού , ο τε Γρηγόριος κι ο Τιριδάτης επήγαν εις Κωνσταντινούπολιν προς τον Μέγαν Κωνσταντίνον και εφιλοξενήθησαν παρ΄αυτού ικανώς . Γενόμενης δε της Αγίας Α΄Συνόδου , επέμφθη προς αυτήν υπό του Τιριδάτου ο Αριστάνης , αγωνισάμενος δε μετά των εν΄αυτή συνελθόντων αγίων τιή (318) θεοφόρων Πατέρων κατά του Αρείου , επέστρεψεν εις Αρμενίαν , φέρων και την απόφασιν της Συνόδου* .


Στην Α΄Οικουμενική Σύνοδο , όπως αποδείχθηκε , αποφασίσθηκε από κοινού η ολοκληρωτική πολιτισμική καταστροφή και γενοκτονία του Ελληνισμού όχι απλώς στην Αρμενία , αλλά σε όλα τα εδάφη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας .

Η επιβολή του Χριστιανισμού ως επίσημου θρησκείας της Αρμενίας αποτελεί την δημιουργία του πρώτου θεοκρατικού κράτους στον κόσμο , αλλά και την πρώτη παγκοσμίως οργανωμένη καταστροφή και εκθεμελίωση ενός ολόκληρου πολιτισμού , του Ελληνικού , από την ιουδαιοχριστιανική θρησκεία .

Κατά τα επόμενα χρόνια η πλήρης υποταγή όλων των λαών της αυτοκρατορίας στην θεοκρατία και στον αυτοκράτορα θα επιτευχθεί απόλυτα και ολοκληρωτικά .

Η γέννηση του καισαροπαπικού και του βυζαντινού Ιμπεριαλισμού με την στήριξη και την ευλογία της Εκκλησίας είναι πλέον ιστορικό γεγονός .


Posted by ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου