Έχει η Ελλάδα την μεγάλη ευκαιρία να ξεχρεώσει και να απεμπλακεί από τα δεσμά της Τρόικα, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των τραπεζιτών τοκογλύφων; Υπάρχουν δημοσιογράφοι που ξέρουν την πραγματικότητα; Γνωρίζουν την πορεία του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα πριν μπει η χώρα στην περιπέτεια της τελευταίας τετραετίας; Και τι είναι τελικά ο Αρτέμης Σώρρας; Για ποιο λόγο δεν τον αφήνουν τα μεγάλα κανάλια να μιλήσει στις εκπομπές τους; Για ποιο λόγο δεν τον συλλαμβάνουν οι αρχές αφού «κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό;»
«Η Ελλάδα όμως θα απελευθερωθεί. Είναι δεδομένο!!!»
Είναι στην τελική ο Αρτέμης Σώρρας ένας αποφασισμένος με νόμιμα μέσα πολίτης, που θέλει το καλό του Ελληνισμού ή είναι ένας απατεώνας; Πόσες φορές όλες αυτές οι απορίες δεν γεννήθηκαν στα μάτια των Ελλήνων του 2013 όταν άκουγαν πως «Λύση υπάρχει»;
Και όμως η Ομάδα των Ενεργοποιημένων Πολιτών του Αρτέμη Σώρρα, ποτέ δεν κρύφτηκε. Και όχι μόνο τα πρωτοκλασάτα στελέχη της «ΕΝD» (End National Debt -Τέλος Δημόσιου Χρέους) αλλά και οι εξουσιοδοτημένοι απλοί συμπολίτες μας, σε όλη την χώρα και τον κόσμο, όπου υπάρχει Ελληνισμός, που συστρατεύτηκαν δίπλα του, δεν κρύβονται. Διοργανώνουν ομιλίες παντού, απαντάνε σε όλες τις ερωτήσεις, δείχνουν όλα τα επίσημα έγγραφα, δικαστικά ελληνικού και αμερικανικού περιεχομένου. Φανερώνουν όλη την διαδικασία που έχουν στα χέρια τους από την ώρα που ο Αρτέμης Σώρρας ξεκίνησε την προσπάθεια, για να μπει ένα τέλος στη κατρακύλα του δημοσίου χρέους ...προς τα πάνω! Την ίδια ώρα που η Ελλάδα διαπομπεύεται ως η «τεμπέλα» των Εθνών, Γερμανία, Γαλλία και λοιπές «κυρίες σε συμπεριφορά και βιομηχανία» χώρες δανείζονται με πολύ πιο φτηνό επιτόκιο και βγάζουν οικονομικές απολαβές ύψους 40 και 50 δισεκατομμυρίων από την κρίση στο Νότο και την παγκόσμια κοινότητα γενικότερα. Και όλες αυτές οι χώρες; Έχουν μεγαλύτερο έλλειμμα σε χρέος και ΑΕΠ από την Ελλάδα!!!
Στη Λάρισα συναντήσαμε τον Χρήστο Μπαλαντίνα. Έναν απλό συνάνθρωπό μας, εξουσιοδοτημένο για την πληροφόρηση της κοινωνίας για το θέμα «Αρτέμης Σώρρας», έναν ενεργό πολίτη πλήρως ενημερωμένο, που λειτουργεί σαν ένα ολόκληρο γραφείο τύπου, μετακινούμενο ...! Τι εννοούμε; Ο Χρήστος έχει μαζί του όλα τα στοιχεία, σε ένα χαρτοφυλάκιο, με όλα τα επίσημα έγγραφα.
«Δεν είναι θέμα πίστης, το θέμα «Σώρρα». Είναι θέμα γνώσης. Ο Σωκράτης έλεγε: «Αν δεν έχεις γνώση, δεν έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη». Ο Αρτέμης Σώρρας αντικαθιστά αυτό, που δεν κάνει μέχρι σήμερα ο θεσμός. Η εγγυοδοσία έχει δοθεί από τον ίδιο. Λείπει ο δικαιοδοσία, για να εισπραχθούν τα χρήματα. Για αυτό απευθύνεται εκτός από τους Βουλευτές, που «σφύριζαν» αδιάφορα ή τον πήγανε στα δικαστήρια και στους Δημάρχους της χώρας. Ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορήθηκε και στο δικαστήριο της Πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο Άδωνις Γεωργιάδης που τον μήνυσε δεν εμφανίστηκε ποτέ με την δικηγόρο του. Παρουσιάσαμε όλα τα στοιχεία που είχαμε στην Πρόεδρο και την Εισαγγελία, μαζί με τον τραπεζίτη του Μόντρεαλ που κατατέθηκαν τα χρήματα στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον θεματοφύλακα που πέρασε τον έλεγχο από την Αμερικανική Κυβέρνηση. Τα 6 Ομόλογα των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που πηγάζουν από το συμβόλαιο των 2,8 τρις, γίνανε αποδεκτά από τους δικαστές, που για 5,5 ώρες μελέτησαν τα πάντα. Ο Αρτέμης Σώρρας με απόφαση του δικαστηρίου κρίθηκε αθώος. Τα 600 δις είναι αληθινά και υπαρκτά κατατεθημένα στο όνομα των Ελλήνων!!! Και το θέμα πάει στον Άρειο Πάγο. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει μηνύσει και τους 300 της Βουλής, τον Πρόεδρο της Βουλής, καθώς και τον τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για εσχάτη προδοσία, παράβαση καθήκοντος και κακουργηματική απιστία. Γιατί δεν παίρνουν τα 600 δις να ξεχρεώσουν την Ελλάδα; Υπήρχε περίπτωση ένας πολίτης να μηνύει όλη την Βουλή και να μην συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω αν όντως είναι ψεύτης;» τονίζει ο Χρήστος Μπαλαντίνας και συνεχίζει: «Ο Πρόεδρος της Βουλής έχει απόφαση του Κοινοβουλίου και απαντά στον Σώρρα: «Δεν είμαστε αρμόδιοι για το θέμα σας. Το Υπουργείο Οικονομικών με τη σειρά του απαντά στο Σώρρα: «Στείλαμε το θέμα των 600 δις στους θεσμούς του κράτους για έλεγχο, δηλαδή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους καθώς και στην τράπεζα της Ελλάδος. Από τότε πέρασε ένας χρόνος και καμία απάντηση δεν έχει δοθεί από τους θεσμούς, σχετικά με τον έλεγχο των 600 δις. Δεν είπαν όμως στον Σώρρα: "Λες ψέματα, διατάξτε την σύλληψή του!" Εάν είναι απατεώνας γιατί δεν τον συλλαμβάνουν; Προσβάλλεις το κράτος και τους θεσμούς, ότι «κλείνουν τα μάτια» σε μια τέτοια προσφορά και δεν θα δεχθείς συνέπειες» αναρωτιέται με νόημα ο ομιλών και μας δείχνει όλα τα επισημοποιημένα από το ελληνικό κράτος και την δικαιοσύνη έγγραφα (με αριθμό πρωτοκόλλου και όλα τα στοιχεία αναλυτικά).  
«Είναι δεδομένο ότι θα απελευθερωθεί η Ελλάδα. Ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε και έχει πάνω από 12 «όπλα» για να πολεμήσει το παγκόσμιο σύστημα και δεν είναι μόνος. Αυτό το παγκόσμιο σύστημα που εξαγοράζει κυβερνήσεις έχει απέναντί του πάνω από 15.000 συνεργάτες-επιστήμονες ελληνόψυχους και ελληνόφωνους, οι οποίοι εργάζονται για την απελευθέρωση του ελληνισμού και της κατ' επέκταση της ανθρωπότητας. Ο στόχος του συστήματος είναι ο Ελληνισμός γιατί από εδώ ξεκίνησαν όλα. Και ξαναρωτάω: Γιατί δεν τον συλλαμβάνει κανείς αν είναι απατεώνας και ψεύτικα τα χρήματα που έχει;
Βρισκόμαστε λοιπόν στο τρίτο «ρόπαλο»! Οι Δήμαρχοι ήδη δέχτηκαν. Είπανε το «ναι». Με μία συμφωνία. Με έναν όρο: Οι Δήμαρχοι κατεβάζουν κεφάλαια μέσω δωρεάς του Αρτέμη Σώρρα και ξεχρεώνουν όλα τα χρέη του Δήμου, όλα τα κόκκινα δάνεια των δημοτών καθώς και την δημιουργία έργων κοινοφελούς χαρακτήρα προς όφελος των δημοτών αλλά και ανταποδοτικών έργων ώστε ο Δήμος να μην ξαναχρειαστεί ποτέ χρήματα από επιδοτήσεις και κρατικούς φορείς. Ο Δήμος έχει τη δυνατότητα μέσω του Αρτέμη Σώρρα να κατασκευάσει από νοσοκομεία, γηροκομεία, αθλητικές εγκαταστάσεις κτλ έως εργοστάσια συλλογής και τυποποιήσης των αγροτικών μας προιόντων μέχρι και μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Ο μόνος όρος του Αρτέμη Σώρρα είναι σε όλα αυτά τα έργα να εργάζονται Έλληνες. Άρα όλος ο Δήμος από την επόμενη μέρα θα έχει εργασία. Τα πράγματα είναι απλά. Η Απελευθέρωση μα με τον έναν, μα με τον άλλο τρόπο θα επιτευχθεί. Ο Αρτέμης Σώρρας ζητά 4.000.000 υπογραφές Ελλήνων και από την άλλη μέρα είμαστε ελεύθεροι και έχουμε όσα χρήματα θέλουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μαζευτούν οι υπογραφές» τονίζει ο Χρήστος Μπαλαντίνας και καλεί τον κόσμο να αφυπνιστεί, να ενημερωθεί και να ενεργοποιηθεί: "Με την υπογραφή μας απαιτούμε και υποχρεώνουμε τους θεσμούς να αποδεχτούν τα 600 δις και να γίνει επιτέλους ο Λογιστικός Έλεγχος όλων"!!! 
Ο Αρτέμης Σώρρας είναι αυτόχθων Έλληνας. Με ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Κάτοικος μόνιμος στην Ελλάδα. Με καταγωγή από την Πάτρα. Έγινε γνωστός όταν έσκασε το σκάνδαλο με τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, που η αξία τους είναι ανεκτίμητη. Έχει καταθέσει για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας Ομολογίες (T-bills) του Αμερικάνικου Δημοσίου αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, άμεσα ρευστοποιημένα και τα οποία κατέχει και διαχειρίζεται απολύτως νόμιμα. Τα προσφέρει για να αποπληρωθεί το ελληνικό χρέος. Έχει ενημερώσει με κάθε νόμιμη διαδικασία την Ελληνική Κυβέρνηση για την προσφορά του (100 χρόνια αποπληρωμή με αρχικό επιτόκιο 0,5% λόγω μνημονίου και στη συνέχεια άτοκο!). Το μόνο που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση είναι να αξιολογήσει την προσφορά και να υπογράψει την σύμβαση ή να την απορρίψει, στην περίπτωση όμως που θα είχε μια πιο συμφέρουσα προσφορά! Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση τον στείλανε στο Δικαστήριο όπου με απόφαση στις 28/6/2013 προεδρείο και εισαγγελία πιστοποίησαν την Γνησιότητα των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων (αρ. πρωτ. 67650/13), αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και έθεσαν την Δικαιοσύνη και τους 300+2 βουλευτές της χώρας, προ των ευθυνών τους.
Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας δηλώνει δημόσια: «Αν ψεύδομαι, αν κοροιδεύω το κράτος και παίζω με την αγωνία του ελληνικού λαού ... «ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ».
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
Δήλωση υποστήριξης  http://ei-end.blogspot.gr/p/blog-page_10.html
Ψήφισμα Ελλήνων  http://ei-end.blogspot.gr/p/blog-page_12.html