07 Ιανουαρίου 2011

Α,ρε Θανάση,πατέρα μας...αφού ξέρεις από βέσπα...


Μπροστά στην δυσκολότερη στιγμή της «μάχης» που δίνει το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ο "καλός μας άνθρωπος" Θανάσης Βέγγος, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του,..



καθώς ο ηθοποιός δεν έχει εμφανίσει ακόμη κάποιο σημάδι επαφής με το περιβάλλον.

Στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς η γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο του αγόρια, που παρακαλούν συνεχώς για τον άνθρωπό τους να γίνει καλά, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο που έχει αναλάβει την περίπτωση του Θανάση Βέγγου εμφανίζεται εξαιρετικά συγκρατημένο και φειδωλό στις δηλώσεις του. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι γιατροί έχουν ζητήσει από τα μέλη της οικογένειάς του να του ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν, προκειμένου να διαπιστώσουν από τις συσπάσεις του προσώπου του εάν υπάρχει βελτίωση και πόση.

Από τις 19 Δεκεμβρίου ο 83χρονος δημοφιλής κωμικός βρίσκεται σε κώμα. Λόγω της μηχανικής υποστήριξης, όμως, οι γιατροί φοβούνται για επιπλοκή και σε άλλα ζωτικά όργανα. Το ευχάριστο στην όλη κατάσταση είναι ότι το αιμάτωμα που προκλήθηκε στον εγκέφαλο, μετά το σοβαρότατο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, δεν επεκτάθηκε.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Βέγγος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού, δεκάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας Βέγγου έχουν επισκεφθεί το νοσοκομείο για να δώσουν τις ευχές τους στον αγαπημένο πρωταγωνιστή, ευχόμενοι να καταφέρει να βγει νικητής και από αυτόν τον αγώνα.


Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου