12 Απριλίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΤΗΣ EUROBANK




ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΠΟΥΚΩΜΑ" ΤΗΣ EUROBANK: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ SPOT ΚΑΙ ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ


ethniki-eurobank
Το Λατσέικο είναι πανίσχυρο γιατί τον φυσάει τον παρά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας εδώ και 48 ώρες άνθρωποι της Eurobank έχουν συναντηθεί με καναλάρχες, εκδότες, ψευτοεκδότες-εκβιαστές, νταβατζήδες και ερπετά των ΜΜΕ και τους έχει χαρτζιλικώσει(με spot και ολοσέλιδες καταχωρήσεις)για να το βουλώσουν και να μην γράφουν ή παρουσιάζουν δημοσιεύματα για το θέμα με την αποτυχή διαπραγμάτευση της συγχώνευσης των δύο τραπεζών. Το αληθές του ρεπορταζ μας θα το διαπιστώσετε στις Κυριακάτικες εφημερίδες. Θα βρούμε τις διαφημίσεις και θα τις παρουσιάσουμε αναλυτικά. Πρέπει να ζήσουν οι εκδότες, δεν μπορούν να πεινάσουν. Άσχετο εαν ξεχνάνε να πληρώσουν το προσωπικό τους. Τώρα βέβαια που προέκυψε και η εισαγγελική παραγγελία με το ενδεχόμενο χειραγώγησης των μετοχών στις εξελίξεις της συγχώνευσης Εθνικής Τράπεζας- Eurobank και το οποίο θα εξετάσει εισαγγελέας, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου, οι τιμές θα ανέβουν.
Όπως είναι γνωστό , όποιος παρακολουθούσε το χρηματιστηριακό ταμπλό από την αρχή της εβδομάδας έβλεπε τα συνεχή "limit up" της Eurobank και τις «περίεργες» κινήσεις που γινόντουσαν.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και επόπτης των οικονομικών εισαγγελέων Νίκος Παντελής διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν τέλεση αξιοποίνων πράξεων από την τροπή που πήρε η διαδικασία συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος με τη Eurobank.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις σχετικές με την προστασία της Κεφαλαιαγοράς από πράξεις προσώπων που κατέχουν προνομιακή πληροφόρηση και πράξεις χειραγώγησης της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου