27 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΚαμαρωτοί Ορθόδοξοι καλόγεροι φωτογραφίζονται με τους Γερμανούς κατακτητές

Το μάθαμε κι' αυτό...!

"Άγιον" ΌροςΣτα χρόνια της Ναζιστικής κυριαρχίας του 1941, στα χρόνια που ο σατανικός και διεστραμμένος Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, οι καλόγεροι της Ιεράς Επιστασίας του "Αγίου" Όρους έγραφαν επιστολές προς τον Χίτλερ (26 Απριλίου 1941) και τον εκλιπαρούσαν να σπεύσει και να τους προστατέψει έχοντάς τους υπό την κηδεμονία του. Υποδουλώθηκαν οι καλόγεροι στους Ναζί για να σώσουν το τομάρι τους την ώρα που ο Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, και ενώ οι Γερμανοί κατακτούσαν εδάφη και δολοφονούσαν αθώα γυναικόπαιδα οι καλόγεροι του "Αγίου" Όρους έστελναν δεύτερη επιστολή στον Χίτλερ, αλλά αυτή τη φορά συγχαρητήρια επιστολή για τα σατανικά και δολοφονικά κατορθώματα των Γερμανών Ναζί. Προσευχόντουσαν δε, στον "Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν όπως δίδει υγείαν και μακροημέρευσιν στον Αδόλφον Χίτλερ δια το καλόν της Γερμανίας".Τόση ήταν η υποδούλωση και η αγάπη των Αγιορειτών στον Χίτλερ, όπου ανάμεσα στις φωτογραφίες όλων των "αγίων" Αγιορειτών είχαν και την φωτογραφία του σατανικού εγκληματία Χίτλερ, όπως θα δείτε και στο Βίντεο μας.
Χίτλερ και "Αγιον" Όρος
Αυτή είναι η τακτική των καλογέρων.
 Το ίδιο έκαναν και με τους Τούρκους κατακτητές ανοίγοντας τις πύλες της Κωνσταντινουπόλεως για να εισέλθουν οι Τούρκοι. Με το "πεσκέσι" των Τούρκων, δηλαδή τα "Χρυσόβουλα", αξιώνει τώρα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ την Ελληνική γή που ανήκει στον Ελληνικό λαό.

Αυτή όμως η αποκάλυψη της συνεργασίας Αγιορειτών και Ναζιστών πρέπει και πάλι να βάλει σε σκέψεις και στοχασμό τον κάθε καλοπροαίρετο Ορθόδοξο Χριστιανό που έχει τον κλήρο ως μεσίτες μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Επιτέλους, δείτε για μια φορά τα πράγματα από την σωστή τους πλευρά, και στραφείτε στον Μοναδικό Σωτήρα και Κύριο Ιησού Χριστό.


Ενημερωτικό:
Πότε καθιερώθηκε το Όρος ως "άγιο";

«Εφεξής το όνομα του Άθω καλείσθαι Άγιον Όρος παρά πάντων».
Με αυτόν τον ορισμό αναγνωρίσθηκε οριστικά και επίσημα η ονομασία "άγιον" Όρος κατά τον 12ο μ.Χ. αιώνα από τον Αυτοκράτορα Αλέξιο Α' Κομνηνό, ενώ πρίν από αυτή την επικύρωση ο Άθως εκκαλείτο απλά... "Όρος" υπό τον Αυτοκράτορα Ιωάννη Τσιμισκή. Ο ορισμός "άγιον" που εδώθηκε στο Όρος, έγινε με... (σημειώστε το αυτό) με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ προς την Μονή Μεγίστης Λαύρας το έτος 1144 μ.Χ. και έκτοτε επιβάλλεται αυτός ο ορισμός. Πρίν απο τον 12ο αιώνα δεν ήταν (;;;) το Όρος "άγιον". Με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ επονομάσθη το Όρος ως "άγιον", και με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ των σουλτάνων ο ηγούμενος Εφραίμ του Βατοπαιδίου διεκδικεί την περιουσία του Ελληνικού λαού. Πέραν τούτου, μετά την επωνυμία "άγιον" Όρος, σε μετέπειτα Αυτοκρατορικά και άλλα έγγραφα το Όρος αναφέρεται ως "Το Αγιώνυμον Όρος". Επικράτησε όμως ο ορισμός "άγιον" Όρος και όχι Αγιώνυμον Όρος, για λόγους ευνόητους που μόνον οι έχοντες ανοιχτό πνεύμα μπορούμε να κατανοήσουμε. Το "άγιον" δεσπόζει στις συνειδήσεις των κατ' ανάγκη ή των κατά συνείδηση κοιμωμένων καλύτερα απ' ότι το... Αγιώνυμον!!!

Ας περάσουμε τώρα στο Βίντεο του Αγιώνυμου Όρους... συγνώμη, του "αγίου" Όρους θέλω να πώ, και την συνεργασία των καλογέρων με τους Χιτλερικούς σφαγείς της ανθρωπότητας. Μια συνεργασία υποδούλωσης όπως έκαναν οι καλόγεροι και με τους Τούρκους όταν το 1430 οι Οθωμανοί κατέλαβαν τη Θεσσαλονίκη, οι μοναχοί προσέφεραν την υποταγή τους στον σουλτάνο Μουράτ Β, ο οποίος και τους αναγνώρισε τα προηγούμενα αυτοκρατορικά προνόμια εξ' αιτίας του ότι υποτάχθηκαν οι Ορθόδοξοι καλόγεροι οικιοθελώς σ΄αυτόν.


Επιμέλεια "sporeas.gr" διάρκεια 6:40' λεπτά.

Δείτε περισσότερα Video

Σκοπιανοί,Βούλγαροι,Αγιορείτες,όλοι μαζί με τους Ναζί!!!
____________________________________________________________________
Στη φωτογραφία οι Βουλγαροσκοπιανοί,αγκαλιά με τους Ναζί!!!
Και από κάτω οι καλόγεροι του Αγίου Όρους,πουλάνε εκδούλευση στον Χίτλερ!!!!!
Ποία η διαφορά μεταξύ των μεν και των δε;;;
Ότι οι καλόγεροι δεν έβγαλαν φωτογραφία αγκαλίτσα με τους Ναζί!!!
Και μια δεύτερη,ότι οι καλόγεροι ήταν ΠΡΟΔΟΤΕΣ,όσοι ήταν Έλληνικής καταγωγής την εποχή εκείνη!!!!!
____________________________________________________________________

«Εξοχότατε, οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Ορους Αθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν’ απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον (…) Οι μοναχοί του Ορους Αθω οθενδήποτε και αν κατάγονται θα διατηρήσουσιν τα κτήματα και τα πρότερα αυτών δικαιώματα και θ’ απολαύουσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων και προνομίων (…). Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Ορει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς και εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν και την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν και ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν και κηδεμονίαν Αυτής. Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων και Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής και καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν και μακροημέρευσιν επ’ αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Εθνους. Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως». Η επιστολή που διαβάσατε έχει συνταχθεί «Εν Αγίω Ορει τη 13/26 Απριλίου 1941» και απευθύνεται «Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον»…
Ναι, πρόκειται για την επιστολή που έστειλαν προς τον Χίτλερ - μια μέρα πριν (!) η Βέρμαχτ μπει στην Αθήνα - οι μονές του Αγίου Ορους (μεταξύ αυτών και το Βατοπέδιο) «ικετεύοντες» να τους θέσει «υπό την υψηλήν προστασίαν και κηδεμονίαν» του!
Το σημειώνουμε γιατί εκτός από «χρυσόβουλα» βυζαντινών αυτοκρατόρων, φιρμάνια Σλάβων φυλάρχων και χοτζέτια σουλτάνων, δεν αποκλείεται οι «Αγιοι Πατέρες» να διαθέτουν και διατάγματα του …Χίτλερ που να «αποδεικνύουν» τα ιδιοκτησιακά τους «δικαιώματα» επί λιμνών, βουνών, θαλασσών και κυρίως οικοδομικών «φιλέτων» της ελληνικής επικράτειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου