05 Μαρτίου 2009

Ποιόν να ψηφίσω στις εκλογές μπαμπά; Μια διαχρονική ερώτηση...

Φτωχές απαντήσεις δίνεις ρε...πατέρα στο παιδί σου!!!!!!
Αυτά που του λες ως απάντηση τα ξέρει!!!!!
Του λες,δηλαδή,να ψηφίσει κάποιους που είναι ήδη οργανωμένοι μέσα στα υπάρχοντα κόμματα,αλλά...ξέρουν πόσο κάνει το...τυρί!!!!!Δεν του λες όμως ότι κι αυτοί είναι όργανα του κόμματος που υπηρετούν(ως δούλοι) και όπως οι ταχυδακτυλουργοί του δείχνουν το τυρί,αλλά του κρύβουν τη ΦΑΚΑ!!!!
Δεν του λες τίποτα για την ταμπακιέρα!!!
Δεν του εξηγείς ποιοί,πως και γιατί έχουν φτάσει την Ελλάδα σε αυτό το έσχατο σημείο!!!!
Δικαιολογείσαι πάντως,γιατί και εσύ τις ίδιες απαντήσεις πήρες από τον πατέρα σου κι αυτός από τον παππού σου κι αυτός από τον προπάππο σου και πάει λέγοντας!!!!!!!!
Δεν δικαιολογείσαι όμως να ρίχνεις σαν δηλητήριο στο μυαλό του παιδιού σου,ότι αυτό θα φταίει για την κατάντια της Ελλάδας και δε θα μπορεί να ψελλίσει καμμία απάντηση στα δικά του παιδιά,όταν θα τον έχουν κολλημένο στον τοίχο!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ...ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΟΥ;;;;;

--------------------------------------------------------------
http://kostasxan.blogspot.com/2009/03/blog-post_5741.html

Ποιόν να ψηφίσω στις εκλογές μπαμπά;

Μια διαχρονική ερώτηση...

Αγαπητέ μου μπαμπά,
Λίγες έμειναν για να πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε τους ανθρώπους που θέλουμε να μας κυβερνήσουν
Και ξέρεις ότι είναι μία μοναδική στιγμή για μας τους πολίτες, αφού με τις επιλογές μας καθορίζουμε το αύριο της χώρας.
Επειδή λοιπόν θέλω να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου και να μην λέω πάντα ότι μου φταίνε οι άλλοι, ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με τον ποιόν πρέπει να ψηφίσω:

Να ψηφίσω εκείνον που μπήκε στην πολιτική μπατίρης και τώρα "μιλάει" με βίλλες, κότερα και "σινιέ" ντυσιματάκια ή εκείνον που εκμεταλλεύτηκε τα οράματα μιάς ολόκληρης γενιάς και μεταλλάχθηκε σε υπάκουο ανθρωπάκι του συστήματος;
Να ψηφίσω εκείνον που εξαργύρωσε προς όφελός του την ψήφο του ελληνικού λαού ή εκείνον που κάνει πολυέξοδο προεκλογικό αγώνα, ο οποίος δεν είναι ανάλογος των οικονομικών δυνατοτήτων του;
Να ψηφίσω εκείνον που αδιαφορεί για την υπογεννητικότητα και δεν αντιλαμβάνεται ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στην ίδια την πατρίδα μας ή εκείνον που αδιαφορεί για τον βιασμό της Γλώσσας μας, της Ιστορίας μας και τις παντοειδούς μορφής αφελληνιστικές επιθέσεις;
Πες μου ρε πατερούλη μου, ποιόν να ψηφίσω τελικά;
Η απάντηση του πατέρα:
Αγαπητό μου παιδί,
Το ξέρω ότι ζεις μέσα σε μία αβεβαιότητα και ότι κάπου "στη δίνουν" μερικά περίεργα πράγματα.
Τι να σου πω;
Ψήφισε εκείνους, που κατά την γνώμη σου είναι αξιοπρεπείς, σεμνοί και έντιμοι και όπου δεν διακρίνεις στα λόγια τους την κοροϊδία.
Ψήφισε εκείνους, που ζουν με δικά τους και καθαρά εισοδήματα, που στέλνουν τα παιδιά τους σε δημόσια σχολεία και που γνωρίζουν πόσο έχει το κιλό η... φέτα!
Και τέλος κοίταξε τι θα κάνεις, μην τυχόν και σου πουν αύριο τα παιδιά σου "τι έκανες στις εκλογές μπαμπά;"
Παντελής Ξανθίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου