03 Μαΐου 2010

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ!!

Προκαλεί ο τραγόπαπας...Ο εκπρόσωπος των κατακτητών της Ελλάδας...,του 45% των μετοχών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...,των μετοχών άλλων τραπεζών...,των οφ σορ εταιρειών...,των ναυτιλιακών εταιρειών...,του συγκεντρωμένου χρυσού...,του ασημιού...,της αγροτικής,χορτολιβαδικής,δασικής,παραλιακής,νησιωτικής γης...,των λιμνών,των ποταμών,των βουνών της Ελλάδας...!
[Ο κ. Ιερώνυμος συγκεκριμένα ανέφερε : 

«Με αφορμή τα δύσκολα μέτρα και την κρίσιμη κατάσταση που διέρχεται η πατρίδα μας, αισθάνομαι την ανάγκη να διατρανώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι η Εκκλησία μας, όπως πάντοτε το έπραττε άλλωστε, θα σταθεί δίπλα στον κλυδωνιζόμενο λαό μας συμπάσχοντας μαζί του...Ιερώνυμος:"Ανήθικη η φορολόγηση της Εκκλησίας"!!!...και συνδράμοντάς τον ακόμη και από το υστέρημά Της».

Ο Αρχιεπίσκοπος συνέχισε, καλώντας το λαό να... σταθεί ενωμένος και να αντλήσει δύναμη από το θεό, ο οποίος, όπως τόνισε, πάντοτε βοηθούσε και βοηθά αυτόν εδώ τον τόπο. « Είναι αδήριτη όμως ανάγκη να σταθούμε ενωμένοι, να αντλήσουμε δύναμη από την πίστη μας στον Θεό που πάντοτε βοηθούσε και βοηθά αυτόν εδώ τον τόπο. Η ελπίδα μας για πρόοδο και ανάπτυξη πρέπει να παραμείνει άσβεστη και μαθαίνοντας από τα λάθη μας, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, να προχωρήσουμε ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι. Ο Θεός ας είναι βοηθός μας» ανέφερε συγκεκριμένα.
Σχόλιο Απολλώνιου: Δεν ξέρω για σας φίλοι μου αλλά εγώ συγκινήθηκα και είπα στη γυναίκα μου να σπάσει τον κουμπαρά των παιδιών για  να  στείλω  το υστέρημά τους στην εκκλησία!!Θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά ο αρχιεπίσκοπος  μήπως και πετάξει τα ράσα και στραφεί στην ηθοποιία!!Αυτός ξεπέρασε και τον Ξανθοπουλο του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου!!Κάνω έκκληση σε όλους εσάς να βοηθήσετε τη εκκλησία έστω από το υστέρημά σας!! Εύγε στην εκκλησία που με την  μεγάλη  οικονομική βοήθεια στους Έλληνες απέδειξε  πως στα δύσκολα η εκκλησία είναι πάντοτε κοντά τους!!Αμήν Υ.Γ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ  ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΕΛΕΙ!!]

διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου