15 Απριλίου 2010

Ο...Κάρλος Μένεμ(Γιώργος Παπανδρέου) παρέδωσε πριν λίγο την Ελλάδα στο ΔΝΤ...


ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

Οικονομική κατάρρευση Αργεντινής.Δείτε το και ετοιμαστείτε!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ...Δείτε την εκπομπή, Δ.Ν.Τ.: Έρευνα στην φωλιά του «μπαμπούλα»,κι ας μας συγχωρέσει ο Παύλος Τσίμας,αλλά αυτά πρέπει να τα δει όλος ο κόσμος αν είναι δυνατόν.Οι μαύρες ημέρες της ΚΑΤΟΧΗΣ ξαναήρθαν....
Ολα δείχνουν προσφυγή σε ΔΝΤ - Ε.Ε.



Το σχέδιο διάσωσης κυριάρχησε στη συνάντηση Παπανδρέου και Σαμαρά
Νέα εκτόξευση των spreads
Στον κοινό μηχανισμό στήριξης Ευρωζώνης - Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ωθούν την Ελλάδα οι αγορές, κλιμακώνοντας τις πιέσεις στα ομόλογα, καθώς ενισχύεται η πεποίθηση ότι χωρίς διεθνή οικονομικό έλεγχο, η χώρα μας δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει μεσοπρόθεσμα τις επιπτώσεις από τη διόγκωση του δημόσιου χρέους. Χθες τα spreads των 10ετών ομολόγων προσέγγισαν για μια ακόμη φορά τις 400 μονάδες βάσης, διαψεύδοντας τις προσδοκίες για αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού, μετά τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup την περασμένη Κυριακή επί των βασικών στοιχείων του πακέτου στήριξης.
Ετσι, στο κυβερνητικό επιτελείο εκτιμάται πως πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή από την Αθήνα αιτήματος ενεργοποίησης του μηχανισμού. Μάλιστα, κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι εάν τα επιτόκια δανεισμού παραμείνουν στα τρέχοντα επίπεδα θα προσφύγει στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ν.Δ., παρότι σε δηλώσεις του απέφυγε να χρησιμοποιήσει υψηλούς τόνους, σημείωσε πως «με το κατάλληλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας».
Νωρίτερα, κατά τη συζήτηση και ψήφιση επί του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού ότι «υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι, σε όλα τα κόμματα, που γνωρίζουν καλά ότι αυτό που ζήσαμε για χρόνια δεν πάει άλλο. Ελάτε να αφήσουμε πίσω μας την Ελλάδα της αναξιοπιστίας».
Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου