25 Σεπτεμβρίου 2013

Κλιμάκιο της END συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και με τον Δήμαρχο Πύλης και πρότεινε λύση στο οικονομικό αδιέξοδο

Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:48
Αρτέμης Σώρρας
Κλιμάκιο της END συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και με τον Δήμαρχο Πύλης και πρότεινε λύση στο οικονομικό αδιέξοδο

Το σχέδιο να σώσει την Ελλάδα από το χρέος, ξεδίπλωσε κλιμάκιο της END στην Δημοτική Αρχή Τρικάλων και στον Δήμαρχο Πύλης.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.grη συνάντηση έγινε αρχικά στο γραφείο του Δημάρχου Χρήστου Λάππα και ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση του κλιμακίου της END σε καφετέρια του πεζόδρομου της Ασκληπιού, με το κλιμάκιο της ΕND, να ενημερώνει Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους  με ποιο τρόπο μπορούν  να διατεθούν τεράστια ποσά σε ευρώ στα Τρίκαλα.
Στην συνάντηση, έγινε λόγος για το πώς μπορεί ο Δήμος Τρικκαίων να «κατεβάσει» χρήματα από παγκόσμιο λογαριασμό, άτοκα και για 50 χρόνια και με τα χρήματα αυτά να τα επενδύσει σε έργα, να εξαλείψει το χρέος του Δήμου αλλά και με μέρος αυτών των χρημάτων να βοηθήσει Τρικαλινές οικογένειες να «απελευθερωθούν» από τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια…

Ίδια ενημερωτική συνάντηση έγινε και με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Κουφογάζο και αναμένονται συναντήσεις με τους Δημάρχους Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας.
Αυτό που τόνισε στους κ.κ. Λάππα και Κουφογάζο το κλιμάκιο της END, ήταν πως ανά πάσα στιγμή και όποτε κληθεί, μπορεί να λύσει με Νομικό Εκπρόσωπό της η END , όποιες απορίες θα τεθούν σε Δημοτικά Συμβούλια για την υπόθεση της εξεύρεσης των χρημάτων βάσει του σχεδίου που αναλύθηκε στις ενημερωτικές συναντήσεις.
Απομένει να δούμε αν οι κ. κ. Λάππας και Κουφογάζος, θα ενημερώσουν τα Δημοτικά Συμβούλια Τρικκαίων και Πύλης αντίστοιχα για το περιεχόμενο αυτών  των συναντήσεων  και κυρίως αν θεωρούν ότι αυτά που ειπώθηκαν στις συναντήσεις, μπορούν να αποτελέσουν την «λύση» του προβλήματος των χρεωμένων Δήμων και των δημοτών τους.

1 σχόλιο:

  1. Oι προσπάθειες της END δεν χαρακτηρίζονται ως αξιοθαύμαστες αν λάβουμε υπόψη τις καταστάσεις, αλλά ως ηρωϊκές, κάπως όπως το αντίστοιχο της Φιλικής Εταιρείας με δυσκολότερο έργο αφού ο λαός μας περιέπεσε σε διαρκή νάρκη.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή