08 Απριλίου 2011

Ο αστεροειδής, τα Σόδομα και τα Γόμορρα


Διαβάσαμε πρόσφατα την «επιβεβαίωση» -Η θεωρία είναι το έργο των δύο επιστημόνων πυραύλων (δηλ. μεγάλα βλήματα...) - του Alan Bond και του Mark Hempsell - της μαρτυρίας ενός αστεροειδή που κατέστρεψε τις βιβλικές πόλεις Σόδομα και Γόμορρα πριν από 5.000 χρόνια., οι οποίοι προσπαθούν να τεκμηριώσουν δήθεν επιστημονικά την ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης που περιγράφει πώς «ο Θεός» κατέστρεψε τους «κακούς αμαρτωλούς» των Σοδόμων με φωτιά και θειάφι, αλλά επέτρεψε στον Λωτ, έναν ...δίκαιο (άφησε έγκυες και τις δυο κόρες ο...αναμάρτητος και ...δίκαιος ) άνθρωπο της πόλης, να φύγει μακριά με την οικογένειά του...

Τι αληθεύει;

Στην αδικοχαμένη πεντάπολη της Νεκράς θάλασσας εκβάλλει ο ορμητικός Ιορδάνης και που ακόμα ονομάζεται όχι μόνο αλμυρά, αλλά και ασφαλτική θάλασσα.
Διαβάζουμε γι αυτήν: «Η Νεκρά Θάλασσα αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο καθώς, βρίσκεται στο βάθος μιας κοιλότητας 392 μέτρων κάτω απ’ την επιφάνεια της Μεσογείου και εξ αιτίας της πολύ δυνατής εξάτμισης, συγκεντρώνεται σ’ αυτήν πολύ περισσότερο αλάτι απ’ ότι σ’ άλλες θάλασσες, μέσα σ’ αυτό το τόσο αλμυρό νερό, όπου κανένα ζώο ούτε φυτό μπορεί να ζήσει, υπάρχει μεγάλη ποσότητα χλωρίου, μαγνησίου, σόδα, άσφαλτος και θειάφι».
Να λοιπόν, που μέχρι σήμερα η άσφαλτος (πίσσα) της περιοχής επιβεβαιώνεται σα φυσικό προσόν της περιοχής και το θείον (θειάφι) δεν υπήρχε απολύτως καμία ανάγκη να πέσει απ’ τον ουρανό, μια και οι φυσικοί μηχανισμοί παραγωγής του, ατελείωτες τώρα χιλιετίες, το είχαν χαρίσει άφθονο στην περιοχή!

 Απο το βιβλίο του Μ. Καλόπουλου ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε
    Οι ανόητοι που αναφέρεις δεν είναι τόσο ανόητοι. Κάθε μία τέτοια αναφορά αποτελεί διαβατήριο για άνοδο και καταξίωση. Το λόμπυ των ΜΙΒ(ΜΕΝ ΙΝ BLACK) των μαυροφορεμένων δηλαδή χρυσοπληρώνει, με δικά μας βέβαια χρήματα, την κάθε μία πατάτα που θα στοχεύει στην υποβάθμιση της όποιας νοημοσύνης μας. Οπότε κάθε λέξη και χιλιάρικο.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψάχνοντας να βρώ την αλήθεια σε ένα ερώτημα μου σχετικά με την θρησκεία τυχαία ανακάλυψα τα βιβλία τού κου Καλόπουλου καθώς και μία σειρά ελληνικές ιστοσελίδες πού απομυθοποιούν την βίβλο πού με τις ψευτιές της και με την συνεχή χρήση της από το ιεράτειο ώς παράδειγμα μάς δηλητηριάζε τη ζωή.
    Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα πού μού έτυχε στην ζωή.
    Σάς ευχαριστώ όλους σας.
    Ανδρειανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Distixos h eytixos(krinete esis) i epistimi kai h thriskia vadizoun se diaforetika monopatia.Einai 2 arnitika pou den tha teriaksoun Pote.

    Emilios

    ΑπάντησηΔιαγραφή