09 Δεκεμβρίου 2013

΄Ενωσις Ελληνίδων και Ελλήνων: χωρίς δόγμα, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα!




΄Ενωσις Ελληνίδων και Ελλήνων: χωρίς δόγμα, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα! Γιατί την πόρτα ΔΕΝ χτυπάς;

΄Αδει ο τεράστιος Βασίλης Τσιτσάνης: «...γιατί την πόρτα μου χτυπάς τι θέλεις τώρα, τι ζητάς ω,ω,ω...», με Αρετή, Δικαιοσύνη, Ελευθερία και Ισότητα, διότι ‘άδει’ γαρ ο καλλιτέχνης «α δει»! Εάν προς στιγμήν υποκαταστήσωμεν τον τεράστιο Τσιτσάνη με την θεά Αθηνά, τότε έρχεται στον νου εκείνο το: «συν Αθηνά και χείρα κίνει», δηλαδή, εκτός από την Αθηνά, κούνα και τα χέρια σου, μιας και δεν φτάνει να επικαλείσαι βοήθεια από τα θεία ή την τύχη, αλλά οφείλεις να καταβάλεις και τις απαιτούμενες προσπάθειες.

Πολίτης είναι ο άνθρωπος με «πολιτειότητα», ο έχων δηλαδή την ιδιότητα του πολίτη. ΄Ενα, μόνον ένα ζητά ο ΄Ελλην Αρτέμης Σώρρας: ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!

΄Ομως, χωρίς την «κοινωνία πολιτών», των εντολέων Ελληνίδων και Ελλήνων (Σχ. 1), με την παρούσα «κοινωνία υπηκόων», καμμία πόρτα καμμίας θεότητος ΔΕΝ χτυπάς. «΄Αστους λοιπόν, μιά χαρά είναι», ανταποκρίνεται η θεότης...

Ναι, διότι ένα καθεστώς δεν αφορά πολίτες. Μόνον υπηκόους μπορεί να εξουσιάζει ένα καθεστώς. Ανεξαρτήτως πολιτεύματος! Γιά να υπάρχει όμως ένα πολίτευμα εντός μιας πολιτείας, και όχι ένα καθεστώς ενός προτεκτοράτου, η παρούσα «κοινωνία υπηκόων» μας πρέπει πρώτα να γίνει «κοινωνία πολιτών», των εντολέων της πολιτικής Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών. Αυτός είναι ο αγών σου, αυτός είναι ο αγών μας!

Μόνον η χωρίς δόγμα, χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα ένωσίς μας είναι ικανή να προκαλέσει την μετάβασίν μας από την παρούσα «κοινωνίαν υπηκόων» που είμαστε εις μίαν «κοινωνίαν πολιτών»! ΄Ωστε να ξαναγίνουμε, από υπήκοοι του καθεστώτος που τώρα είμαστε, πραγματικοί εντολείς πολίτες, δηλαδή πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι με «πολιτειότητα»―με την ιδιότητα του πολίτη!

Ευοί Ευάν! Εις Υγίειαν! Γένοιτο!

Νίκος Γεωργαντζάς
Υπάρχων Συνδήκτωρ, ΕΙ·ΕΝD


https://www.youtube.com/watch?v=R1mziNBwhk8




https://www.facebook.com/photo.php?fbid=189910257879247&set=a.103287466541527.1073741826.100005808214230&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου