23 Νοεμβρίου 2010

Starbucks και σιωνισμός

Ο Howard Shultz, πρόεδρος των Starbucks είναι γνωστός σιωνιστής και προπαγανδιστής του Ισραήλ. Το 1998 βραβεύτηκε από το Jerusalem Fund of Aish HaTorah με το «τιμητικό βραβείο των Φίλων του Σιωνισμού», για τον «σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στην προώθηση της στενής συνεργασίας ΗΠΑ-Ισραήλ». Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι χορηγός σε εκθέσεις ισραηλινών όπλων, αλλά και του ιστοχώρου σιωνιστικής προπαγάνδας www.honestreporting.com/. Μετά τη σφαγή της Τζενίν, της Ναμπλούς και της Βηθλεέμ, κατηγόρησε τους Παλαιστίνιους για τρομοκρατία και αντί-σημιτισμό και κάλεσε σε υποστήριξη του Ισραήλ. Και ενώ εν μέσω της δεύτερης Ιντιφάντα, οι επιχειρήσεις, εξαιτίας της διεθνούς πίεσης για μποϋκοτάζ, απέσυραν τις επενδύσεις τους, τα Starbucks άνοιγαν καινούρια καταστήματα στο Ισραήλ. http://www.inminds.com/boycott-starbucks.html, http://resistencias2005.blogspot.com/2007/02/starbucks.html

Διαβάστε περισσότερα για την εμπλοκή των Starbucks και του προέδρου τους Howard Shultz με το ισραηλινό απαρτχάιντ: "Starbucks: Το "καφέ της χαράς" των σιωνιστών, των στρατευμάτων κατοχής και των βασανιστών του Γκουαντάναμο"

Πηγή…

....... ο εβραϊσμός και ο σιωνισμός δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μπορούμε να είμαστε αντισιωνιστές, με την ελπίδα πως θα καταλάβουν κάποτε και οι εξ Εβραίων απαίδευτοι και ανόητοι πως δεν υπάρχουν σε τούτη τη Γη «περιούσιοι λαοί» προορισμένοι να κυριαρχήσουν πάνω στους άλλους. Σε τούτη τη Γη υπάρχουν μόνο εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι, πάνω, έξω και πέρα από ράτσες και φυλές.

Πηγή…

Διαβάστε ποιες είναι οι Ισραηλινές εταιρείες και πολυεθνικές που στηρίζουν το καθεστώς Απαρτχάιντ του Ισραήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου