25 Ιανουαρίου 2011

Πλήρης επιβεβαίωση του προαισθήματός μας!Έρχεται καταστροφική λαίλαπα λαθροεισβολέων...!

Γράφαμε από απλό ένστικτο ότι μία είναι η...Απλή λύση:Να τους πάρουν στα σπίτια τους οι..."αριστεριστές"!Κάποιο σχέδιο εκτρόπων πρέπει να υπάρχει πίσω από αυτή την κίνηση.

Αυτή η ανάρτηση στο μπλογκ Αμύνεσθαι περί Πάτρης...ANOIXTH ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ επιβεβαιώνει τους φόβους μας!Όπως πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ,άλλοι λαθροεισβολείς,με τη συνδρομή και αυτοί των εσωτερικών δούρειων ίππων και διαχρονικών εφιαλτών,ταξίδευσαν με όλη την άνεση τους από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη και έχουν καταλάβει κτίριο!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΨ...ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...!

Περιέργως,ως να συνεργάζεται ολόκληρο το σύμπαν του κατά τα άλλα ελληνικού κράτους,οι λαθροεισβολείς μετακινούνται ωσάν να είναι οι κυρίαρχοι από τώρα αυτής της χώρας!Άνετα και υποβοηθούμενοι,ξαφνικά βρήκαν όλες τις πόρτες ανοικτές!Ετοιμαστείτε λοιπόν,να απολαύσετε από τον καναπέ σας,στις οθόνες των τηλεοράσεών σας,εντός ολίγων ημερών,τον "ελληνικό αρμαγεδδώνα"...!

ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΑΝΤΑΛΚΙΔΕΣ,ΝΕΝΕΚΟΙ,υπήρξαν...υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα πάρα πολλοί...

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου