23 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Ιφικράτους Χολαργέως για το νεοσυσταθέν προδοτικό κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην σκληρή εποχή της κατοχής, επέλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη να αποδείξει για μία εισέτι φορά το πόσο ξένη αισθάνεται προς τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.
Σε καιρούς χαλεπούς για το Έθνος, επέλεξε να ταυτιστεί ανοικτά με το Μνημόνιο και τους ξένους κατακτητές, διότι της αρκεί να συγκυβερνήσει με το προδοτικό Πασόκ.

Σε καιρούς που ο Λαός ζητά τιμωρία των ενόχων για την προδοσία και την κατοχή, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι ένοχοι είναι οι Έλληνες πολίτες και ως εκ τούτου οφείλουν να υποστούν την ξένη κατοχή.
Ουδείς Έλλην τρέφει αυταπάτες για το ποιόν του κόμματος της Μπακογιάννη. Πρόκειται για ελληνόφωνους γκάουλάιτερς του 4ου Ράιχ.
Στόχος τους είναι να επεκταθεί και να παγιωθεί η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα με βιτρίνα τα όργανα της Ε.Ε. Θέλουν μία Ελλάδα προτεκτοράτο του Βερολίνου και των Βρυξελλών.
Ηδονίζονται να βλέπουν τους Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή. Μισούν ο,τιδήποτε Ελληνικό. Πάνω απ’ όλα μισούν την Εθνική Ανεξαρτησία.
Δεν έχουν εμπιστοσύνη στον Λαό. Θεωρούν ότι είναι ανίκανος να κυβερνηθεί μόνος του, και χρειάζεται ξένους επιτρόπους.
Ο Ελληνικός Λαός θα τιμωρήσει σκληρά τους ελληνόφωνους γκαουλάιτερς που τόλμησαν να εμφανισθούν στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη και θα τους συνθλίψει με κάθε μέσον.
Κάθε προδότης που εμφανίζει το αποκρουστικό του πρόσωπο στην Ελληνική πολιτική σκηνή, θα έχει απέναντί του το οργισμένο Ελληνικό Έθνος, το οποίο ζητά εκδίκηση. Αγχόνες. Λαϊκά Δικαστήρια. Επανάσταση. Γκρέμισμα του σάπιου πολιτικού κατοχικού καθεστώτος που εκπροσωπεί η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο Μεγάλος Ξεσηκωμός πλησιάζει. Και τίποτε δεν μπορεί να σώσει το κατοχικό καθεστώς που εκπροσωπεί η Ν. Μπακογιάννη. Όσες πολιτικές μεταλλάξεις και αν κάνει, δεν θα γλυτώσει. Θα αφανιστεί από τον Επαναστατημένο Λαό. Χωρίς κανένα έλεος.  

2 σχόλια:

  1. Η ελιά , στο γαλαζοπορτοκαλί φόντο δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της υψηλοτάτης!!!
    Συμφωνείς φίλε Πλάτωνα?
    Μια νυχτερίδα σε μαυροκόκκινο φόντο,νομίζω θα ήταν το ιδανικό ώστε να μη μείνει ασυγκίνητος και ο τελευταίος ψηφοφόρος της.
    Ας το δει καλύτερα...
    Υπατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλη μας Υπατία,μια...σπηλιά με νυκτερίδες βαμπίρ θα ήταν το σωστό φόντο!
    Ετοιμάσου να ακούσεις εντός ολίγου τη...συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή