03 Μαΐου 2010

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.







Κάποιοι άνθρωποι εκκολάφθησαν από την κούνια τους για να επιτελέσουν ένα συγκεκριμένο ρόλο. Γι' αυτούς η πρακτική τους είναι αυτονόητη. Δεν υπάρχουν δισταγμοί, τα περιθώρια συνειδησιακών ελέγχων έχουν περιοριστεί έντεχνα στο ελάχιστο.
Ομιλούν για την "πατρίδα τους" και εννοούν εκείνο το τερέν στο οποίο από πολύ μικροί προετοιμάστηκαν να δράσουν κατ' εντολή του "καλού τους θείου". Αυτού που τους υποσχέθηκε να τους κάνει "μεγάλους και τρανούς". Οι "θείοι" γνωρίζουν τα πάντα, αποτελούν εκπροσώπους της ανώτατης τάξεως επί γης, συγκροτούν την παγκόσμια εξουσία, παίζουν την υδρόγειο σαν μπαλάκι, όπως ο Σαρλώ στον "Μεγάλο Δικτάτορα". Κατέχουν μηχανισμούς παγκόσμιας επιβολής, από τις δαγκάνες των οποίων δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς, ως εκπρόσωποι του άρχοντος του κόσμου τούτου. Εκτός αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν, ότι η Goldman Sachs δουλεύει για τις Ελλαδικές κυβερνήσεις και όχι οι Ελλαδικές κυβερνήσεις για την Goldman Sachs. Ας το εκφράσουμε με πιο απλό τρόπο, όπως ο Βλαδίμηρος Ντοστογιέφσκι στους "Αδελφούς Καραμαζόφ": "Εφόσον δεν υπάρχει θεός, όλα επιτρέπονται".
Αφού πράξουν το "καθήκον" τους, ο θείος θα τους χαμογελάσει και θα τους χαϊδέψει το κεφάλι. Μετά θα τους πετάξει στα απόβλητα των αναλωμένων πολιτικών. Την ανθρώπινη χωματερή με τα κέρινα ομοιώματα που ονειδίζουν όσοι στις κοινωνίες διαθέτουν ίχνος ήθους και κουκούτσι μυαλό. Γιατί ο Θείος πρέπει να μένει πάντοτε άμεμπτος, ώστε να μπορεί να κατασκευάζει και να θέτει σε κίνηση τα επόμενα ανίψια, που θα τα κάνουν λίμπα, ώστε να σταθεί εφικτή η αποκατάσταση του Μολόχ, του "Μεγάλου Θεού" που οι θείοι υπηρετούν.

Αποδείχτηκε στην πράξη, ότι οι θείοι για να οδηγήσουν μια χώρα στο ΔΝΤ. αρκεί να εφαρμόσουν μια απλή ταχυδακτυλουργία. Αφού όμως έχουν προηγουμένως εκπορνεύσει αυτήν την χώρα μέσω των εγχώριων πολιτικών εντολοδόχων τους. Κάθε επίδοξος Πρωθυπουργός γνωρίζει από καιρό, ότι εάν δεν περάσει από την λέσχη, χρίσμα δεν του δίνεται. Εκεί θα δεσμευτεί για κάποιες βασικές απαιτήσεις των θείων, οι οποίοι διαθέτουν επί πλέον την ικανότητα να παρουσιάζουν τις εντολές τους, ως την καλύτερη επιλογή για τον τόπο. Αφού προηγουμένως έχουν λάβει όλα τα...
διαβάστε περισσότερα...

Σχετικό θέμα: Μεταβυζαντινογραικυλιστάν.Έρχεται ξένος ειδικός στρατός καταστολής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου