- Εγγύς της Πόλεως -
- Ράδιο Ακρίτες 102,3FM - 12/11/13
- Αρίστογλου Γιώργος - Δόκτωρ Λαμπράκης 

Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια κειμένου 
Ομάδα ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




LAMPRAKIS.jpg

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ: ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιώργος Αρίστογλου: θα πάω λίγο σκληρά σήμερα υπάρχει μία κυρία η οποία, επειδή μιλάτε τώρα με Μακεδονία (σημ.ο σταθμός είναι στην Μακεδονία) και Βόρεια Ελλάδα, υπάρχει μια κυρία λοιπόν κ. Λαμπράκη, η οποία είπε ότι είπατε εσείς ότι η Βόρεια Ελλάδα αν μη τι άλλο, δεν είμαστε Έλληνες, είμαστε ξεκομμένοι , οι Έλληνες αρχίζουν από Λαμία και κάτω, κάτι τέτοια παρατράγουδα . ..τι ισχύει για αυτό ... γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω, άκουγα και λέω μοντάζ κάνανε ...τι κάνανε λέω εκεί;

Δόκτωρ Λαμπράκης: κατ αρχήν, φαντάζομαι ότι εννοείται κάποια κ. Φιλονόη την οποία δεν την γνωρίζω.

Γιώργος Αρίστογλου: Σωστά, ούτε και εγώ τη γνωρίζω ...

Δόκτωρ Λαμπράκης: από την όψη όμως του μπλόγκ της και από τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η κυρία αυτή φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένη με κάποια κέντρα, τα οποία δεν έχουνε άλλο τρόπο να πολεμήσουν την προσπάθεια για την επάνοδο του Ελληνισμού, στο χώρο γέννησης του και ο μόνος τρόπος ο οποίος , φαντάζομαι, υπάρχει αυτήν την στιγμή και μάλιστα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που απευθυνόμαστε στους Μακεδόνες. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία η κυρία αυτή, να αλλοιώσει κάποιες από τις δικές μου λέξεις , να τις μεταφράσει όπως ήθελε εκείνη , για να εξυπηρετήσει, φαντάζομαι, τα κέντρα τα οποίατην συντηρούν και την προάγουν στο διαδίκτυο επαγγελματικά.

Εγώ θα δώσω στην κυρία αυτή μία ευκαιρία να επανορθώσει, αν το σφάλμα το οποίο έκανε ήτο εκ παραδρομής αλλά πρέπει να απαντήσω σαφώς και κατηγορηματικώς ότι εάν ο οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος ακούσει αυτά τα πενήντα δευτερόλεπτα τα οποία προβάλλει η κυρία στο διαδίκτυο. Λέω Σαφώς ότι η Μακεδονία έχει αλωθεί και το επαναλαμβάνω και σήμερα και θα εξηγήσω ακολούθως, τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Από το σημείο αυτό, μέχρι την ευφάνταστη κ. Φιλονόη, να μου αποδίδει ότι εγώ είπα ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες, ίσα ίσα αγαπητή μου κυρία, Έλληνες υπάρχουν και πέραν της Θράκης, πέραν της Κων/λεως, η μεγάλη Ελλάδα είναι η αγιασμένη γη της Ιωνίας. Επομένως για εμάς τους αληθινούς Έλληνες αγαπητή μου κυρία οι Μακεδόνες είναι οι μέγιστοι των Ελλήνων,
πρέπει όμως να παραδεχτείτε με τα ακόλουθα που θα σας πω, ότι η Μακεδονία έχει αλωθεί.


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GEORGE SOROS


Το σχέδιο αλώσεως της Μακεδονίας το ανέλαβε ο κ. George Soros. Ο κ. Σόρος το 1974 πήρε εντολή από τον Ζίγκνιου Μπρεζίνσκυ. Ο Ζίγκνιου Μπρεζίνσκυ είναι εκείνος που εχάραξε την αμερικανική πολιτική στα Βαλκάνια για την νέα τάξη πραγμάτων. Είναι από τους ισχυρότερους ανθρώπους που εκπροσωπούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, οπωσδήποτε και τα δύο του τέκνα, το ένα είναι παραλληλισμένο με το δημοκρατικό κόμμα στην Αμερική η δε κόρη με το ρεπουμπλικανικό κόμμα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι δεν υπάρχει ιδεολογία εδώ, υπάρχει σαφής Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Ζίγκνιου Μπρεζίνσκυ λοιπόν ανέθεσε στον κ. George Soros αυτό το σχέδιο.

Πρέπει να κάνουμε μερικά κατατοπιστικά σχόλια για τον Σόρος. Σόρος, δεν είναι το πραγματικό του όνομα .
Το πραγματικό του όνομα είναι Τζόρτζυ Σουόρτζ.  Επειδή όμως ήταν πολύ εβραιόφωνο το άλλαξε και το έκανε Σόρος για να μην κτυπάει στο αυτί όλων. Είναι ένας εβραίος καζάρος ο οποίος γεννήθηκε στην Πολωνία και είναι ένα από τα μεγάλα τσιράκια των τραπεζιτών.Δηλαδή των Ροκερφελερ και των Ροθτσαιλντ. Ο ίδιος δεν έχει καμία περιουσία στο όνομα του.

Θα σας φανεί ίσως περίεργο αλλά να σας πω το εξής, όταν πέθανε ο JP Morgan, ο μεγάλος αυτός υποτίθεται τραπεζίτης δεν βρέθηκε ούτε ένα δολάριο κληρονομία στο όνομα του και το διαμέρισμα στο οποίο έμενε ήταν υπερχρεωμένο με ένα δάνειο στεγαστικό, το οποίο είχε μεγαλύτερη ονομαστική αξία της αξίας του διαμερίσματος.

Κάτι ανάλογο είναι και ο Τζωρτζ Σόρος. Του ανατεθεί δηλαδή από το Ροκερφελερ και την ΝΤΠ (Νέα Τάξη Πραγμάτων) να χειρίζεται ένα fund αυτά που λέγονται στην γλώσσα των οικονομολόγων hedge funds, αμοιβαία κεφάλαια δηλαδή 20δις και εφόσον κάνει ότι του λέει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και είναι καλό παιδί, θα έχει βασιλική ζωή και θα απολαμβάνει όλων αυτών των ας το πούμε διευκολύνσεων, από τις εντός εισαγωγικών επενδύσεις του. Ο Τζωρτζ Σόρος λοιπόν δημιούργησε 29, ακούτε τον αριθμό, 29 ΜΚΟ, με σκοπό την διάλυση των Βαλκανίων. Θυμάστε ότι η Γιουγκοσλαβία κόπηκε σε 7 η 8 κομμάτια.

Το ίδιο ακριβώς σχέδιο έχουν εκπονήσει και για τον Ελληνικό χώρο. 

Για τον Ελληνικό χώρο ο κύριος λοιπόν Σόρος έχει εκπονήσει ιδιαίτερα για την Μακεδονία το σχέδιο αποκοπής της Μακεδονίας προς Σκόπια Βουλγαρία Αλβανία. Αποκοπή της ανατολικής Θράκης προς Τουρκία. Να παραμείνει ο κορμός της κυρίως Ελλάδας σαν ένα μικρό κρατίδιο
και να γίνει μάλιστα και η απόσχιση της Κρήτης με την ευκαιρία της επετείου του 1913 - 2013 καθότι η συμφωνία της ενώσεως της Κρήτης με την μητέρα Ελλάδα ήταν για 100 χρόνια

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι από το'74 και μέχρι σήμερα ο κ Σόρος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δυσοδομεί και να επεξεργάζεται την εφαρμογή αυτών των σχεδίων. Πρέπει να σας πω ότι, κατά το μάλλον η ήττον έχει επιτύχει εις την αποστολή του και το γεγονός ότι δεν έχει συμβεί κάτι τραγικό στον Ελληνικό γεωφυσικό κορμό πρέπει να σας πω ότι οφείλεται στις συντονισμένες προσπάθειες πολλών πραγματικών Ελλήνων οι οποίοι γνωρίζουν τα σχέδια και ξέρουν πώς να αντιδρούν σε αυτά.
Αυτός ήτανε λοιπόν ο λόγος που είπα ότι έχει αλωθεί η Μακεδονία.


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ

Γιώργος Αρίστογλου: . . Και σε αυτό έχετε δίκιο. κ. Λαμπράκη το ακούσαμε χθες στην βουλή. Έβγαλε ο Πάνος ο Καμένος έναν.. για τον ευρωπαϊκό στρατό και είπε ποια κράτη θα απαρτίζουν τον ευρωπαϊκό στρατό και μέσα σε αυτά τα κράτη.. Ολλανδία.. αυτοί που είναι ... Γαλλία Γερμανία κλπ..Λέει.. Μακεδονία ... και έχουν σηκωθεί όλοι και κανένας πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν απαντάει.
Κανένας .. ούτε η αντιπολίτευση δεν απαντάει .

Δόκτωρ Λαμπράκης: Είναι όλοι ένοχοι κ. Αρίστογλου. Είναι όλοι προδότες των Ελληνικών ιδεωδών. Έχουν αποδεχτεί, ιδιαίτερα αυτή η προδοτική κυβέρνηση του κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, έχουν αποδεχτεί επισήμως τον όρο Μακεδονία στις διεθνείς διαβουλεύσεις, και σιγά σιγά τον εισάγουν και στην Ελληνική καθημερινότητα, εισάγουν τον όρο Μακεδονία εννοώντας τα Σκόπια εννοώντας αυτό το συνονθύλευμα.

Σας λέω λοιπόν αγαπητοί μου κυβερνώντες , η τουλάχιστον έτσι νομίζετε, σας λέω λοιπόν ότι αυτό το κρατίδιο δεν θα επιβιώσει. Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό το κρατίδιο δεν θα επιβιώσει. Αργά η γρήγορα το κρατίδιο αυτό θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Ότι και να κάνετε ότι και αποδοχή και ότι και συνεργασία να έχετε με τον Σόρος.

Ο Σόρος λοιπόν αγαπητέ μου κ. Αρίστογλου έχει δημιουργήσει 2 ΜΚΟ. Η μια ονομάζεταιΕΛΙΑΜΕΠ και η άλλη ονομάζεται CDRSEEΑυτές οι δυο οργανώσεις σκοπόν έχουν την αποσύνθεση του Ελληνισμού της Μακεδονίας και της Θράκης.

Πόσοι από εσάς γνωρίζεται ότι στο 14o χιλ Θεσσαλονίκης Μουδανιών υπάρχει το IHU διεθνές λέει, πανεπιστήμιο της Ελλάδος, με θαυμάσιες εγκαταστάσεις, περίπου 2.500 χιλιάδες φοιτητές, όπου διδάσκονται παρά πολλές επιστήμες στις ακόλουθες γλώσσες.
Στην γλώσσα την βουλγαρική την τουρκική, την αλβανική την σκοπιανή αλλά όχι την Ελληνική.



Το πανεπιστήμιο λοιπόν, αυτό διδάσκει τους φοιτητάς του, μόνον της γλώσσες των γειτόνων χωρών. Η Ελληνική δεν διδάσκεται. Ερωτάται λοιπόν η κυβέρνησις ευθέως. Ποιος καταρτίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αυτού του πανεπιστημίου; Ποια η εξάρτησις του πανεπιστημίου αυτού από το υπουργείο παιδείας; Ποιος ελέγχει τα στοιχεία και τα δικαιολογητικά του διδακτικού προσωπικού; Γιατί δεν διδάσκεται η Ελληνική γλώσσα αλλά προτιμάται η σκοπιανή η βουλγαρική η αλβανική και η Τούρκικη;

Αυτό είναι κάτι που η κ. Φιλονόη θα έπρεπε να διερωτάται και όχι να διερωτάται για την δική μας διαπίστωση ότι η Μακεδονία έχει αλωθεί. Οι Έλληνες, ο Ελληνισμός της Μακεδονίας αξίζουν συγχαρητήριων γιατί αντιστέκονται περισσότερο από οποιοιδήποτε άλλο κομμάτι της Ελλάδος εναντίον αυτού του εξανδραποδισμού του Ελληνισμού.

Γιώργος Αρίστογλου: Και ιδιαίτερα εσείς κ. Λαμπράκη ο οποίος είστε κρητικός και η Κρήτη με την Μακεδονία αλλοίμονο ... αν μη τι άλλο, είναι ένα.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως! Η Κρήτη και η Μακεδονία... το ξέρετε πολύ καλά ότι οι Κρήτες και οι Μακεδόνες είναι σχεδόν ..... συνώνυμοι .


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Το δεύτερο κυρία Φιλονόη μου που θέλετε να υπερασπιστείτε τα δικαία των Μακεδόνων, μπορείτε να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν να δέχεστε, διότι μη μου πείτε ότι οι Θεσσαλονικείς εξέλεξαν τον Κ. Μπουτάρη δήμαρχο τους; Ο κύριος Μπουτάρης είναι δομένος δήμαρχος, είναι δοτός και σας θυμίζω αυτό που είπε ο Ιωσήφ Στάλιν, είπε μερικά πράγματα τα οποία ίσως οι περισσότεροι να μην τα έχουν πάρει χαμπάρι αλλά έχουν πολύ σοφία. Στις δημοκρατίες λέει δεν έχει σημασία ποιος ψηφίζει, σημασία έχει ποιος μετράει τους ψήφους. Αυτό είπε ο Ι. Στάλιν

Ρωτάω λοιπόν! Ξέρετε αγαπητοί μου ότι στις 13 Αύγουστου 2013 ο δήμαρχος σας ο κ. Μπουτάρης ο οποίος για μένα είναι ένα πολιτικό και κοινωνικό απόβλητο, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πρέπει καν να πατάει Ελληνικό χώμα και αν θέλει μπορώ να του το αποδείξω. Ακούστε λοιπόν τι είπε.

Στις 13 Αυγούστου ο κ Mπουτάρης λέει εγκαινίασε το πάρκo του Δυρραχίου Αλβανίας στην Θεσσαλονίκη και ύψωσε την αλβανική σημαία παρακαλώ. έτσι;

Γιώργος Αρίστογλου: Φαίνεται από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Ναι το ξέρω

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ύψωσε την αλβανική σημαία στον μέσον της Θεσσαλονίκης. Που ήσασταν τότε κυρία φιλονόη μου; Που ήταν οι υπόλοιποι θεσσαλονικείς να τον μπουζουραζουνε και να τον στείλουν από εκεί που δεν έρχεται.


Γιώργος Αρίστογλου: Έμενα Κ.Λαμπράκη κόπηκε η φωνή μου που φώναζα και έλεγα δεν είναι δυνατόν και έλεγα ότι με προσβάλει ο δήμαρχος, και είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρώτον ...

Δόκτωρ Λαμπράκης: Ακούστε έχουμε τον Μπουτάρη ο οποίος αντιλαμβάνεστε ότι είναι εβραίος ντομνές,-Τα ξέρετε αυτά - Ξέρετε, έχετε τον κ. Τουρκουτζόγλου υπουργό των εξωτερικών και τον κ. Σαμαρα πρωθυπουργό.

Γιώργος Αρίστογλου: Μ΄αρέσει που τον λέτε τον κ Βενιζέλο, Τουρκουτζόγλου.


ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Αντιλαμβάνεστε λοιπόν αγαπητέ μου κ. Αρίστογλου ότι δεν πρόκειται περί Ελληνικής επικρατείας πρόκειται περί μιας προεκτάσεως της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας .Έτσι έχουν καταντήσει την Μακεδονία οι Κύριοι μπουτάρηδες
οι κύριοι Τουρκουτζόγλου και οι κύριοι Ταμαράδες. Επομένως να μην εκπλήσσεται η κυρία Φιλονόη όταν λέμε ότι έχει αλωθεί η Θεσσαλονίκη.

Δόκτωρ Λαμπράκης: εμείς είμεθα εδώ για να μην το επιτρέψουμε αυτό και να είστε σίγουρη κ Φιλονόη ότι δεν θα το επιτρέψουμε όσο έχουμε φωνή και αναπνέουμε, δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χαθεί έστω και ένα κομμάτι γής.


Αποσπάσματα απομαγνητοφώνησης 
- Εγγύς της Πόλεως -
- Ράδιο Ακρίτες 102,3FM - 12/11/13
- Αρίστογλου Γιώργος - Δόκτωρ Λαμπράκης 

Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια κειμένου 
Ομάδα ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ellas.JPG