Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο / Επικαιρότητα 
  ...ο Antonio Maria Costa, πρώην αναπληρωτής γ.γ. του ΟΗΕ σημείωσε πως η κρίση έχει παραλύσει τον διατραπεζικό δανεισμό δημιουργώντας μεγάλη ζήτηση για ρευστότητα, κάτι που με τη σειρά του δίνει την ευκαιρία στο οργανωμένο έγκλημα να διεισδύσει στο νόμιμο τραπεζικό τομέα, είτε με καταθέσεις ρευστού, είτε με την αγορά μετοχών ή και την απόκτηση θέσεων σε διοικητικά συμβούλια τραπεζών. Τούτο δε όταν οι ίδιες οι τράπεζες που εντοπίζονται να ενέχονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος σπανίως τιμωρούνται...

Η επιτροπή ζητά επίσης την κατάργηση του τραπεζικού απορρήτου και των φορολογικών παραδείσων στην Ευρώπη, με στόχο την οικονομική αποδυνάμωση του οργανωμένου εγκλήματος.
Το οργανωμένο έγκλημα αποτελεί σοβαρό ευρωπαϊκό πρόβλημα, καθώς σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση δρουν 3600 διεθνείς συμμορίες και το 70% δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από μία χώρες. Το Μάρτιο του 2012 το ΕΚ δημιούργησε την επιτροπή για το Οργανωμένο Έγκλημα, τη Διαφθορά και τη Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκλήματα, με σκοπό την αξιολόγηση του πραγματικού μεγέθους του προβλήματος, καθώς και τις επιπτώσεις του στην οικονομία και την κοινωνία. (Διαβάστε τη συνέχεια: Οργανωμένο έγκλημα στην ΕΕ: ευρωπαϊκό πρόβλημα, ευρωπαϊκή λύση)

1/9/2897*...ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!


The End of Economic Slavery Has Arrived.Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!