05 Μαρτίου 2009

Η "ειρηνική" ζωή της Ομογένειας στις ΗΠΑ!!!!!!

Και μετά αναρωτιέστε γιατί και πως τρώμε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη!!!Γιατί μας έχουν όλοι του κλώτσου και του μπάτσου!!!!

----------------
http://www.kalami.net/
'Οαση στην


ομογενειακή έρημο αποτελεί η Ομοσπονδία Σκοπευτών, Ψαράδων και Κυνηγών (βλέπε δίπλα καταχώρηση στην ημερήσια Νέας Υόρκης, 4 Μαρτίου '09), που είναι δραστήριο μέλος του Ελληνοαμερικάνικου Εθνικού Συμβούλιου (ΗΑNC) και του ΣΑΕ ΗΠΑ. Οι κ. Βεληβασάκης (πρόεδρος HANC) και Σπυρόπουλος (συντονιστής ΣΑΕ ΗΠΑ), πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έχουν μέλη τέτοιες Ομοσπονδίες, αλλά και γιά την προστασία που τους παρέχει.

Διαλύθηκε -και τυπικά- το Συντονιστικό Συμβούλιο ΣΑΕ ΗΠΑ: Με την συμμετοχή μόνο ενός (και την τηλεφωνική ενός άλλου) μέλους του Συντονιστικού Συμβούλιου του ΣΑΕ ΗΠΑ, σε σύνολο 10, (δεν) έγινε η ''ετήσια συνεδρίαση'' στο Σικάγο (28 Φεβ. '09). Τυπικά, ανακοινώθηκε ότι ''αναβλήθηκε'' η συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Συντονιστής, εξαιτίας ''έλλειψης απαρτίας'' κι έγινε μόνο ''διάλογος'' με τους συμμετέχοντες 2-3 ''δικτύων''. 'Οπως ήταν αναμενόμενο, η ειδική επί της παραπληροφόρηση$ ημερήσια της Νέας Υόρκης, παρουσίασε το φιάσκο ως ''επιτυχία'', όπου ''πρωταγωνίστησε'' η Νεολαία, δημοσιεύοντας το έτοιμο κείμενο που της έδωσαν οι ''επικοινωνιολόγοι'' του Συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου