16 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ "ΙΕΡΕΩΝ" ΔΙΝΟΥΜΕ 232.200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ!

Μισθοδοσία Ιερέων και λοιπά έξοδα, €232.200.000 (τα Φανερά)!!Καιρός να κάνετε καμιά πορεία προς Μητρόπολη μεριά εκεί γίνεται η μεγαλύτερη ρεμούλα!!



Περικοπούλες στη ΔΕΚΟ της Εκκλησίας, έστω για τα μάτια;;;

(Παναγία μου, το ποίμνιό σου Βογγά)


Περικοπές μισθών, οριζόντια, σε δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Περικοπές σε εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, εκπτώσεις παντού, διότι «μαζί τα φάγαμε» αλλά δεν πληρώνουμε την κρίση μαζί, το συντριπτικό ποσοστό προς το παρόν χρεώνεται στους πλέον οικονομικά αδύνατους μισθοσυντήρητους, στους μικρο-μεσαίους και οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ. 

Όλων των ΔΕΚΟ;
Χίλια συγνώμη, Όλες οι ΔΕΚΟ ο τρόπος του λέγειν, υπάρχει και η απείραχτη ΔΕΚΟ Εκκλησίας
 

Δείτε την προθυμότατη Εκκλησία μέσω των επίσημων κωδικών. Κατεβάστε το pdf του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και ...; Θρησκευμάτων, 2010!
 
Οι κωδικοί

0371: - Μισθοδοσία αρχιερέων και ιεροκηρύκων 6.200.000 €


2892: - Επιχορήγηση στον εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό της ληψοδοσίας του δημοσίου ταμείου "Κεφάλαιο προς πληρωμή μισθού εφημεριακού κλήρου" για κάλυψη του ελλείμματος του 226.000.000,00 €


Δεν θα αναφερθώ στα υπερ-πίστεως φακελάκια, για βαφτίσια, γάμους, κηδείες, πολυέλαιους, αγιασμούς, ξόανα, ξεματιάσματα κι ανιμισμούς τι επιπλέον επιφέρουν, ούτε τις περιβόητες ΜΚΟ και λοιπά αγαθά έργα προς αδυνάμους ΚουΛουΠου- ΚουΛουΠου- Αλληλούια!

(Επίσης δεν θα τολμήσω να αναφέρω τα ποσά τα οποία ξοδεύουμε με Εθνική Υπερηφάνεια στα διάφορα εξω-Ελλαδικά Πατριαρχεία, διότι εκεί της Σημαίας της ...; Σηκώνεται. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ...Wink


Τον κλήρο τον γνωρίζουμε καλά, όπως και τους συνεργούς αυτών. 
Για τους τελευταίους Ο κ. Τριάντης τα λέει καλύτερα:
«Και σεις, ακατάβλητοι στο υπερώο του ψεύδους, συνεχίζετε τις προκλήσεις. Οτι τάχα πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί για να σωθεί η οικονομία, κι ας είναι γλίσχρες οι απολαβές, οι μικρότερες (μαζί με την Πορτογαλία) στη ζώνη της Ενωσης ...; Με την ανερμάτιστη πολιτική σας -με τους «δικούς σας», με την αβελτερία και τη μυωπία σας- μεταβάλατε τις ΔΕΚΟ σε προβληματικό τσίρκο, κι έρχεστε τώρα να πείτε ότι φταίνε τα επιδόματα και οι υψηλοί μισθοί, όταν ξέρετε ότι ψίχουλα είναι οι περικοπές και ότι αλλού είναι το πρόβλημα ...; Εσείς ξεκάνατε τη Γεωργία. Εσείς αφήσατε τον Τουρισμό στην τύχη του. Εσείς κατασκευάσατε έργα βιτρίνας και ελάχιστες σοβαρές υποδομές. Εσείς βολέψατε τους ιδιώτες, αλλά βυθίσατε το επιχειρείν. Εσείς αφήσατε να βόσκει ακαταδίωκτη η φοροδιαφυγή. Εσείς προστατεύετε τη διαπλοκή. Εσείς αφήσατε τη χώρα δίχως σχέδιο και διόπτρες για το μέλλον ...; Κι έρχεστε τώρα να κηρύξετε την επανάσταση του αυτονόητου, που επί δεκαετίες περιφρονήσατε επιδεικτικά. Σωτήρες της κακιάς ώρας. Ολετήρες ...;»
................................

Εμείς συμπληρώνουμε το μεγάλο φαγοπότι της Hana Diamandopoulou...

ΚΩΔ                                                                     2010                        2009                            2008

0800    πληρωμές για λοιπές υπηρεσίες(!!!) 26.985.000,00          8.727.850,00           6.936.169.53

0824   Υποχρεώσεις από παροχή τηλ/κών    23.220.000,00          4.41 4.000,00          3.807.835,64 

5000   ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣ...       96.816.000,00         2.145.466,00            2.594.020,30

5100  Διάφορες σύνθετες δαπάνες(!!!!!)        96.273.000,00         1.580.466,00            2.066.702,99

5115  Δαπάνες εφαρμογής νέων πρ/των        96.223.000,00              50.000,00              ----------------

και άλλα τρελά ποσά τοποθετημένα σε κωδικούς με άγνωστους παραλήπτες...!!!Αν σας λείπουν λεφτά από την τσέπη σας ψάξτε στους κωδικούς της...Hana...της Μπιλντεμπεργκιανής...

5 σχόλια:

  1. Γενικη απεργια και δημοψηφισμα.Παραδοση της χωρας σι ικανους Ελληνες με Εθνοσυνελευση που αγαπουν τον ανθρωπο.Αποδοση δικαιοσυνης στους ενοχους και κλεφτες.Προχθες εμαθα οτι εχουν ψηφισει ειδικη ρυθμιση για τα παιδια των αποθανοντων νομαρχων,οσο σπουδαζουν να παιρνουν 3000 ευρω μεχρι περατος των σπουδων...Τα παιδια μου σπουδασαν με υποτροφια που δεν ελαμβαναν γιατι θεωρηθηκα υψηλομισθος...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ?Ακομη ανεργα ειναι τα παιδια μου,3 και 4 χρονια...Εκοψαν και απο τον μισθο μου πενηντα τοις εκατο.ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η HANNA?Διομηδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια αναφορα για το 1.5δισ ευρο που χαρισε οΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ απο το ΜΤΣ στο ταμειο του παπαδαριου θα ηθελα σε παρακαλω ΄μπας και ξυπνησουν τα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επικουρειος αθηναιοςπρωη παγανοπληκτος16 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:43 μ.μ.

    ο χριστιανισμος ειναι η επισημη θρησκεια της ελλαδας ανθελληνες σατανιστες.αν δεν σας αρεσει δρομο.να πατε στην τουρκια εκει που τους αγαπατε.εσεις το λετε αυτο και μην με βγαλετε ψευτη.οι παπαδες βρε απατεωνες συντηρουν τοσα ιδρυματα.βοηθουν τοσες οικογενειες,εχουν και τοσα παιδια να θρεψουν.εσεις οι.....καλοι και φιλανθρωποι τι προσφερετε στην ελλαδα που σας φιλοξενει?την βριζετε απειλατε τους γονεις σας με θανατο τους αποκαλειτε εβραιους ακομα και τους φιλους σας τους βριζετε.προχθες εκμεταλλευτηκατε την πορεια κληρου και λαου ενω πιο πριν τους λεγατε εβραιους.οι ηγητορες σας δεν βγαινουν απο τις μασονικες στοες.μελη σας συχνα επαινουν τους εβραιους και ακομα μας παιζετε τους αντιεβραιους?ολο μιση και ανθελληνισμο ειστε.τολμηστε να αγιξετε ελληνα ανθελληνες.ουτε τα σπιτια σας θα μεινουν.ολα θα αφανιστουν μαζι σας.ο ελληνας δεν συγχωρει τους δοσιλογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επικουρειος αθηναιοςπρωη παγανοπληκτος και νυν χριστιανόπληκτος παραβλέπει ότι ο έλληνας δεν συγχωρεί τους δοσιλογους αλλά και τους προδότες, τους καταστροφείς των αρχαίων ελληνικών έργων τέχνης, τους συνεργάτες των Οθωμανών αυτούς που αιώνες τώρα κλέβουν τον ιδρώτα του λαού και μας μπερδεύει με μασόνους. Ας συνεχίζει να διαβάζει Αλφειό, η πάθηση του θεραπεύεται.., μήπως θέλει να σχολιάσει και αυτό:
    «Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες,
    δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»
    ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
    και οι απειλές του δεν είναι κάτι καινούργιο:
    «Τους ασεβείς και καταραμένους αυτούς Ελληνιστές, και με φωτιά και με ξίφος και με πνιγμό και με κάθε τρόπο θανατώστε τους. Μαστιγώστε , φυλακίστε, κόψτε τους τη γλώσσα, ύστερα το χέρι και αν επιμένουν, τότε στείλτε τους στο βυθό της θάλασσας. Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην. Αν με ρωτήσει κανείς τι είμαι, απαντώ Χριστιανός είμαι.» (Πατριάρχης Γεννάδιος Σχολάριος)
    Αλλά μήπως ήρθε τώρα η ώρα των Ελλήνων; Πάντως καλό είναι που κάποιοι τόσο επιπόλαια άφησαν τα ίχνη τους στο διαδίκτυο...Η ΝΕΜΕΣΙΣ θα τα χρησιμοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο 16 Δεκεμβρίου 2010 6:33 μ.μ. ΠΡΟΣ Ο/Η Υπερνεφέλιος ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟ .ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή