25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ύπουλη παραπληροφόρηση με στόχο τον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινής γνώμης!

Sunday, September 8, 2013


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ύπουλη παραπληροφόρηση με στόχο τον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινής γνώμης!


Τα τελευταία αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και εναλλακτικές ιστοσελίδες σε αυτό για να ενημερωθούν σχετικά με το τι συμβαίνει στην ανθρωπότητα.

Είναι γνωστό ότι μεγάλης ακροαματικότητας τυγχάνουν σελίδες που αναφέρονται σε αυτούς που ελέγχουν το πλούτο της ανθρωπότητας και την εξαθλιώνουν συστηματικά.

Όμως όπως είναι φυσιολογικό οι Εβραίοι Παγκοσμιοποιητές έχουν δημιουργήσει και δικές τους δήθεν αντιστασιακές σελίδες και ΜΜΕ στο διαδίκτυο προκειμένου να στρέψουν την οργή της ανθρωπότητας σε άλλους στόχους εκτός απ' αυτούς.

Για εμάς απ' την αρχή της λειτουργίας του blog μας τα πράγματα θα έπρεπε να λέγονται με τ' όνομά τους.

Δηλαδή θα πρέπει να λέγεται στο κόσμο όλη η αλήθεια με τα ονόματα και την πραγματική καταγωγή των φανερών κυβερνώντων του Πλανήτη.

Ακολουθεί ένας κατάλογος των κυρίαρχων εβραϊκών οικογενειών στο τραπεζικό σύστημα:

1. Rothschilds of London(εβραϊκής καταγωγής)
2. Lazar Brothers of Paris(
εβραϊκής καταγωγής)
3. Israel Moses Seif of Italy(
εβραϊκής καταγωγής)
4. Warburg Bros of Hamburg(
κρυπτοεβραίοι)
5. Lehman Brothers of New York(
εβραϊκής καταγωγής)
6. Kuhn Loeb of New York(
εβραϊκής καταγωγής)
7. Chase Manhattan of New York(Morgan)(
πράκτορες των Ρόθτσιλντ και συνεργάτες τωνΡοκφέλερ)
8. 
Goldman Sachs of New York(εβραϊκής καταγωγής)


Εκτός αυτού έχουμε πει πολλές φορές στηριζόμενοι σε αποδείξεις πάντοτε ότι το εβραϊκό ιερατείο που ελέγχει την παγκόσμια οικονομία μέσω των τραπεζών έχει ήδη δημιουργήσει ειδικά think - tank (όπως το JPPPI(Jewish People Policy Planning Institute) τα οποία εργάζονται ασταμάτητα με μόνο στόχο το να βρεθούν οι κατάλληλοι αποδιοπομπαίοι τράγοι, τους οποίους οι ίδιοι θα στοχοποιήσουν καταλλήλως για να ξεσπάσει πάνω τους η οργή της ανθρωπότητας.

Στον ελληνικό χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης δεν λείπουν τα άτομα τα οποία είτε με τον μανδύα του "πατριώτη" ή με το μανδύα του "ψαγμένου" πληρώνονται απ' την πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδας στην οδό Μελιδώνη για να μας πείσουν ότι την Παγκόσμια Οικονομία ελέγχει το Βατικανό, οι Κινέζοι, οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Ερπετοειδείς, οι εξωγήινοι κτλ...

Επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι εκπαιδευμένοι πράκτορες και γνωρίζουν το αντικείμενο και επειδή έχουν όλο το χρόνο να γεμίσουν με παραπληροφόρηση το διαδίκτυο είναι λογικό να αποκτούν πολλούς φανατικούς οπαδούς που ενημερώνονται απ' αυτούς.

Έτσι όπου ακούτε ότι την οικονομία και τις τράπεζες της ελέγχει το Βατικανό ή κάποια άλλη αόρατη δύναμη όπως ο "καπιταλισμός" να ξέρετε ότι από πίσω κρύβεται το πιθανότερο το μυαλό κάποιου ραβίνου.. 

Μια τελευταία τρανταχτή περίπτωση με την οποία ήρθαμε τυχαία σε επαφή ήταν ένα βίντεο που παρουσιάζεται σαν ηρωίδα μια πρώην υπάλληλος της Παγκόσμιας Τράπεζας που ξεμπροστιάζει δήθεν αυτούς που ελέγχουν το πλανήτη! 

Χιλιάδες άνθρωποι βλέποντας αυτό το βίντεο και διαδίδοντάς το θα πουν ότι οι Ιησουϊτες και το Βατικανο(Χριστιανοί δηλαδή) ελέγχουν το κόσμο και κάνουν όλα αυτά τα εγκλήματα.. Οπότε θα στοχοποιήσουν λάθος ανθρώπους και οργανώσεις.. 

Η εν λόγω κυρία φυσικά είναι εβραϊκής καταγωγής αφού το όνομά της είναι καθαρά εβραϊκό και προέρχεται απ' το Judith! 





Όπως καταλαβαίνετε οι Εβραίοι μας δουλεύουν πράγματι κανονικά..

Πριν διαδόσουμε κάτι πρέπει να το εξετάζουμε πολύ προσεκτικά..

Όποιοι το παίζουν εναντίον της Παγκοσμιοποίησης και δεν λένε ποιος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας, όποιοι δεν ορίζουν τον εχθρό της ανθρωπότητας είναι το πιθανότερο υπάλληλοι του στρατηγείου της οδού Μελιδώνη που είναι κλειστή με αλυσίδες για να μην παρενοχλούνται οι κυβερνώντες της Ελλάδας στο έργο τους... 

Στείλ' τε το παρόν βίντεο σε όσους φίλους σας παρακολουθούν συστηματικά το εν λόγω κανάλι στο youtube και το phorum που διατηρούν..

1 σχόλιο:

  1. Απο οσα λεει ο αρθρογραφος μαλλον κατα 99% παει ταμειο στην Μεληδωνη.Καλο θα ηταν να το ψαχνατε λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή