26 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ... ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της γνώρισε ευρύτατη απήχηση, άγγιξε τις ψυχές απλών καθημερινών ανθρώπων, αναπτέρωσε ελπίδες και προσδοκίες, ανέδειξε τη διάθεση συστράτευσης σ έναν αγώνα όμορφο, έντιμο, αποφασιστικό, χωρίς ψιλά γράμματα και με ολοκάθαρους στόχους.

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/blog-post_3938.html



Κι αυτή η ευρύτατη αποδοχή δεν ήταν τυχαία. Τρείς είναι οι λόγοι που κατά τεκμήριο την σηματοδοτούν.

1.Η ανάγκη αντίστασης στα ύπουλα σχέδια σε βάρος του Ελληνισμού είναι πλέον ώριμη ανάγκη των καιρών και αποτελεί ταυτόχρονα τη μοναδική σαφή και ξεκάθαρη απάντηση στην πολυμέτωπη επίθεση που δεχόμαστε. Μια επίθεση που αγκαλιάζει τους θεσμούς, την εκκλησία, την εκπαίδευση και το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.

2.Η αδίστακτη επιθετικότητα σε βάρος του Ελληνισμού. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που θα ενταθεί την επόμενη περίοδο, και η ανάγκη να βρει τον Ελληνικό λαό συσπειρωμένο και αφυπνισμένο, είναι περισσότερο επείγουσα παρά ποτέ. Πρόκειται για μια επιθετικότητα που στοχεύει ευθέως την καρδιά της Ελλάδας, την ίδια την κοινωνία της, και δείχνει αποφασισμένη να την αλώσει αν δε της ανακόψουμε το δρόμο πριν να είναι πλέον αργά.

3.Ο σημαντικότερος όμως λόγος είναι πως η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, δεν έμεινε σ ένα ανέξοδο και ανώδυνο γενικόλογο κουβεντολόι. Αποφάσισε να αναλάβει δράση. Να αναλάβει πρωτοβουλίες συγκεκριμένες. Πρωτοβουλίες πολιτικές.

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Να βγει ο Ελληνικός λαός στο δρόμο και να ανατρέψει στην πράξη τα εφιαλτικά τους σχέδια. Είναι το μόνο που φοβούνται. Είναι το μόνο που τρέμουν πραγματικά. Γι αυτό και αποτελεί την μοναδικά υπεύθυνη απάντηση που δεν αρκείται σε ατέρμονες φιλολογικές αντιπαραθέσεις, αλλά θέτει ως στόχο άμεσης προτεραιότητας την ανατροπή των ανθελληνικών σχεδίων.

Έχουμε πλήρη συναίσθηση της μεγάλης μας ευθύνης.

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά το εύρος της απήχησης που βρίσκει αυτή η πρωτοβουλία μας στο νου και τις καρδιές των ανθρώπων.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την «ανώνυμη» παρότρυνση των δεκάδων επωνύμων που με επιστολές τους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, και αισιοδοξούμε πως σύντομα θα τους έχουμε μαζί μας και επώνυμα, ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς.

Ο αγώνας μας δεν είναι θρησκευτικός και πολύ περισσότερο δεν καθορίζεται από κανενός είδους άγονες θρησκευτικές αντιπαραθέσεις.

Πρόκειται για έναν αγώνα ΑΓΝΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ. Στο κέντρο της προσοχής μας είναι η προστασία της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής ταυτότητας και όχι ο οποιοσδήποτε κομματικός προσεταιρισμός. Δεν στηρίζουμε κανένα απολύτως κόμμα αντίθετα καλούμε τις πραγματικά πατριωτικές δυνάμεις απ όλα τα κόμματα να ενταχθούν ουσιαστικά και να στηρίξουν ανεπιφύλακτα την προσπάθειά μας.

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου