25 Ιουνίου 2011

Τι ρόλο παίζουν και ζητούν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;Γιατί γίνονται τροχοπέδη στην ως εκ θαύματος αναμενόμενη αρνητική ψήφο μερικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;Για ποιόν δουλεύουν;


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άρθρο 67
Η Βουλή δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών, που όμως ποτέ δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το ένα τέταρτο του όλου αριθμού των βουλευτών. Σε περίπτωση ισοψηφίας επαναλαμβάνεται η ψηφοφορία και, ύστερα από νέα ισοψηφία, η πρόταση απορρίπτεται.

15/6/2011


14 Ιουν. 2011«Δεν νομιμοποιεί» ο  ΣΥΡΙΖΑ

25/6/2011
 -- Το ΚΚΕ καταψηφίζει και ζητάει ονομαστική ψηφοφορία

24 Ιουν. 2011ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο ...

ΛΑΟΣ: Δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση στη Βουλή για το ...

24 Ιουν. 2011ΤΟ ΒΗΜΑ - ΛΑΟΣ: Θα υποβάλλει αίτημα για ονομαστική ψηφορορία για ...

Παρατήρηση 1:Τι συνέβη ξαφνικά και άλλαξαν γνώμη;Έτσι κι αλλιώς και όπως παρατήρησε ένας φίλος σε μια κουβέντα,το δημοσίευμα προερχόταν από...μια Ιαπωνική τράπεζα!

Παρατήρηση 2:Γιατί όλοι εν χορώ δηλώνουν ότι θα ζητήσουν...ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;Αφού μέχρι χθες ΔΕΝ θα συμμετείχαν,οπότε ΔΕΝ τους ενδιέφεραν τα ονόματα των προδοτών!

Σχόλιο:Αν υπήρχε μια περίπτωση,κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μέσω της ανωνυμίας τους,να καταψηφίσουν τη θανατική καταδίκη της Ελλάδας,με την ονομαστική ψηφοφορία αυτό αποκλείεται,διότι κανένας τους δεν έχει την ψυχή να κάψει τη γούνα του.

Ερώτηση:Γιατί δεν αφήνουν το παραθυράκι ανοικτό που θα έδινε την ευκαιρία σε κάποιους βουλευτές που έστω και την τελευταία στιγμή θα άκουγαν τους σπαραγμούς της Ελλάδας λίγο πριν την οριστική σφαγή της και μέσω της ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ θα μπορούσαν να καταψηφίσουν χωρίς να κάψουν το...βουλευτηλίκι τους;Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρουν τα ονόματα των προδοτών ή η ΣΩΤΗΡΙΑ της Ελλάδας κι ας μη μάθουμε ποτέ ποιοί ήταν αυτοί που την έσωσαν;Γιατί αποκλείουν τον..."από μηχανής θεό" που υπάρχει μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να...επέμβει;Τι ρόλο παίζουν και εκεί που θα απείχαν(κακώς),τώρα,ναι μεν θα συμμετάσχουν (καλώς),βάζουν τρικλοποδιά στην κατ'υπόθεση αναμενόμενη ως εκ θαύματος ανταρσία μερικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;Τώρα τάχα τους κόφτει να...μάθουν τους προδότες βουλευτές;;Γιατί γίνονται για άλλη μια φορά δεκανίκια του Τζέφρυ;

Σχετικό θέμα:   

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου