31 Ιανουαρίου 2012

Ο Αγαμέμνονας και το 666


[20 νῦν δ' εὐτυχὴς γένοιτ' ἀπαλλαγὴ πόνων

      εὐαγγέλου φανέντος ὀρφναίου πυρός.
        ὦ χαῖρε λαμπτήρ, νυκτὸς ἡμερήσιον      φάος πιφαύσκων καὶ χορῶν κατάστασιν      πολλῶν ἐν Ἄργει, τῆσδε συμφορᾶς χάριν.      ἰοὺ ἰού.      Ἀγαμέμνονος γυναικὶ σημαίνω τορῶς      εὐνῆς ἐπαντείλασαν ὡς τάχος δόμοις      ὀλολυγμὸν εὐφημοῦντα τῇδε λαμπάδι      ἐπορθιάζειν, εἴπερ Ἰλίου πόλις30 ἑάλωκεν, ὡς ὁ φρυκτὸς ἀγγέλλων πρέπει·      αὐτός τ' ἔγωγε φροίμιον χορεύσομαι.      τὰ δεσποτῶν γὰρ εὖ πεσόντα θήσομαι      τρὶς ἓξ βαλούσης τῆσδέ μοι φρυκτωρίας.]
Αισχύλος (Ἀγαμέμνων)



Ο Αργύρης Τσακαλίας γεννήθηκε στην Ικαρία και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε θεολογία στην Πάτμο και στην Χάλκη και την δίδαξε σε διάφορα σχολεία. Έχει εκδώσει συνολικά 18 βιβλία, τα περισσότερα από τα οποία έχουν εξαντληθεί.
 Απολαυστικό και εξόχως διδακτικό βίντεο από την χθεσινοβραδυνή (2 τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Γενάρη 2012) εκπομπή της βετεράνας δημοσιογράφου, Βίκυς Μιχαλονάκου, στο κανάλι «Κόντρα». Φιλοξενούμενοι στο στούντιο ο θείος των Αρχηγών της 17 Νοέμβρη Αδελφών Ξηρών, Αργύρης Τσακαλίας, ο ιεραπόστολος της Βερδικούσας Λαρίσης, Σπυρίδων Νάκος και ο παλαιοημερολογίτης μπολντυμπιντεράς Ευάγγελος Σπύρου.
Ο κάργα Ελληνόψυχος Αργύρης Τσακαλίας (απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, πρώην παπάς, κατόπιν αναρχοαριστερός και νύν Λαϊκός Φιλόσοφος) έδωσε ρεσιτάλ καθ' όλην την διάρκειαν της εκπομπής. Ημείς ανεβάσαμε τα κυριώτερα στιγμιότυπα, προς ψυχικήν ωφέλειαν των χριστιανών αναγνωστών μας. Έχουμε και λέμε:
1. Στο 0:25 του βίντεο, ο Τσακαλίας αποκαλύπτει ότι: Το 666 ήταν ΕΥΧΗ για τους Αρχαίους Έλληνες, κάτι σαν «καλημέρα», «καλή τύχη». Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τον «Αγαμέμνονα» του Αισχύλου, όπου οι Μυκηναίοι εύχονται στον Αγαμέμνονα να του φέρει ο Θεός τρία εξάρια για να νικήσει (0:39 του βίντεο)!..
ΣΧΟΛΙΟ MrGYLIPPOS: Οι Χριστιανοί μισούν θανάσιμα το 666, ενώ οι Εβραίοι το λατρεύουν, βλέπε το βίντεο που έχουμε ανεβάσει στην διεύθυνση
http://www.youtube.com/watch?v=mxOJxHoptWg.
Και το μισούν οι Χριστιανοί θανάσιμα το 666, διότι συμβολίζει τον Έλληνα!! Πράγματι, ο Πρόγονος των Ελλήνων είναι ο ΙΑΠΕΤΟΣ (ο Ιάφεθ, υιός του Νώε, στην Παλαιά Διαθήκη) του οποίου το αλφαριθμητικό άθροισμα των γραμμάτων είναι το 666! Προσθέστε Ι=10 + Α=1 + Π=80 = Ε=5 + Τ=300 + Ο=70 + Σ=200 δηλαδή ΣΥΝΟΛΟΝ= 666!
2. Στο 2:18 του βίντεο, ο θείος των Αδελφών Ξηρών αποκαλεί τους προπάτορες του Ιησού Χριστού, Μωϋσή και Δαβίδ, στυγνούς δολοφόνους.
3. Στο 3:53 του βίντεο ο φοβερός Τσακαλίας αποκαλύπτει ότι ο Ιδρυτής του Εβραϊκού Έθνους, Αβραάμ, εξέδιδε την Εβραία γυναίκα του την Σάρα στους Αιγυπτίους και έπαιρνε χρήματα και πρόβατα.
4. Από 4:01 μέχρι το τέλος, βλέπουμε μιά τηλεφωνική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τσακαλίας το Φθινόπωρο του 2002, λίγες ημέρες μετά την σύλληψι των Αδελφών Ξηρών. Λέει λοιπόν (4:20 του βίντεο) πως οι Αδελφοί Ξηροί είναι πολύ πιθανόν να έγιναν Αριστεροί Τρομοκράτες επειδή τους έβαλε την ιδέα το Χριστιανικό Κατηχητικό στο οποίο πήγαιναν μικροί. Και δίνει σχετικά παραδείγματα από την Βίβλο, όπου ο Γιαχβέ (δηλαδή ο Ιησούς Χριστός πρίν ενσαρκωθή) διδάσκει τους Εβραίους την Τέχνη της Γενοκτονίας των Άλλων Λαών.
5. Στο 5:46 του βίντεο ο γνώστης Τσακαλίας καταγγέλλει τον μακαριστό Μητροπολίτη Φλωρίνης, Αυγουστίνο Καντιώτη, ότι αυτός ενέπνευσε την Τρομοκρατία στους Αδελφούς Ξηρούς!
6. Το "κλού" του βίντεο βρίσκεται στο 5:00, όπου ο Ελληνολάτρης Τσακαλίας χαρακτηρίζει τον Αδόλφο Χίτλερ «αδελφή του Ελέους», μπροστά στον Δαβίδ, στον Μωϋσή, στον Ιησού και στους άλλους δολοφόνους της Βίβλου!.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου