12 Δεκεμβρίου 2009

Τι σχέση έχει η Τουρκία με την Ευρώπη;Όση έχει η Αγγλία με τη Μογγολία.


Χωρίς αιδώ...

Καθαρματα της Πολιτικης εμεις προτρεπουμε ευθεως τους Πολιτες Ελληνες που εννοουν την αισχρη σας Προδοσια, ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΡΟΥΝ.

Το μενος που διαπνεει τους ηγετες των Τουρανιων Μογγολων για την Σφαγη της Λευκης Φυλης Πελασγων Ελληνων, εχει διοχετευθει ως "ιερος λογος του Αλλαχ" στο Κορανιο, με την προτροπη προς τους Μωαμεθανους, να Σφαζουν τους Απιστους για να μεταβουν στην "Νιρβανα" και τον Παραδεισο του Αλλαχ.

Το γεγονος οτι η "ελληνικη πνευματικη ηγεσια" δεχθηκε να προωθησει το Κορανιο στην Ελλαδα και να καμει τελετες σε Ακαδημια και Πανεπιστημια για να "τονισθει" η ομοιοτητα του Μωαμεθανικου Κορανιου με την Χριστιανικη Βιβλο επαρκει για να ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Το γεγονος οτι η σημερινη "ελληνικη" πολιτικοι ηγεσια δεχεται να συντρωγει με Τουρκομογγολους Σφαγεις, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ αυτης της Προδοτικης Πολιτικης Ηγεσιας.

Σε αρθρο του περιοδικου ΤΙΜΕ οπυ Μουσουλμανος εκλεγεις Γερουσιαστης των ΗΠΑ, δηλωσε αμεσως μετα την εκλογη του οτι η πρωτη προτεραιοτητα της Αμερικανικης Κοινωνιας ειναι να αναδομηθει με "Ιουδαιομουσουλμανικοχριστιανικες Αρχες"....
Παντου στην Αμερικη και στην Ευρωπη "φυτρωνουν" Μουσουλμανικοι Ναοι οπως διαπιστωνεται και απο τις φωτογραφιες του αρθρου.
Ετσι λοιπον οι αφελεις εμειναν να πιπιλιζουν την απειλη μπλοφα του "Σιωνισμου" και αγνοησαν την πραγματικη απειλη του Πανισλαμισμου των Σημιτων Μογγολων Αραβων ετοιμαζομενων να εκτοπισουν απο τον πλανητη τους αλλοφυλους.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Πως οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ελληνικου Κοινοβουλιου θεωρουν ως ευρωπαικη Χωρα την Τουρκια και "συζητουν" την εισοδο της στην Ευρωπαικη Κοινοτητα; Δηλαδη το μονον κωλυμα για την εισοδο της Τουρκιας στην Ευρωπαικη Κοινοτητα ειναι το ζητημα της Κυπρου;

Δεν βλεπουν οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ οτι ανοιγουν την πορτα για να εισβαλει στο Χωρο της Λευκης Οικογενιας, η Μογγολικη Ορδη Γενοκτονος των Ευρωπαιων και Ελληνων απο καταβολης κοσμου;

Το Ευρωπαικη Συμβουλιο απεφανθη οτι το ετος 2.050 το ενα τριτο των Ευρωπαιων θα ειναι Μωαμεθανοι. Φυσικα θα ειναι Μωαμεθανοι Τουρκοι διοτι αν καταλυθουν τα συνορα Ευρωπης Τουρκιας και Τουρκεσταν, με την υπογεννηκοτικοτητα των Εβρωπαιων με πρωτη την Ελλαδα θα εξαφανισθουν απο το Χαρτη.συνέχεια στην πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου