19 Δεκεμβρίου 2013

1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2014

1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2014


teliΈνας ακόμα τρόπος να προστατέψουμε τα δίκαιά μας από τον εχθρό που κατοικοεδρεύει εντός των τειχών (κυβέρνηση – εντεταλμένοι της τρόικας):
Επεκτείνουμε την άρνηση πληρωμών στα ληστρικά μέτρα που ψηφίζουν ερήμην μας και εις βάρος της ίδιας της ζωής μας. Προτάσσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας και ταυτόχρονα ενημερώνουμε τα αδέλφια μας που εργάζονται στις ΔΟΥ ότι οφείλουν να εξετάσουν και για τον εαυτό τους την δήλωσή μας.
Η πρόταση κατάθεσης 1 ευρώ σε παράβολο του ελληνικού δημοσίου που προμηθευόμαστε από το ταμείο της ΔΟΥ, γίνεται με το έγγραφο που συνέταξαν και κατέθεσαν από το 2011 πολίτες της Κέρκυρας και του Αγρινίου και συνεχίζεται χωρίς κάποια οργάνωση αλλά αυθόρμητα με το αιτιολογικό της αδικίας και την αδυναμία καταβολής. Αντί λοιπόν να παραδώσετε τις πινακίδες σας επειδή αδυνατείτε να καταβάλετε προκαταβολικά τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, εξετάστε την εναλλακτική λύση που προτείνεται πιο κάτω.
Εκτυπώστε την δήλωση, επισυνάψτε το παράβολο του 1 ευρώ όπου έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας και τον αρ.κυκλ. του αυτοκινήτου σας, βγάλτε φωτοτυπία και πάτε στον προϊστάμενο της ΔΟΥ για να “χρεώσει” την δήλωση στο τμήμα αυτοκινήτων. Περνάτε μετά από το τμήμα πρωτοκόλλου όπου μπαίνει  αριθμός πρωτοκόλλου στην δήλωση (και στο πρωτότυπο και στο αντίγραφο που θα κρατήσετε εσείς). Αφήνετε το πρωτότυπο στο τμήμα πρωτοκόλλου ή στο τμήμα αυτοκινήτων και κρατάτε το αντίγραφο στο αυτοκίνητο.
* Θα ακολουθήσουν σε νέα ανάρτηση οδηγίες για την περίπτωση ελέγχου από την Τροχαία.
* Επίσης ελέγξτε στο δίκτυο να βρείτε (θα αναρτηθεί και εδώ) αίτηση προς τις τράπεζες για πάγωμα όλων των πληρωμών δανείων.
Ευοί Ευάν
———————-
ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
του _________________________________ πατρώνυμο _______________,
διεύθυνση _______________________________________
με ΑΦΜ _________________ ΔΟΥ _____________ Τηλ. __________________
ΠΡΟΣ: τον προϊστάμενο της ___ ΔΟΥ ________________
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΙΚ, Ν.Σ. Κράτους, διοικητή Τροχαίας, Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Θέμα: «Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2014»
Κύριε προϊστάμενε,
Με το παράβολο υπ.αριθ. _______________ κατέβαλα το ποσόν του ενός (1) Ευρώ υπέρ δημοσίου έναντι πληρωμής τελών κυκλοφορίας έτους 2014 για το αυτοκίνητό μου με αριθμό κυκλοφορίας ___________ έναντι χρήσης του οδικού δικτύου με την ακόλουθη αιτιολογία:
1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στον Νομό μας, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό μας και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές του τέλους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. (υπάρχουν αλλεπάλληλα διαβήματα στους περιφερειάρχες και στον αρμόδιο υπουργό που επιβεβαιώνουν αυτό). Η υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται και στο άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες και η τρόικα. Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα τέτοιο οδικό δίκτυο πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ ασφαλώς το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω χαράτσια.
2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές πού πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους δεν επανεπενδύθηκε στην συντήρηση του οδικού δικτύου στον Νομό μας.
3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!
6) Διότι, ενώ ο μισθός, και το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκαν δραματικά, κατά 40%-50% ταυτόχρονα το υπουργείο αύξησε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία.
7) Διότι, αδυνατώ να πληρώσω χαράτσια, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο καυσίμου, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνετε τους δρόμους άθλιους και ένα καθημερινό βασανιστήριο περιμένει όλους τους πολίτες προκειμένου να μεταβούν με το αυτοκίνητό τους, με ζημίες και με διάφορες φθορές στο όχημά μου χωρίς κανείς να με αποζημιώνει ούτε σε είδος αλλά ούτε και σε υπηρεσίες.
8) Διότι, οι αποφάσεις του ΣΤΕ συνηγορούν υπέρ της άποψής μου και διότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει τους πολίτες, ούτε τα ελεγκτικά όργανα μπορούν να προβούν σε διοικητική πράξη εις βάρος μου μετά την παρούσα εξώδικη δήλωση – πρόσκληση μου προς το ελληνικό δημόσιο.
9) Διότι δεν αρνούμαι, αλλά διαφωνώ με το υψηλό κόστος των κακών υπηρεσιών που μου παρέχονται, ενώ έχει μετατραπεί σε κεφαλικό φόρο, αδυνατώ να πληρώσω αυτό το ποσόν, συμμετέχω συμβολικά προτάσσοντας τις άμεσες ανάγκες επιβίωσης της οικογένειάς μου.
10) Διότι αρνούμαι να καταβάλλω στις τράπεζες ή μέσω web banking τα τέλη, καθότι δεν μου διασφαλίζονται τα προσωπικά μου δεδομένα αφού δεν εμπιστεύομαι πλέον το τραπεζικό σύστημα και ούτε θέλω καμία συναλλαγή μαζί τους εκ πεποιθήσεως, επειδή αυτοί συμμετέχουν στην παράδοση της χώρας μου και του λαού στους ξένους δανειστές-κατακτητές.
11) Τέλος ζητώ με την παρούσα εξώδικη δήλωσή μου (δια της υπηρεσίας σας) να τεθεί εκ νέου το ερώτημα προς την ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που σας αναφέρω δηλαδή ότι η ιδιωτική μου διαφορά με το δημόσιο αφορά στον τύπο και στην ουσία των συμφραζομένων στα πλαίσια της 428/2005 απόφασης του Αρείου Πάγου, όσον αφορά τον χαρακτηρισμό των τελών κυκλοφορίας κ.λ.π. η οποία δεν πάρθηκε υπόψη στην έκδοση της γνωμάτευσης 40/2012 του τμήματος Δ’ του Ν.Σ. του Κράτους.
Συνημμένο: Παράβολο καταβολής ποσού ενός (1) Ευρώ
(τόπος)______________,   ___ Δεκεμβρίου 2013                                       Με τιμή
———————————————————————

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου