06 Μαΐου 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;Μαρτυρία ενός αυτόπτη...

 Αναδημοσίευση από την Αντιπληροφόρηση
Αναδημοσιεύουμε απο τον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ και περιμένουμε να γίνει έρευνα για να δούμε τελικά ποιοί κρύβονται πίσω απο το φρικτό αυτό έγκλημα που κανένα δεν ωφέλησεΑίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την τράπεζα. Ο κ. Χατζηιακώβου δήλωσε στο MEGA πως στόχος έγινε και ο Ιανός. "Έπεσαν τρεις μολότοφ μέσα στο βιβλιοπωλείο, το οποίο ήταν κλειστό. Πετάξαν μολότοφ και πάνω μας. Κάποιος κουκουλοφόρος μου είπε 'θα σε κάψω' με σπαστά ελληνικά και μου έδειξε ένα πλαστικό μπουκάλι. Αμέσως μετά, πέταξαν δύο μολότοφ στην τράπεζα που έγινε αμέσως παρανάλωμα πυρός. Έτρεξα με πυροσβεστήρα" είπε.

Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο κ. Χατζηιακώβου ανέφερε: "Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10".

2 σχόλια:

  1. Το κκε το παμε και το συριζα εχει και παπανδρελληνες διαδηλωτες στις πορειες που διοργανωνει.
    Παντως δεν ειναι λιγο απιθανο σε μια τετοια παλλαικη διαμαρτυρία σαν την χθεσινη,Ελληνες να επιτεθουν εναντιον Ελληνων και να αφαιρέσουν αναίτια τη ζωή τους??
    υγ.Η ΧΟΎΝΤΑ ΤΩΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ" ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται 200.000 κόσμος να χρεώνεται ότι είναι...κομμουνιστές;
    Γίνεται μόνο με έναν τρόπο.
    Όταν αυτό το αναφέρουν όλοι οι βολεμένοι πλούσιοι...
    Έλα όμως που αν γίνει στάση πληρωμών,δηλ. πτώχευση,τότε θα τα βάψουν μαύρα πολλοί νεόπλουτοι και θα ψάχνουν για ένα καρβέλι ψωμί δίνοντας ως αντάλλαγμα τα...καγιέν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή