08 Οκτωβρίου 2009

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΟ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ!!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Βασικές Διατάξεις

Τμήμα Β'

Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας

Άρθρο 3

1.Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού...

2...

3.Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο.Η επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.

Το Σύνταγμα λοιπόν ξεκινά όπως ακριβώς αρχίζουν και οι λειτουργίες στις εκκλησίες!Επιβάλλει την τήρηση των κειμένων της..."Αγίας Γραφής"...αναλλοίωτα!

Άρα όποιος ορκίζεται να τηρεί το Σύνταγμα της Ελλάδας που επιβάλει την αναλλοίωτη τήρηση της "Αγίας Γραφής" των Εβραίων,είναι υποχρεωμένος να τηρεί και αυτά που είναι γραμμένα!

Στα κείμενα περιλαμβάνεται και το παρακάτω απόσπασμα από τον Ησαϊα:

16 και τα τεκνα αυτων ενωπιον αυτων ραξουσιν και τας οικιας αυτων προνομευσουσιν και τας γυναικας αυτων εξουσιν
17 ιδου επεγειρω υμιν τους μηδους οι ου λογιζονται αργυριον ουδε χρυσιου χρειαν εχουσιν
18 τοξευματα νεανισκων συντριψουσιν και τα τεκνα υμων ου μη ελεησωσιν ουδε επι τοις τεκνοις ου φεισονται οι οφθαλμοι αυτων
(Ησαίας 13.)(μετάφραση των 70)

16 Και τα τέκνα αυτών θέλουσι συντριφθή έμπροσθεν αυτών· αι οικίαι αυτών θέλουσι λεηλατηθή, και αι γυναίκες αυτών θέλουσι βιασθή.
17 Ιδού, θέλω επεγείρει τους Μήδους εναντίον αυτών, οίτινες δεν θέλουσι συλλογισθή αργύριον· και εις το χρυσίον, δεν θέλουσιν ηδυνθή εις αυτό·
18 αλλά τα τόξα αυτών θέλουσι συντρίψει τους νεανίσκους· και δεν θέλουσιν ελεήσει τον καρπόν της κοιλίας· ο οφθαλμός αυτών δεν θέλει φεισθή παιδία.
(Ησαίας 13.)(μετάφραση Βάμβα) Πηγή...Διάβασε τη Βίβλο

Ο ΘΕΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ...(σχόλιο στην παρακάτω ανάρτηση)

Ησαϊας 13, 16-18 ή ιγ΄ 16-18. (Ομιλεί ο Θεός στον Ησαϊα) Και τα τέκνα αυτών να γίνουν κομμάτια σκόνη μπροστά τους (θα κάνω), τα σπίτια τους να λεηλατηθούν και οι γυναίκες αυτών να βιαστούν. Θα ξεσηκώσω τους Μήδους εναντίον τους, οι οποίοι δεν ξέρουν από χρήματα και δεν ηδονίζονται από χρυσάφι, αλλά τα τόξα αυτών θα διατρυπήσουν τους εφήβους και δεν θα λυπηθούν τις κοιλιές εγκύων, και θα σκοτώσουν τα παιδιά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται βαρετό διότι κάθε φορά που ανοίγει ο θεός το στόμα του σφάζονται δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από τους Εβραίους. Αλλά σε αυτό το κομμάτι εδώ διατάζει ο θεός άμεσα να ΒΙΑΣΤΟΥΝ και ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ αθώες γυναίκες και παιδιά.

Να και γιατί έχουν απαγορεύσει αυστηρότατα τη μετάφραση!Προσπαθείστε να διαβάσετε το κείμενο των (70) και αν το καταλάβετε να μας το πείτε!Να γιατί εξαφάνισαν την Ελληνική Γλώσσα:

Γεώργιος Ράλλης:Γιός του δοσίλογου "πρωθυπουργού " των Γερμανών,ο νεκροθάφτης της Ελληνικής γλώσσας!Με εντολή του "εθνάρχη" Κ.Καραμανλή!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΟ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ!!

Ηταν θλιβερή η εικόνα στην ορκωμοσία τής πολιτικής εξουσίας από τους ιουδαιοχριστιανους ρασοφόρους!! Η Ελλάδα γίνεται ρεζίλι διεθνώς με όλη αυτή την ιστορία!!Ο πρωθυπουργός τής χώρας να προσκυνάει τον Εβραίο ιερέα είναι ντροπή για όλον τον ελληνισμό ..Είναι παράλογο και στερείται λογικής σκεφτείτε να ορκίζεται η πολιτική εξουσία του Ισραήλ στον Θεό Δια στον Απόλλωνα και στην θέα Αθηνά!!Πρέπει άμεσα να καταργηθεί ο εβραϊκός όρκος με έναν καθαρά ελληνοπρεπή!!ΕΡΡΩΣΘΕ!!

Πηγή...

11 σχόλια:

  1. θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Ο όρκος πρέπει να είναι πολιτικός και μόνο.Δυστυχώς στο σύνταγμα του '85 δεν μπόρεσαν αυτοί που ήθελαν να το αλλάξουν μια και χρειάζεται σημαντική πλειοψηφία για να συμφωνηθεί αυτό.Πρέπει γιαυτό όλοι οι πολίτες να πιέσουμε τα κόμματά μας να αποδεχτούν αυτές τις αυτονόητες αλλαγές, όχι γιατί πρέπει να υπερισχύσουν κάποιοι αλλά γιατί πρέπει όλοι οι Έλληνες να είναι σεβαστεί και να εκπροσωπούνται σε κάθε εκδήλωση και συμπεριφορά.Αυτό επιτάσσει η δημοκρατία.
    Άλλωστε οποιαδήποτε στιγμή μπορούν οι υποστηριχτές του Χριστιανισμού να έχουμε μια ανοιχτή συζήτηση για το Who is Who και να λύσουμε οριστικά το ζήτημα.Ως τότε η μόνη λύση είναι η πίεση για αλλαγή του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε,αυτοί είναι κατακτητές και ως τέτοιοι,δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσουν σε κανένα τραπέζι να συζητήσουν!Ποιός κατακτητής δέχεται να απολογηθεί για τα εγκλήματά του;Ποιός θα δεχθεί να παραδώσει την εξουσία αμαχητί;
    Αφού κατάφεραν και καπέλωσαν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821,έχουν δημιουργήσει τέτοια στεγανά και έχουν γαντζωθεί με τέτοιο τρόπο πάνω στο κορμί της Ελλάδας,που δεν έχουν ελπίδα οι Έλληνες να γλιτώσουν.
    Εκτός και αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χριστιανικός όρκος σας πείραξε??
    Καλά κρασιά...μήπως είστε απο αυτούς που ντύνονται ,ε χλαμίδες και προσκυνάνε τον Απόλλωνα??..μάλλον για να σας καίει το ότι το Ελληνικό κράτος είναι Ορθόδοξο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ζησε στον κοσμο σου και προσκυνα τις μαυρες φουστες.....

      Διαγραφή
  4. Κατ' αρχήν...φίλε,οι Έλληνες δεν ομοιάζουν προς κύνες.
    Αν εσύ προσκυνάς δικαίωμά σου.
    Όπως φαίνεται από το ύφος της γραφής σου,δεν θα είχες πρόβλημα να εφαρμόσεις το απόσπασμα της γραφής!
    Άνετα θα εφάρμοζες ως καλός...χριστιανός τις εντολές ξεκοιλιάσματος εγκύων γυναικών και παιδιών,έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ.ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε μαζι σου.αυτοι ειναι ναζιστες.μεγαλοι ανθελληνες.αυτοι ειναι ο εχθρος μας και οχι οι αλβανοι.μετα ειναι οι τουρκοι και αλλοι μογγολοι.εχθρος μας ειναι οι ψευτοπαγανιστες.δεν ειναι ελληνες και θα το καταλαβεις σιγα σιγα.οταν η ευπ τους δικασει για συνεργασια εμ την τουρκια και την βουλγαρια.αυτοι το λενε καθαρα θα συμμαχησουν με την τουρκια κατα της ελλαδας.ψεματα λεω ανθελληνες βρωμογλωσσοι?χαιρετισματα στον στοιδη και πεστε του να μαζεψει τα πτωματα των εξι αλβανων απο το εξοχικο του στον μιαρο ολυμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σας προκαλω να βαλετε τα αυθεντικα εδαφια και την σωστη εξηγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εννοείς...πρώην;
    Ότι το λινκ (διάβασε τη βίβλο) δεν έχει την αυθεντική βίβλο;
    Δώσε εσύ την πηγή που τα γράφει διαφορετικά και γράψε μας και την εξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΩΗΝ!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ,ΜΠΕ ΜΠΕ,ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ........ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή