16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: "Φλέγεται" ο Άγιος Διονύσιος - Πρωτοφανή επεισόδια ανάμεσα σε ρατσιστές λαθρομετανάστες (Βίντεο).

Κι ενώ γίνεται ο χαμός στην Πάτρα,μεταξύ...λάθρο-"ελλήνων"(λαθρομεταναστών),τα τσοντοκάναλα ασχολούνται με τις σύσσωμες αντιδράσεις του..."πολιτικού" κόσμου κατά των..."τραμπούκων" πολιτών που "χάϊδεψαν" το..."κουνελάκι"(Χατζηδάκη)...
Βέβαια,η Πάτρα κείται...μακράν!Και,βεβαίως,δεν είναι συμπλοκή μεταξύ..."εθνικιστών" Ελλήνων με "πολυπολιτισμικούς έλληνες",ούτως ώστε να βρουν την ευκαιρία να κατηγορήσουν τους ιθαγενείς ως...εχθρούς της Ελλάδας!Η πόλις του Πατρέως φλέγεται... 
Φωτιές, μαχαίρια, σιδηρολοστοί, τραυματισμοί και πετροπόλεμος ανάμεσα σε 200 τουλάχιστον άτομα.

Πρωτοφανή επεισόδια αυτή την ώρα στην περιοχή Αγίου Διονυσίου της Πάτρας. Πρόκειται για γενικευμένη συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες λαθρομεταναστών που αποτελούν συνέχεια των μεσημβρινών επεισοδίων στον ΟΣΕ.

Αφρικανοί, Ασιατικής καταγωγής, Αφγανοί και Παλαιστίνιοι εμπλέκονται στα επεισόδια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν και τραυματίες. Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονται ενώ οι κάτοικοι έντρομοι έχουν...
 κλειστεί στα σπίτια τους.


Η περιοχή του αμαξοστασίου έχει γεμίσει από πέτρες, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ρίξει χημικά στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την κατάσταση. Η περιοχή θυμίζει πεδίο μάχης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τουλάχιστον 200 άτομα εμπλέκονται, κάποιοι έχουν οχυρωθεί στο αμαξοστάσιο, ενώ άλλες ομάδες κατευθύνονται προς το κέντρο της Πάτρας ανεβαίνοντας στην οδό Καρόλου προς την οδό Κορίνθου.

Αυτή την ώρα, μια ομάδα 50 περίπου λαθρομεταναστών, όλοι οπλισμένοι βρίσκονται στην πλατεία Πυροσβεστείου.

Στις οδομαχίες έχουν επιστρατευθεί σιδηρολοστοί, όπλα, γκλοπς, πέτρες και μαχαίρια, ενώ έχουν σημειωθεί και ζημιές σε αυτοκίνητα.

Αυτή τη στιγμή σπεύδουν και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς έχει ανάψει φωτιά στην πλατεία Δροσοπούλου στον Άγιο Διονύσιο.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης σήμερα το μεσημέρι, με συμπλοκή ανάμεσα σε Αφγανούς και Παλαιστίνιους. Ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται ενώ υπάρχουν έξι ακόμη τραυματίες.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στην Όθωνος Αμαλίας, στο κτήριο του ΟΣΕ και υπήρξε συμπλοκή για τουλάχιστον δέκα λεπτά, η οποία έληξε όταν επενέβη, με κάποια καθυστέρηση, η αστυνομία. Οι περρισότεροι πετούσαν πέτρες, ενώ βγήκαν και μαχαίρια. Μάλιστα ένας εκ των αλλοδαπών απείλησε και με όπλο. Η περιοχή του λιμανιού σύμφωνα με τις καταγγελίες των Παλαιστινίων ελέγχεται από τους Αφγανούς. Σύμφωνα επίσης με καταγγελίες Παλαιστινίων τους ζητούν 50 ευρώ από τον καθένα για να έχουν πρόσβαση στο χώρο και τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι Παλαιστίνιοι αρνήθηκαν.

Ουσιαστικά η συμπλοκή αφορούσε τις "καλές θέσεις" με άμεση πρόσβαση στο λιμάνι.
Πηγή

Κρασομπλόγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου