28 Ιουνίου 2011

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΑΜΕ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.


Σημείωση Αλφειού:Η τελική καθαρή είδηση είναι ότι το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συζήτηση και θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας...
Ζήτησε πρώτα ονομαστική ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο

Αποχώρησε το ΚΚΕ από τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο | STAR.GR

ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ: Να ψηφιστεί με 180 το Μεσοπρόθεσμο - www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4638140Ελλάδα[...Διευρυμένη πλειοψηφία για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από 180 βουλευτές, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθασοπούλος, ο οποίος κατέθεσε πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποχώρηση του κόμματός του από την συζήτηση και την επιστροφή του κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας...] 

 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟhttp://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/191947/apohorise-to-kke/
Απόντες θα είναι τελικώς οι βουλευτές του ΚΚΕ από τη διαδικασία συζήτησης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Πριν λίγη ώρα ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την αίθουσα της ολομέλειας, αφού πρώτα ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία.
Νωρίτερα ο Ν. Καραθανασόπουλος είχε χαρακτηρίσει τα νέα μέτρα «λαιμητόμο» προσθέτοντας ότι «στόχος της επίθεσης είναι η θωράκιση της κερδοφορίας και των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλετε να τσακίσετε την εργατική τάξη και να διαμορφώσετε μισθούς Κίνας».
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ.

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟΧΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 151 ΨΗΦΟΥΣ.
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒEΒAIΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
ΛΑΟΔΙΚΕΙΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 σχόλιο:

  1. http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/from-heil-gap.html

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_3951.html

    Την Τετάρτη: Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μπορεί να απορρίψει τα μέτρα λιτότητας Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ οχι . From HEIL GAP

    Η κοινοβουλευτική Πλειοψηφία του Έλληνα Πρωθυπουργού μειώνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μπροστά στην κρίσιμη ψηφοφορία περι λιτότητας ΕΚΤ/ΕΕ /ΔΝΤ στο κοινοβούλιο την Τετάρτη
    Απόρριψη της λιτότητας θα οδηγήσει την Ελλάδα σε μια προεπιλογή και στην έξοδο της ευρωζώνης.
    Η Γερμανική εφημερίδα Die Welt παραδέχθηκε ότι οι Γερμανοί θα ξεσηκώνονταν επαναστατώντας , αν είχαν να δεχθούν ισοδύναμα σκληρά μέτρα λιτότητας όσο είναι και το νέο πακέτο λιτότητας

    Οι διαμαρτυρίες και οι απεργίες εντείνονται στην Αθήνα μπροστά από την ιστορική ψηφοφορία την Τετάρτη που θα μπορούσαν να σημάνουν το τέλος του νομίσματος του ευρώ
    Τέσσερις Έλληνες βουλευτές από το κόμμα ΠΑΣΟΚ έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν το νέο πακέτο λιτότητας της ΕΕ και του ΔΝΤ στο κοινοβούλιο την Τετάρτη.

    Αν το ελληνικό Κοινοβούλιο καταψηφίζει τη νομοθεσία, θα ανοίξει το δρόμο για την χρεοκοπία της Ελλάδας , εξ αιτίας χρεών της προς τις ξένες τράπεζες και την έξοδο της από την ευρωζώνης σε μια ιστορική νίκη για τη δημοκρατία .
    Ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ έχει μια μικρή πλειοψηφία , μόνο 155 βουλευτές στα 300 μέλη του κοινοβουλίου.

    Η λιποταξία επιπλέον κυβερνητικών βουλευτών μπορεί να σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να περάσει τα νέα μέτρα λιτότητας και την εφαρμογή του νόμου, την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα οποία μέτρα η ΕΕ, το ΔΝΤ και ΕΚΤ επιμένουν να ψηφιστούν , ώστε να μπορέσει να γίνει η επομένη πληρωμή των τόκων προς τις τράπεζες .

    Ο κύριος ηγέτης της αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, ανέφερε ότι τα μέτρα λιτότητας είναι ένα "φάρμακο που είναι χειρότερο από την ιδία την ασθένεια που προορίζονταν για να θεραπεύσει" και ότι δεν θα ψηφίσει υπερ.
    ......... κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή